Yritys on vastannut
Op zich prima boxen, maar binnen een jaar al ruim 24% in prijs gestegen. Kijkende naar de website vragen ze nu zelfs al nog meer geld. Als de prijs de komende 5 jaar nog een keer stijgt, zeg ik mijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden over Garage Park Services. Alles was perfect en snel geregeld. Het is een fijne en veilige plek om je kleine werkplaats te runnen of je spullen te be
Yritys on vastannut
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Kruisstraatse Akkers 21, 5249 JM, Rosmalen, Noord-Brabant, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie. Schoon en opgeruimd complex met alle voorzieningen.

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Toen ik het huurcontract doornam las ik dat ze niet weten of er asbest is verwerkt of dat er geen verontreiniging aanwezig is en hierdoor kunnen ze dus geen garantie geven dat er geen asbest of verontreiniging aanwezig is.
Ik heb hun hierover een mail gestuurd en ze gaven aan dat de garagebox asbest vrij is maar toen ik hun vroeg om dit aan te passen in het huurcontract kreeg ik te horen dat ze geen teksten en artikelen in het huurcontract kunnen aanpassen.
Aangezien ik hier niet mee akkoord was heb ik het huurcontract maar niet getekend, wat wel spijtig is.
Update 11/09/2025: Na het plaatsen van deze review hebben ze het huurcontract aangepast. Ik verander hierbij mijn ervaring van 1 naar 4 sterren.

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Alles was snel en vlot geregeld, de ontvangst en kennismaking met de locatie was uitstekend, dank u wel

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Als de prijs de komende 5 jaar nog een keer stijgt, zeg ik mijn contract op. Ik vraag mij ook oprecht af hoe ze zulke absurde prijsstijgingen kunnen verantwoorden? De meeste kosten zijn al lang gemaakt tijdens de bouw van het park..

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Snelle en keurig afhandeling van aanvraag voor garagebox

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Snel geschakeld, fijne sleuteloverdracht en tekst en uitleg. Heel blij met deze nette nieuwe ruimte!

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Alles netjes verzorgd en duidelijke uitleg dus zeer tevreden mvg Glasservice073 Danny v/d Velden

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Super service, mooie boxen met stroom en licht. Snel en flexibel qua opleveringsdatum

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
De aan loop om een keer een bezichtiging te doen ging een beetje moeizaam maar eenmaal alle papieren te hebben in gevuld ging alles zeer goed en snel . netjes geholpen door de beheerder en had ook alles goed uitgelegd . dik te Vreden over hoe het allemaal gegaan is

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
GaragePark is nieuw, schoon en perfect onderhouden. De verlichting is supergoed, waardoor ik ook ’s avonds zonder problemen kan werken. Daarnaast zijn er drie stroompunten, wat echt ideaal is. Alles is gewoon goed geregeld. Heel tevreden!

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Nice, garage park with toilet. Everything is clean and perfect.

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Stayed completely satisfied with service and location provided. They are easy to reach, very responsive and helpful!

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Goed en snel contact, fijne beheerder en net complex

Vastaus yritykseltä GaragePark - Rosmalen
Duidelijke afspraken en een vlotte afhandeling. De flexibiliteit bij GaragePark is uitstekend en de oplevering van de box was keurig en stipt op tijd.