AmaanahgiftsArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige chocolade box, niks is teveel en luisteren goed naar je wensen. Barakalawfiki! Mijn dochter was er helemaal blij mee.

Saanut 5/5 tähteä

Al herhaaldelijk besteld. Snelle reactie, alles wordt netjes besproken alvorens het wordt verzonden. Zorg op maat, vriendelijk en snel verzonden. Altijd mooi werk, dat zorgvuldig wordt geleverd. Ga zo... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Amaanah Gifts, jouw vertrouwde online bestemming voor unieke en gepersonaliseerde Islamitische cadeaus die de essentie van liefde, respect en betekenis belichamen. Bij Amaanah Gifts geloven we in het vieren van speciale momenten op een authentieke en persoonlijke manier, en daarom hebben we een prachtige selectie van handgemaakte, op maat gemaakte geschenken samengesteld die diep geworteld zijn in de Islamitische traditie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Allahoemma bareek wat een top service…

Allahoemma bareek wat een top service hier. Deze lieve zuster bespreekt al je wensen en laat het nog mooier worden dan je je ahd kunnen bedenken. Ben al jaren vaste klant. Ga zo door! Ik raad het iedereen aan bij haar te bestellen. Moge Allah je rizq vermeerderen ameen!

9. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snelle afhandeling en alles is mogelijk…

Snelle afhandeling en alles is mogelijk naar eigen wens aan te passen. Kwalitatieve stickervellen. Er was een klein foutje gemaakt in de prijsberekening en dit vertelde ze mij, waarna ik een dag later het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening gestort kreeg.

1. kesäkuuta 2026

Terugkerende klant

Al herhaaldelijk besteld. Snelle reactie, alles wordt netjes besproken alvorens het wordt verzonden. Zorg op maat, vriendelijk en snel verzonden. Altijd mooi werk, dat zorgvuldig wordt geleverd. Ga zo door ♡

13. huhtikuuta 2026

Top bestelling

Hele snelle levering, reageert ook snel en de producten waren geweldig. Ik had l’eid kaarten + snoepzakken gehaald en beide waren een succes. Zal zeker vaker bestellen in shaa Allah.

13. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb onlangs 25 snoepzakjes besteld

Ik heb onlangs 25 snoepzakjes besteld, maar helaas ben ik erg teleurgesteld in de levering. Bij aankomst bleken drie zakjes al open te zijn gegaan in de doos, waardoor een deel van de inhoud niet meer bruikbaar is.

Dit is extra vervelend omdat mijn dochter deze maandag wil trakteren, en ik nu met een probleem zit. Wat het nog frustrerender maakt, is dat er op dit moment geen contact mogelijk is met de klantenservice en dat Amaanahgifts in het weekend gesloten is.

Ik had gehoopt op een zorgeloze ervaring, zeker gezien het doel van de bestelling. Helaas is dat niet het geval geweest. Ik hoop dat dit in de toekomst beter wordt opgepakt.

20. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Amaanahgifts-logo

Vastaus yritykseltä Amaanahgifts

Hoi Sarah,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet in goede staat is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, zeker gezien de gelegenheid waarvoor je de snoepzakjes nodig had.

Ook wanneer wij gesloten zijn, mag je ons altijd een bericht sturen. We reageren mogelijk iets later, maar we kijken altijd graag mee naar een passende oplossing.

We komen graag met je in contact om dit netjes voor je op te lossen.

Amaanah Gifts

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin