Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd, zeer netjes ingepakt. Bestel bij golden poms voor kwaliteit voor je pommetje! Mijn puppy is blij dus ben zeer tevreden!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van anti klit product. Product werkt goed en maakt het uitkammen veel gemakkelijker.

Saanut 5/5 tähteä

Kan alleen maar vol lof praten over goldenpoms.nl Snelle verzending, breed (kwalitatief) assortiment en goed advies waarbij er volop wordt meegedacht! Echt heel leuk om het pakket(je) te ontvangen... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa
  2. Eläintenhoitaja

Yrityksen kirjoittama

Golden Poms – Luxe boetiek & spa voor jouw Pommetje Bij Golden Poms draait alles om luxe, kwaliteit en liefde voor Pomeranians. In onze online boetiek vind je met zorg geselecteerde producten die passen bij de stijlvolle en verwende viervoeter: van exclusieve accessoires en verzorgingsproducten tot natuurlijke snacks en spa-behandelingen. Alles wat je nodig hebt om jouw Pommetje (of andere kleine hond) het allerbeste te geven. Onze trimsalon is volledig gespecialiseerd op pomeranians en is ingericht met high-end apparatuur, waaronder een Milky Ozon Spa bad, en biedt een rustgevende, veilige omgeving waar jouw hondje helemaal tot rust komt. Golden Poms staat voor persoonlijke service, toewijding en kennis en natuurlijk tikkeltje glamour – want jouw hond verdient het beste. Bezoek ons op www.goldenpoms.nl en ontdek de wereld van luxe voor Pomeranians en alle andere kleine hondenrassen.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van anti klit product

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golden Poms

Dankjewel voor de mooie review! 🩷

Aanrader

Mooi artikelen voor een goede prijs

6. huhtikuuta 2026

Dankjewel voor de mooie review Annemieke! 🩷

Snel geleverd

Snel geleverd, zeer netjes ingepakt.

29. maaliskuuta 2026

Dankjewel voor de mooie review Soraya! 🩷

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snelle levering en met zorg verpakt…

3. huhtikuuta 2026

Dankjewel voor de mooie review Nazan! 🩷

Mooie producten

Mooie producten
Super leuk ingepakt, dit was voor mij echt een ahhh momentje.
Snel geleverd.

2. huhtikuuta 2026

Dankjewel voor de mooie review Maaike! 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, leuk nog klein presentje erbij met zorg ingepakt

27. maaliskuuta 2026

Dankjewel voor de mooie review Linda! 🩷

Great shop

Great shop. Excellent delivery times.

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golden Poms

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear you had a great experience with our shop and that your order arrived quickly. We hope to welcome you back again soon 🩷

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung. Wunderschön verpackt.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golden Poms

Vielen Dank für Ihre liebe Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Verpackung zufrieden sind. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen 🩷

Superleuke website

Superleuke website! We hebben leuke dingen besteld voor onze pomeriaan en de kwaliteit is echt goed. De verzending was snel en alles was heel leuk ingepakt, met een lief kaartje en zelfs wat snoepjes erbij. Zeker een aanrader!

6. maaliskuuta 2026

Dankjewel voor de mooie review Mitchel! 🩷

Fijne website

Fijne website, snelle levering. Goede producten en netjes verpakt. Ik bestel hier heel graag!

26. helmikuuta 2026

Dankjewel voor de mooie review Chelsi! 🩷

Topper!

Aanrader! Mooi assortiment, keurige snelle verzending! Ik had een vraag over het gebruik van een product en ik kreeg meteen een uiterst vriendelijke reactie.
Bedankt en graag tot de volgende keer!

28. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Dankjewel voor de mooie review Nicole! 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf met top service! Aanrader!

Super goede ervaring en een echte aanrader. Reageert snel en lost het nodige op. Vriendelijk, goede producten en zeer goede service! Ik kan dan dit bedrijf ook helemaal aanraden! Doe zo verder!

22. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Dankjewel voor de mooie review Heidi! 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke spullen voor je hond

Hele leuke spullen voor je hond!
Snelle en nette levering.
Mijn pom is heel blij met haar nieuwe mand😍

8. joulukuuta 2025

Dankjewel voor de mooie review Sandra! 🩷

Mooie hondentuigjes

Goldenpoms,
Mooie producten en goede persoonlijke service!
Heel erg bedankt

26. marraskuuta 2025

Dankjewel voor de mooie review Cristell! 🩷

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin