Yritys on vastannut
Mijn garagebox stond helemaal onder water door de aanhoudende regen van afgelopen dagen. Ik heb er niet op gerekend, anders heb ik natuurlijk van tevoren maatregelen getroffen. Zodat mijn spullen dro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben super geholpen door garage park. Bezichtiging was snel geregeld. En daarna bij akkoord is ook alles soepel verlopen. Zeker een aanrader
Yritys on vastannut
Een bezichtiging gedaan en binnen een week de sleutel. Fijne locatie en goed beveiligde boxen.
Yritys on vastannut
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Nijverheidsstraat 9, 6135 KJ, Sittard, Limburg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
snelle reacties en alles goed en snel afgehandeld

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
Communicatie mag verbeterd en betere voorlichting.

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
Very satisfied with the garage rental. Everything is clean, convenient and well organized. Good communication with the owner. I can definitely recommend. ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
Een bezichtiging gedaan en binnen een week de sleutel.
Fijne locatie en goed beveiligde boxen.

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
fijn ontvangst, duidelijke overdracht en goede informatie. De box was mooi schoon. kon er gelijk in.

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
Ik heb er niet op gerekend, anders heb ik natuurlijk van tevoren maatregelen getroffen. Zodat mijn spullen droog kunnen staan.

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
Snelle, adequate afhandeling en vriendelijke, behulpzame mensen bij het park!

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi afgesloten park! Ik heb er nu 2 naast elkaar en heb er zelf wat moois van gemaakt ideaal voor mijn bedrijf!

Vastaus yritykseltä GaragePark - Sittard
Goede en duidelijke overdracht. Mooie garagebox met nette voorzieningen op goede locatie.