Gotain Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi är supernöjda. Vi bokade ett hembesök och fick hjälp av Vilma som var mycket trevlig och hjälpte oss med måttagning och konsultation/tips. Vilma presenterade offerten redan ett dygn efter besöket o... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helt inkompetenta. De har varit och måttat men måttade fel. Därefter lovade dem att stå för mellanskillnaden för den nya produkten, gardiner då de inte kunde sätta rullgardin på väggen i och med at... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super smidigt! Enkelt med konsultation hemma, toppen service. Vi känner oss trygga med valen av gardiner till vår nya lägenhet, och känner att vi kommer vara trivas bra med dessa. Märta som hjälpte os... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket professionellt och trevligt bemötande från första videokonsultationen , information om processen som jag kunde följa digitalt, snabba svar på frågor, lätt att ändra i beställningen efter första... Näytä lisää

1. Verhokauppa

Yrityksen kirjoittama

Måttbeställda gardiner enkelt, skräddarsydda i vår ateljé i Sverige. Med ett noggrant utvalt sortiment, enkel upphängning och snabb leveranstid så jobbar vi mot en finare värld, ett hem i taget.

Hyvä

Kaikki arvostelut

73 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Köp av gardiner och skenor

Jag hade en konsultation med Ann-Louise på Gotain inför köp av gardiner och skenor. Hon var mycket trevlig, positiv, kunnig och hjälpsam. Utifrån mina mått och bilder så tog hon fram ett förslag som kommer bli perfekt i kök och vardagsrum. Jag uppskattade verkligen hennes professionella stöd och att få en offert med allt jag behöver: Gardiner, skenor och övriga delar. En annan anledning varför jag valde Gotain är för att de har väldigt fin kvalitet på gardiner med en blandning av linne och viskos. Skruvar och pluggar får man köpa själv, och jag hade verkligen uppskattat om Gotain kunde rekommendera skruvar för olika sorters tak. Hoppas gardinerna hinner komma innan jag flyttar till mitt nya boende! :)

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack Petra för den fina recensionen! Så roligt att få hjälpa till med gardiner till din nya lägenhet. /Ann-Louise

Snabbt och personligt

Personlig service med snabba svar. Ann-Louise var ett fantastiskt bollplank under hela processen. Stor eloge!

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack Annie för den fina recensionen! Så roligt att få hjälpa till med en lösning för din garderob. /Ann-Louise

Saanut 5/5 tähteä

Var i Gotain showroom på Södra vägen…

Var i Gotain showroom på Södra vägen idag och fick jättebra och inspirerande hjälp av Ann-Louise och Stina. Verkligen fina gardintyger och coola klotkuddar i massa färger

23. syyskuuta 2024

Tack för din fina recensionm så glada vi blir över det! / Gotain GBG

Finaste gardinerna

Otroligt fina gardiner. Särskilt tack till Anna för all fantastisk hjälp med våra svåra fönster.

21. syyskuuta 2024

Tusen tack för din fina review! /Gotain <3

Saanut 5/5 tähteä

Grymt planeringsmöte, inväntar gardinerna!

Lagt precis en beställning av gardiner till både mitt sovrum och vardagsrum efter ett planeringsmöte med Ann-Louise! Hon hjälpte till att hitta den perfekta lösningen för vår lägenhet baserat på måtten jag gav henne. Så fina tyger att välja mellan, ser verkligen fram emot att få våra gardiner! Förhoppningsvis är leveransen/monteringen snabb och smidig!

18. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack Clara för den fina recensionen. Vi är så glada att få hjälpa till med gardiner till ditt hem. / Team Gotain Göteborg

Personlig och engagerad

Stina var engagerad och lyhörd för våra behov, och kom med bra förslag. Hennes kunnighet gjorde hela processen väldigt enkel och trevlig. Fantastisk service!

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tusen tack Sebastian för din recension, vi blir så glada att höra att du är nöjd med din upplevelse! /Gotain

Saanut 5/5 tähteä

Ann-Louis was very helpful during our…

Ann-Louis was very helpful during our virtual free curtain advice session, what a great customer service! I don’t think I would have picked the right sizes had it not been for our conversation. Thank you!

13. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Thank you for the nice review. We are so happy to help you with curtains for your home! /Gotain

Outstanding service

I honestly think this is the best customer service I have ever experienced. Ann-Louise was so helpful and knowledgeable. She made really great recommendations and has a lovely manner. A real pleasure to do business with her.
I wish I had more rooms to put curtains in just so I could deal with her and Gotain again! Highly recommended.

13. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Thank you Liz for the incredibly nice review. It was a pleasure helping you with curtains for your home! /Ann-Louise

Fantastiskt fina gardiner

Fantastiskt fina gardiner och trevlig, professionell och snabb service. Kan verkligen rekommendera Gotain! Särskilt vill jag lyfta de tunna linnegardinerna, som har ett vackert fall och precis lagom ljusgenomsläpplighet.

8. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tusen tack Björn för din recension, vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse och de nya fina gardinerna! /Gotain

Saanut 4/5 tähteä

Gardiner

Jätte fina gardiner! Rekomenderar!

15. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack för ditt omdöme, så härligt att du är nöjd! /Gotain

Saanut 5/5 tähteä

Gotain för fantastisk service och gardiner

Fantastisk service och fina tyger/material från Gotain. Allt från första telefonkontakten till platsbesök och genomgång sammantaget med ett professionellt, kunnigt och mycket trevligt bemötande från Stina med kundens önskemål i fokus och snabb återkoppling vid frågor och funderingar gör att jag varmt rekommenderar Gotain.

21. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack snälla för din fina recension Hannah, det glädjer oss mycket och hoppas du kommer bli nöjd med dina nya gardiner. //Team Gotain Göteborg

Så fin service

Så fin service. Ett möte online där alla mina funderingar kring lösning för mitt hem möttes upp på bästa vis. Snabba svar och smidigt att beställa var det.

2. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Stort tack för ditt omdöme, det gör oss så glada att höra! /Gotain

Saanut 5/5 tähteä

Bor i Oslo og booket digital kjøpehjelp…

Bor i Oslo og booket digital kjøpehjelp som fungerte kjempebra! Fikk veldig god hjelp av Ann-Louise og etter litt frem og tilbake på e-post endte jeg med en mye bedre løsning enn det jeg opprinnelig hadde tenkt. Nå gleder jeg meg bare til å få gardinene i hus☺️

9. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack Monika för det fina omdömet, så trevligt att få hjälpa till med gardiner till ditt hem! /Ann-Louise, Gotain

Saanut 5/5 tähteä

Ett varmt och professionellt bemötande

Ett varmt och professionellt bemötande. Fick hjälp i hur vi skulle tänka kring vårt gardininköp.

6. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack Sandra för det fina omdömet. Så roligt att få hjälpa till med gardiner till erat kontor! /Gotain

Saanut 5/5 tähteä

Fick super bra hjälp av Stina och…

Fick super bra hjälp av Stina och Gotain, allt från idéer till måttning och uppsättning.

Rekommenderar varmt!

13. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Så roligt att höra att ni är nöjda, stort tack för er recension! /Gotain

Väldigt vacka gardiner

Väldigt vacka gardiner, bästa kvalite och service. Rekommenderas varmt // Diana

5. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Tack snälla för de fina orden, det gör oss så glad att du är nöjd med dina nya gardiner! /Gotain

Saanut 5/5 tähteä

I love Gotain and fully recommend them

I love Gotain and fully recommend them!

- the service is impeccable, including the curtain planning service, their attention, patience and detail with pre sale questions, and also post sale attention.
- the curtains are excellent quality, I am in love with the fabric and how it falls, as well as the color. They have significantly improved my living room and I will get them for other rooms in the house.
- the attention to small details enhances the overall experience, including their stationery, the curtain weights, the finishings in the curtains.

18. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gotain

Thank you so much for sharing your experience, we are beyond happy to read your kind words! Thank you for choosing Gotain! <3

Saanut 1/5 tähteä

Min sambo beställde mörkläggning till…

Min sambo beställde mörkläggning till två rum, blev toppen i master bedroom men täckte inte ens hela gästrummet. Hänvisar till info om bredd i offerten så vi kan knte göra så mkt. Men förväntningarna var så mkt högre för över 22.000 där dom även kom hem och mätte och borde (min åsikt) informerat om icke fullgod mörkläggning. Supermissnöjda på annars bra material

12. heinäkuuta 2024

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme, så tråkigt att läsa att ni känner er missnöjda och upplever att ni inte fått korrekt rådgivning. Vid ett hembesök informerar och visar vi alltid hur mycket de olika bredderna draperar, sen kan det finnas olika förutsättningar i rummet (såsom tillgänglig väggyta) som påverkar rekommendationen, men i slutändan är det alltid upp till er som kund.

Vi har ju varit i dialog med er gällande olika lösningar och även skickat er nya krokar för en annan upphängning, vilket ni meddelat hjälpt bra. Finns det nåt annat vi kan göra för er är ni alltid varmt välkomna att höra av er så finns vi här.

Vänligen, Gotain

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin