Groomzo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

2 dingen besteld en bij alle 2 stond voor 22 uur besteld de volgende dag in huis Na 1 week nog niks in huis en ook geen mailtje van sorry uw producten waren niet op voorraad .. een mailtje gestuurd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Er was blijkbaar iets mis gelopen nl het ontbreken van een huisnr en aangezien dhl mij van het kastje naar dz muur stuurde,heeft de firma zijn best gedaan om me tegemoet tr komen.Zodanig dat ik toch m... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Verzorgingsproducten voor honden en katten.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag de grooming kit getest

Vandaag de grooming kit getest, onze Berner Sennen vindt het heerlijk. Onze hond vindt het altijd fijn om verzorgd te worden. Nu is het voor mijzelf een stuk makkelijk, geen losse haren meer. De verschillende hulpstukken al gebruikt. Hoop dat het lang mee gaat!

25. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Maakt het trimmen makkelijk.

Mooie set voor het trimmen van onze Max. Handleiding en behulpzame video via de mail, wat wil je nog meer!? Goed en makkelijk in gebruik en niet de haren door de kamer. Zelfs Max gaat er voor staan. Een aanrader voor een ieder die geld voor de trimsalon wil uitsparen. Topset!

17. elokuuta 2024

Een hele fijne tondeuze

Een handzame, stille trimmer. Makkelijk van onderdelen te wisselen ( messen ). Hij scheert mooi en wat ik heel fijn vind, is dat er een fijne begeleidende video bij zit voor de beginneling. Complimenten.

23. heinäkuuta 2024

Gewoon top!

Zondag besteld, dinsdag geleverd. Ik wist dat de reviews goed waren, maar nu ik het zelf geprobeerd heb kan ik er alleen maar een schepje bovenop doen : WOW! Ik wou dat ik dit toestel al jaren eerder had! Gemakkelijk in gebruik, tondeuze gaat vlot door de haren zonder eraan te trekken. De hond laat het toe en bijna geen haren op de kleding of op de grond. Gewoon top voor die prijs en ziet er ook nog is heel professioneel uit

16. heinäkuuta 2024

Gisteren geleverd,vandaag reeds…

Gisteren geleverd,vandaag reeds uitgetest op mijn 2 Westies.zeer makkelijk in gebruik,handig met de stofzuiger erbij en hondjes geen schrik van het "onbekende" geluid.
Super blij dat ik gekozen heb voor jullie produkt en de hondjes minstens zo tevreden!
Dank ook voor het handige geschenkje!

26. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin