Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Näytä lisää
Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Näytä lisää
2 dingen besteld en bij alle 2 stond voor 22 uur besteld de volgende dag in huis Na 1 week nog niks in huis en ook geen mailtje van sorry uw producten waren niet op voorraad .. een mailtje gestuurd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er was blijkbaar iets mis gelopen nl het ontbreken van een huisnr en aangezien dhl mij van het kastje naar dz muur stuurde,heeft de firma zijn best gedaan om me tegemoet tr komen.Zodanig dat ik toch m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Verzorgingsproducten voor honden en katten.
Hempenserweg 2, 8935AA, Leeuwarden, Hollanti
- info@groomzo.com
- groomzo.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Fijne ervaring
Snelle levering, makkelijk in gebruik en fijn dat er een systeem in zit wat de haren meteen opzuigt.
Geweldig produkt ,geeft een zacht geluid en mijn honden zijn helemaal niet bang ,zuigt het haar goed op .
Netjes verwerkt
Netjes verwerkt, geleverd en ingepakt.
Zelfs een toelichting op de gebruiksaanwijzing via mail ontvangen.
Alles tip/top verwerkt.
eigenlijk was alles heel ok
eigenlijk was alles heel ok, maar een mailtje om te laten weten dat de levering later zou zijn dan dag erna, zou leuk geweest zijn, je gaat anders niet van huis weg omdat er nog een pakje kan komen,
maar er werd uitstekend over gecommuniceerd toen ik navraag deed, toppie
met vriendelijke groeten

Vastaus yritykseltä Groomzo
Werkt goed en efficiënt
Werkt goed en efficiënt. Zuigkracht is optimaal
goede service snelle levering en werkt…
goede service snelle levering en werkt prima zeer tervrede
Wow!! Topproduct!
Wow!!
Wat een aanwinst!
We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in het verleden, met deze tondeuse een klusje van niks! Ook de doffere ondervacht laat zich beter bewerken.
Ten slotte nog een cavalier King Charles: zijn buikje houden we wat korter en dat gaat vanzelf met deze tondeuse.
Misschien nog het tofste van al: met de opvangbak hebben we veeeel minder opkuis nadien. Bedankt Groomzo, we hadden dit veel eerder moeten kopen.
Snel geleverd en product is zo als het…
Snel geleverd en product is zo als het omschreven staat super
Superfijne service en snelle reactie
Superfijne service en snelle reactie! Mijn kopje van de tondeuse was bot geworden en na overleg kon ik een nieuwe kopen zonder dat ik een hele nieuwe tondeuse moest aanschaffen!
Ik ben zeer blij met Groomzo tondeuse
Ik ben zeer blij met Groomzo tondeuse. Laag in geluid wat fijn is voor onze hondjes. Video helpt ernorm , Onze 2 teckeltjes zien er mooi uit. Service is perfect!
Groetjes Astrid
Geweldig apparaat!!
Super snelle service en heel blij met het apparaat.
Een heel klein minpuntje, ik zou veel liever een ingesloten gebruiksaanwijzing zien.
Ik heb van alles geprobeerd om de link te openen, is mij niet gelukt! Maar ben niet super handig met laptop!!
Super toestel
Heel snelle levering. Het toestel is zalig, zelfs mijn hond is er dol op.
Zowel pluspunten als minpunten
De hondentondeuse heeft pluspunten, maar ook een aantal minpunten:
Het apparaat heeft een goede kracht, het gaat zonder problemen door de vacht heen.
Het geluid valt mee, wat prettig is.
De accu duur is prima. Zonder problemen kun je het apparaat tijdens 1 trimbeurt gebruiken. Fijn dat het draadloos is.
Nadeel is dat de opzetstukken van plastic zijn en dus kwetsbaar. Tijdens de eerst trimbeurt liet ik helaas het apparaat vallen (eigen schuld natuurlijk) en het opzetstuk brak kapot. Na contact klantenservice kreeg ik een nieuw opzetstuk opgestuurd, maar zaten wel wat kosten aan verbonden.
Ander nadeel is dat het grootste opzetstuk toch nog vrij kort is voor langharige honden. Wij hebben een labradoodle met fleecevacht en het gebruik van de 12 mm opzetstuk, maakt hem niet knap. Gelukkig groeit zijn haar snel. Maar wij overwegen om deze reden toch op zoek te gaan naar een andere tondeuse. Erg jammer dat Groomzo geen opzetstukken boven de 20 mm heeft.
Na deze plussen en minnen een neutrale beoordeling van 3 sterren

Vastaus yritykseltä Groomzo
toppie
snelle levering. maar eindelijk een tondeuse die door de dikke vacht van onze Amerikaanse cocker komt. ook heel handig omdat je hem snoerloos kunt gebruiken