Bestilte på nett og måtte returnere en vare for å bytte en størrelse. Var ikke noe returskjema, da jeg etterlyste skjema fikk jeg beskjed om at det var i en tidligere mail, noe som ikke stemte. Da jeg... Näytä lisää
Så tråkigt bemötande i kassan i Uppsala! Min dotter skulle köpa handskar och äldre kvinna i kassan säger riktigt spydigt” så du vet det här är inga stalltjänst handskar utan ridhandskar ” vem säger s... Näytä lisää
Upplever att Hööks har problem med sin näthandel. Tar alldeles för lång tid för leverans, lever absolut inte upp till det som lovas. Synd för tycker Hööks har en hel del riktigt bra produkter o myck... Näytä lisää
Superbra service. Ville så gärna köpa ett Lingus träns men är slut överallt i Skåne. Hittade ett kvar i Jönköping som vi ska passera på söndag. Ringer butiken och självklart lägger de undan varan till... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks Hästsport är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst och hund.
Företagsgatan 58, 504 94, Ruotsi
- hooks.se
Dårligste kundeservicen jeg har vært…
Dårligste kundeservicen jeg har vært borti..ikke svarer de på tlf og ikke svarer de på mail..får plutselig mail om at varen er utsolgt etter to uker at det ble bestilt!! Og ingen informasjon på hvordan jeg får tilbake pengene jeg har betalt..
Anbefaler på det sterkeste å bruke en hvilken som helst annen nettbutikk, veldig useriøst!
Guldstjärna till personalen på hööks i växjö
Varit på hööks i växjö igen. fick hjälp från start till mål av cornelia och julia, så duktiga och kunniga. perfekt efter ett riduppehåll!!
Okunnig personal med dålig koll på…
Okunnig personal med dålig koll på sortimentet.
Extremt otrevlig personal
Extremt otrevlig personal! Otrevligt bemötande, dålig service och kaxig attityd!
Snabb leverans!
Köpte ett täcke till min hund när de…
Köpte ett täcke till min hund när de hade 20% rabatt. Behövde byta täcket till en stl större och åkte till butik. De hade inte stl i lager men hon beställde en till mig att hämta i butik inom ett par dagar. Fick SMS och åkte till butik för att hämta, då visade det sig att jag måste betala fullpris för det nya täcket, trots att det var ett byte. Besviken...
Hårreisende kundeservice, synkende varekvalitet..
God kvalitet (OBS!Les nederst i innlegget) på varene (har handlet der flere ganger for flere år siden), men minus for minstehandel på 200,-. I tillegg har de ekstremt lang leveringstid. Først etter 1,5 uke er pakken sendt avsted.
Jeg har aldri opplevd maken til kundeservice.
Da jeg henvendte meg for å spørre om pakken var "i rute"etter en uke, fikk jeg et kort svar uten "avsender" tilbake; "Hei.
Det har dessverre tatt litt tid nå."
De har litt rusk å fikse opp i.
Jeg vil anbefale folk å oppsøke fysisk butikk og styre unna nettbutikken.
-----------------------------------------
Oppdatert 13.mars 22 - Jeg har kjøpt magiske vanter fra Hööks så lenge jeg kan huske. Kvaliteten har alltid vært topp!
Kjøpte flere par magiske vanter der ved denne bestillingen i september 21...Nå har det ene paret allerede fått hull på fingerspissene og gummiknottene er synlig slitt (i motsetning til et par jeg fremdeles har, som ble kjøpt for noen år siden).
Utrolig skuffende. De magiske vantene er så praktiske. Jeg bruker de gjennom vinteren i bilen, for godt grep på rattet, og på tur med hundene mine.
Jeg ville gjerne betalt mer for magiske vanter som holder like høy kvalitet som tidligere. Dette er for bare trist.
Leveranstid
Beställde en vara som fanns i lager för 4 dagar sedan och dom har inte fått iväg den ännu, bland det sämsta jag varit med om. Om varan inte finns i lager så förstår jag att man kan få leveranstid
Lång leveranstid men bra utbud
Ett bra och brett utbud som innehåller både billiga budgetvarianter och dyrare saker av bättre kvalitet. Men Hööks har den långsammaste omgående leveransen vid e-handel av alla nätbutiker, därav ett rätt så mediokert betyg.
Trots att varorna finns på lager för "omgående leverans" tar det minst 4 dagar att leverera det vidare till PostNord som sedan kör ut det. Fyra dagar för att plocka och packa varor är LÅNG tid och borde rimligtvis inte få kallas "omgående leverans".
Idag vet jag att det inte är värt att beställa från Hööks om det är bråttom. Har ställt frågan tidigare om varför det tar sådan tid att leverera och fått till svar att det är hektiska tider, typ. Men eftersom omgående leverans ALLTID är långsam hos Hööks, även när det inte är jul eller rea eller någon annan säsong som rimligtvis kan förlänga tiden, så borde de verkligen se över sitt system för leverans av varor. Kanske det är dags att anställa fler på lagret?
God kvalitet - treg levering
God kvalitet på produktene, men fryktelig treg levering. Bruker nesten en uke bare på å pakke varene.
Mycket missnöjd med leveranstid och…
Mycket missnöjd med leveranstid och kommunikation. Fick Mail om leveranstid men upprepade gånger fick jag ringa och söka mina varor som skulle skickats för flera veckor sedan. När det står att en vara finns i lager, skall den sändas i tid och om det inte går, måste kunden meddelas. Alla andra företag jag beställer från lyckas ju med detta. Skärpning Hööks!!!!
Ingen hjelp å få hos kundeservice
Har henvendt meg til Kundeservice. Måtte purre for å få svar. Svaret var ubrukelig og viste tydelig at de ikke hadde lest min henvendelse ordentlig. Jeg sendte da inn forespørselen på nytt, det er 2 uker siden. De har ikke brydd seg om å svare.
Överdrivet lång leveranstid
Överdrivet lång leveranstid, annars är jag nöjd!
Skulle ge noll stjärnor om jag kunde
Skulle ge noll stjärnor om jag kunde. Beställde en käpphäst till dottern där det, när vi tittade på olika bilder på nätet, framgick under bilden på käpphästen från Hööks att den fanns i lager. Beställde, betalade och inväntade leverans. Efter nästan två veckor mailar jag och undrar vart beställningen tagit vägen. Då visar det sig att leverans är möjlig först i december vilket det visar sig även står i minimal text på min orderbekräftelse. Så dåligt att annonsera som att varan finns i lager när leverans är möjlig först i december. I min värld kan man leverera varan omgående om man har den i lager och inte efter drygt 3 månader!! Så dåligt!
Rekommenderas!
Mycket nöjd! Posten slarvade bort varan, men kundtjänst på Hööks löste allt snabbt och enkelt. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Trevlig och hjälpsam kundservice både i…
Trevlig och hjälpsam kundservice både i butik och på hemsidan, allt helt ok.
Bra att man kan välja gratis leverans…
Bra att man kan välja gratis leverans till butik. Dock lång leveranstid.
Dålig kommunikation
Dålig kommunikation. Man måste själv fråga efter det man beställt. Fick bara info om en vara så måste fråga igen...
Hemsidan är inge vidare bra, dåligt med information osv. Frustrerande upplevelse. Känns inte som de bryr sig om sina kunder riktigt. Vet inte alls just nu vad som hänt med halva ordern. Bättre kan ni!
Vilka produkter
Vilka produkter
Vilken Service
Och vilken snabb leverans trots nära till julafton SÅ imponerad TACK
Snabb leverans trots december, jag fick rätt varor och de var fina. Dock stinker gummiskrapan så starkt att jag inte kan ha den inomhus (tänk överhettade bildäck) men det får man väl räkna med kanske.
Smidigt att beställa och lätt att följa paketet hela vägen i postnords app. 😊