Hööks Hästsport Arvostelua 68

TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Saanut 1/5 tähteä

Bestilte på nett og måtte returnere en vare for å bytte en størrelse. Var ikke noe returskjema, da jeg etterlyste skjema fikk jeg beskjed om at det var i en tidligere mail, noe som ikke stemte. Da jeg... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Så tråkigt bemötande i kassan i Uppsala! Min dotter skulle köpa handskar och äldre kvinna i kassan säger riktigt spydigt” så du vet det här är inga stalltjänst handskar utan ridhandskar ” vem säger s... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Upplever att Hööks har problem med sin näthandel. Tar alldeles för lång tid för leverans, lever absolut inte upp till det som lovas. Synd för tycker Hööks har en hel del riktigt bra produkter o myck... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ratsastuspalvelu
  2. Eläinruokakauppa
  3. Lemmikkieläinkauppa
  4. Hevostarvikeliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks Hästsport är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst och hund.

• Företagsgatan 58, 504 94, Ruotsi

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Beställde julklappar 4/12 och de har…

Beställde julklappar 4/12 och de har inte ens skickat iväg beställningen eller bokat frakt. Mejlat 2 gånger men har inte fått svar. Finns inget telefonnummer på hemsidan.

Ska aldrig mer handla av Hööks, är så besviken.

4. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Handlade 30/11 har inte ens fått ngt…

Handlade 30/11 har inte ens fått ngt meddelande om att order har skickats, har mailat 2 ggr men inte fått svar. Ni är bra på att skicka ut reklamutskick varje dag, rekommenderar att ni skaffar personal till er kundservice också. Var exakt samma sak förra året, hade hoppats det skulle skett ngn förändring detta år,

30. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Handler aldri fra nettsiden igjen

Handler aldri fra nettsiden igjen. Nå er det en uke siden jeg bestilte og det er fortsatt ikke sendt! Fikk endelig svar på mail, etter utallige henvendelser. De har avsluttet telefon, så man får kun tak i de på e-post!
Men svarene er korte og lite kundevennlige. Måtte mange mail til før jeg fikk svar om at varene ikke var sendt enda, selv om jeg spurte om det i alle henvendelsene.

5. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Står att det ska ta 2-4 vardagar att få…

Står att det ska ta 2-4 vardagar att få iväg ett paket vid beställning. Efter beställning får jag info att det tar ytterligare tid pga black Friday..Vilket skulle kunnat framkomma när man beställer.
Efter en vecka har inte ens varan skickats.
Ett tips ta in mer personal vid rea.
Inte heller svar inom 48 h som utlovas.
Ingen försenings kompensation förmodar jag.
Men blir jag sen att betala en räkning så är dom snabb med att ta kompensation eller försenings / påminnelse avgift som det så fint heter.

1. joulukuuta 2024

Helt forferdelig dårlig kundeservice

Helt forferdelig dårlig kundeservice! Sendte Mail med et enkelt spm ang et produkt, fikk tilbake «dra til nærmeste Hooks butikk». Ba om at mailen skulle videre sendes til noen som kunne svare på mitt spm, ikke fått noe svar etter det. ELENDIG!

3. syyskuuta 2024

Superbra service

Superbra service. Ville så gärna köpa ett Lingus träns men är slut överallt i Skåne. Hittade ett kvar i Jönköping som vi ska passera på söndag. Ringer butiken och självklart lägger de undan varan till mig trots de är många dagar till söndag. De kallar jag toppenservice!! Har alltid fått hjälp från butikerna och väldigt bra bemötande alltid.

26. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Står att det ska ta 1- 2 dagar att få…

Står att det ska ta 1- 2 vardagar att få iväg ett paket vid beställning. Efter beställning får jag info att det tar ytterligare tid pga black Friday..Vilket skulle kunnat framkomma när man beställer.
Efter en vecka har inte ens varan skickats.
Ett tips ta in mer personal vid rea.
Inte heller svar inom 48 h som utlovas.

4. joulukuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Ridbyxor bra iaf !

Var där idag på em i Kungens kurva och den första som stod i kassan var inte trevlig men sen när jag kom in igen då fick jag prata med en annan och hon var mycket trevligare visade en respekt det kan jag inte säga om den andra..... ridbyxorna var bra iaf

21. lokakuuta 2023

Världens sämsta kvalite

Världens sämsta kvalite, köpte ett par ridstövlar för ett år sedan som blivit ful i färgen! Tydligen ska dessa färgbehandlas vilket ingen sagt, fick reklamera paret då sulorna börja lossna. Fick ett par nya stövlar, använd en tävling och skav på stöveln där färgen gått bort. Får en reklamera dessa då det är NORMALT enligt hööks. Första reklamation var Endast pga sulorna. Men att de tappar färg på en enda användning det ska tydligen vara så, det är den modellen! Absolut värsta kvaliten och det värsta jag hört.

25. elokuuta 2023

Bojkottar Hööks Sickla

Tidigare nöjd kund sedan flera år. Tyvärr väldigt tråkigt bemötande idag och inte serviceminded personal. Tyvärr tappade ni en kund idag pga. detta. Kommer inte att handla på Hööks i Sickla igen.

5. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Köpte en ridjacka som gick sönder…

Köpte en ridjacka som gick sönder första användningen vid dragkedjan. Vid reklamation så menade personalen att det var handhavande fel. Så man ska alltså inte använda dragkedjan på deras vinterjackor måste bli slutsatsen….
Köper aldrig mer ridkläder på Hööks

18. joulukuuta 2022

DÅRLIG KUNDESERVICE

Kjøpte noke for ett par måneder sia. Det eg kjøpte passa ikkje so sendte d tilbake. Dei sa dei skulle trekke det frå klarna kontoen noke dei ikkje har gjort. Og det er over 2 veker siden eg spurte om dei hadde fått tinga og dei sa ja. Men fortsatt ingen endringer på konto. Spurt fleire gonger om korfor eg ikkje får tilbake penger og då velger dei og ikkje svare. Prøvd og fått tak i dei i over 2 veker.

9. tammikuuta 2023

Superservice och trevligt bemötande

Jag har handlat av Hööks i år och dar. Allt från i butik på flera olika orter till via hemsidan. Alltid supersnabb frakt och uppstår något problem (som hänt 1 gång på flera år) med beställningen får man snabb och proffsig hjälp från deras kundservice.

1. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin