Dit bedrijf leek uitzonderlijk vriendelijk toen ik aanvankelijk interesse toonde. Echter, op het moment dat ik meer gedetailleerde vragen stelde, veranderde hun toon en reageerden ze nauwelijks meer.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wszystko dokładnie wyjaśnione co można a czego nie należy robić na terenie. Pełna dokumentacja zdjęciowa przed podjęciem dostępu do garażu. Uczciwe podejście przyjazna rozmowa podczas oprowadzania po... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Deze zeer goede ervaring begon met een bezichtiging met de vriendelijke opzichter. De volgende avond kreeg ik de sleutels al in handen van een nagelnieuwe ruime box. Dit dankzij de snelle actie van... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Deltazijde 2-B3, 1261ZM, Blaricum, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Duidelijke prijzen, vlotte communicatie en snelle oplevering. gewoonweg top!

Vastaus yritykseltä GaragePark
I don't recommend them, they're scammers. Their prices are so high that it's better to build your own garage.

Vastaus yritykseltä GaragePark
Net park, nette boxen en duidelijk alles aangegeven.
Goed systeem met het alarm en mogelijkheid van het afsluiten van het terrein.

Vastaus yritykseltä GaragePark
Nemen de tijd om alles goed uit te leggen, zijn vriendelijk, goede service

Vastaus yritykseltä GaragePark
GARAGE PARK ALMERE: aangegeven dat ik interesse heb in aankoop van een box in Almere 2 x een mail gestuurd, naar de verantwoordelijke medewerkster, geen reactie, dus deze dame in niet geschikt voor haar werk.
Ten 2de service kosten en schandalig hoge VVE kosten en service kosten: 249,00 per half jaar.
iemand is hier schandalig zijn zakken aan het vullen, echt weer een bedrijf met een graai cultuur. Ik zoek verder, maar u bent gewaarschuwd.

Vastaus yritykseltä GaragePark
een periode instellen waar het contract door beide partijen ontbonden kan worden. boxen leveren met normale stopcontacten

De basis is snel.
Helaas de afhandeling daarna minder.
Tevens een bezichtiging gedaan, blijkt bij sleutel overdracht ineens een hele andere box toegewezen.

Vastaus yritykseltä GaragePark
het contact was zeer makkelijk tot stand gekomen en, het bedrijf heeft duidelijke regels en ben zeer kundig en vriendelijk te woord gestaan en ook bij de oplevering van het pand heeft de beheerder mij alles duidelijk gemaakt en laten zien hoe het er verzorgd en onderhouden uit ziet.

Vastaus yritykseltä GaragePark
Toen ik het huurcontract doornam las ik dat ze niet weten of er asbest is verwerkt of dat er geen verontreiniging aanwezig is en hierdoor kunnen ze dus geen garantie geven dat er geen asbest of verontreiniging aanwezig is.
Ik heb hun hierover een mail gestuurd en ze gaven aan dat de garagebox asbest vrij is maar toen ik hun vroeg om dit aan te passen in het huurcontract kreeg ik te horen dat ze geen teksten en artikelen in het huurcontract kunnen aanpassen.
Aangezien ik hier niet mee akkoord was heb ik het huurcontract maar niet getekend, wat wel spijtig is.
Update 11/09/2025: Na het plaatsen van deze review hebben ze het huurcontract aangepast. Ik verander hierbij mijn ervaring van 1 naar 4 sterren.

Vastaus yritykseltä GaragePark
Alles was snel en vlot geregeld, de ontvangst en kennismaking met de locatie was uitstekend, dank u wel

Vastaus yritykseltä GaragePark
Zeer snelle service en goed contact garages zijn super netjes en goed beveiligd

Vastaus yritykseltä GaragePark
Het is een splinternieuwe garagebox alles binnen een week geregeld bezichtiging en oplevering super geregeld

Vastaus yritykseltä GaragePark
Omdat bij mij in de straat werkzaamheden zouden plaatsvinden, had ik snel een andere locatie nodig om mijn bedrijfsactiviteiten voort te zetten. In eerste instantie zou ik vanaf 23 augustus een box in Sneek krijgen toegewezen.
Na het maken van de planning kwam ik er echter achter dat ik de ruimte eigenlijk per direct nodig had. Binnen 10 minuten was het geregeld! Alle benodigde documenten netjes per e-mail ontvangen en ingevuld, inclusief een digitale handtekening. Geweldig dat zulke snelle en efficiënte service nog bestaat!

Vastaus yritykseltä GaragePark
Snel geregeld met de overdracht,hulp altijd bereikbaar en altijd optijd geregeld. Ook is het park netjes en top beveiligd geeft je gewoon een heel fijn en veilig gevoel

Vastaus yritykseltä GaragePark
Mijn garagebox stond helemaal onder water door de aanhoudende regen van afgelopen dagen.
Ik heb er niet op gerekend, anders heb ik natuurlijk van tevoren maatregelen getroffen. Zodat mijn spullen droog kunnen staan.