Snel geleverd, zeer netjes ingepakt. Bestel bij golden poms voor kwaliteit voor je pommetje! Mijn puppy is blij dus ben zeer tevreden!
Yritys on vastannut
Snelle levering van anti klit product. Product werkt goed en maakt het uitkammen veel gemakkelijker.
Yritys on vastannut
Kan alleen maar vol lof praten over goldenpoms.nl Snelle verzending, breed (kwalitatief) assortiment en goed advies waarbij er volop wordt meegedacht! Echt heel leuk om het pakket(je) te ontvangen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Golden Poms – Luxe boetiek & spa voor jouw Pommetje Bij Golden Poms draait alles om luxe, kwaliteit en liefde voor Pomeranians. In onze online boetiek vind je met zorg geselecteerde producten die passen bij de stijlvolle en verwende viervoeter: van exclusieve accessoires en verzorgingsproducten tot natuurlijke snacks en spa-behandelingen. Alles wat je nodig hebt om jouw Pommetje (of andere kleine hond) het allerbeste te geven. Onze trimsalon is volledig gespecialiseerd op pomeranians en is ingericht met high-end apparatuur, waaronder een Milky Ozon Spa bad, en biedt een rustgevende, veilige omgeving waar jouw hondje helemaal tot rust komt. Golden Poms staat voor persoonlijke service, toewijding en kennis en natuurlijk tikkeltje glamour – want jouw hond verdient het beste. Bezoek ons op www.goldenpoms.nl en ontdek de wereld van luxe voor Pomeranians en alle andere kleine hondenrassen.
Tilburg, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Snel geleverd, zeer netjes ingepakt.

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Artikelen netjes verpakt ontvangen. Artikelen zijn zoals beschreven.

Mooie producten
Super leuk ingepakt, dit was voor mij echt een ahhh momentje.
Snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Snelle levering, leuk nog klein presentje erbij met zorg ingepakt

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Superleuke website! We hebben leuke dingen besteld voor onze pomeriaan en de kwaliteit is echt goed. De verzending was snel en alles was heel leuk ingepakt, met een lief kaartje en zelfs wat snoepjes erbij. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Fijne website, snelle levering. Goede producten en netjes verpakt. Ik bestel hier heel graag!

Vastaus yritykseltä Golden Poms
De witte trui met Prada strikjes erop past perfect bij mijn Pomeriaan en heb de bestelling rap ontvangen 😊

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Aanrader! Mooi assortiment, keurige snelle verzending! Ik had een vraag over het gebruik van een product en ik kreeg meteen een uiterst vriendelijke reactie.
Bedankt en graag tot de volgende keer!

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Super goede ervaring en een echte aanrader. Reageert snel en lost het nodige op. Vriendelijk, goede producten en zeer goede service! Ik kan dan dit bedrijf ook helemaal aanraden! Doe zo verder!

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Snelle leveringen zeer goede service en klantvriendelijk
Hele leuke spullen voor je hond!
Snelle en nette levering.
Mijn pom is heel blij met haar nieuwe mand😍

Goldenpoms,
Mooie producten en goede persoonlijke service!
Heel erg bedankt

Vastaus yritykseltä Golden Poms
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.