Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whats... Näytä lisää
Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the sam... Näytä lisää
Ik heb niks negatiefs ervaren of tot ntj toe aangemerkt !! Goede kwaliteit Goede service En heel erg klant vriendelijk en zij denken in oplosïng bij schade Frankies its a life style
Helaas ben ik erg teleurgesteld in de communicatie van Frankies NL. In plaats van klantgericht en behulpzaam over te komen, ervaarde ik de reacties als bijdehand, defensief en soms zelfs aanvallend.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.
Lange Brugstraat 33, 4811 WP, Breda, Hollanti
- info@frankiesmenstore.nl
- frankiesmenstore.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De waarheid over Frankie’s
Beste Frankie’s,
Je retourbeleid is afgelopen juni pas aangepast naar maatstaven van de wet. Dat is inderdaad al een geruime tijd, welgeteld 5 hele maanden! Knap hoor. Je geeft verder aan dat mijn informatie niet klopt, maar alles wat hier staat is accuraat. Met deze handleiding wil ik laten zien wat je moet doen om in je recht te staan als je sale producten voor juni 2025 bij Frankie’s hebt gekocht en hebt geretourneerd. Als ik deze stappen niet had ondernomen dan had ik nooit mijn geld terug gekregen.
Je geeft verder aan dat je met meerdere klanten een goede oplossing hebt gevonden. Is dat een goede oplossing voor jou of voor de klant? Ik heb meerdere keren bij jullie aangeven dat dit probleem speelde, iedere keer kreeg ik een standaard reactie dat je geen uitzondering maakt op het retour beleid en dat je wees op mijn eigen verantwoordelijkheid als klant om de algemene voorwaarden te lezen. Vind je dat een goede oplossing? Het is bizar de stappen die ik heb moeten ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Geld waar ik recht op heb. Klarna heeft mij gecompenseerd omdat zij letterlijk schrijven dat jouw retourbeleid NIET in lijn lag met de Nederlandse wet. Zoals we al vaker hebben gezien trek je cadeaubonnen in van mensen die een slechte review achterlaten. Daar ben je nu helaas te laat mee. Laat dit een les voor je zijn en het afgelopen jaar trok ik iedere keer aan het kortste eind en liep ik iedere keer tegen een dichte Frankie’s deur op. Gelukkig is dat nu andersom. Maar goed Frankie’s heeft al meer dan 100.000 tevreden klanten dus zet m op Frankie op naar de 200.000!

Sale item retour
Ik had in april 2025 een jurkje besteld in de sale, helaas was het jurkje te klein en heb ik het jurkje terug gestuurd. Omdat het een sale item was kreeg ik het volledige bedrag terug via een cadeaubon. Ik heb regelmatig online op de website gekeken of ik een ander leuk item zag. Maar vond het ook vervelend, want als ik iets bestelde wat weer niet paste, dan zat ik nog met de cadeaubon. Uiteindelijk na meerdere keren e-mailcontact heb ik alsnog het volledige bedrag retour ontvangen. Ik ben hier heel blij mee en mijn geld terug is waar ik recht op heb. Goed dat de retour regeling in augustus is aangepast. Bedankt voor de moeite en service.

Strak pak
Wat langer moeten wachten omdat het een pre order was. Maar dat was het wachten waard. Wat strak pak zeg. Ga zeker meer bestellen of een keer langs in de winkel.

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Een prachtig colbert pak …
Een prachtig colbert pak voor dames hier besteld,kleur/ maat alles goed,gekocht voor bruiloft,is echt geschikt ervoor,heel blij mee. Snelle levering!Wilde alleen ff wat opmerken aan de afd verzenden....graag iets groter verpakken,was heel erg gekreukeld toen t aan kwam,pakje gaat naar gewicht niet naar afmeting. Nu moest ik alles strijken....maar toch 5* omdat t gewoon mooi pak is.

Prima service
Prima service , vandaag besteld morgen in huis ! Pasvorm prima !
Mvg Jaap

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Netjes en goed op tijd verzorgd…
Netjes en goed op tijd verzorgd allemaal. Zee tevreden met de kwaliteit

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Gewoon een hele dikke duim voor het vriendelijk personeel
Gewoon een hele dikke duim voor het super fijne en eerlijke personeel. We werden vriendelijk ontvangen en erg goed geholpen. Ze wisten welke maat ik had en ze gingen meteen allerlei mooie items halen en me helpen het ging allemaal van zelf.
Ben geholpen door magda en janice. Toppers zijn het en kom zeker vaker terug.

Fijne winkel
Fijne winkel! In Juni voor het eerst fysiek in de winkel geweest voor het passen van een pak. Rustige sfeer, niks moet... mooi pak gescoord voor een mooie prijs. Daarna nog eens via de webshop een overhemd aangekocht. Vragen kun je gewoon stellen via hun whatsapp, sturen je snel een antwoord terug. Alleen maar lof!

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Service, goede prijs en snelle verzending…
Na een korte vraag wie whatsapp direct antwoord. De juiste maat besteld en top tevreden 👍🏻 De volgende dag netjes in huis

Goede service en advies
Heel vriendelijk en goed geholpen met de keuze van de kleding.
Ook eerlijk als t niet goed stond.

Aanrader !!
Helemaal vanuit Antwerpen komen wij naar deze winkel, we werden vriendelijk onthaald en ook goed geholpen in de winkel.
We hadden een 3 welis pak aangekocht in de winkel waar we zeker de juiste hulp kregen in de winkel.
Onderweg naar huis hadden we spijt dat we enkele stuks hadden laten liggen dus hebben we deze aangekocht via de webshop, deze werden ook heel snel geleverd. Top service goede kwaliteit en ontzettend vriendelijke mensen in de winkel! Wij komen zeker nogmaals langs.

Gewoon goed
Goed product, prima geprijst, snelle levering kortom een dikke prima💪🏻

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Snelle levering en goed product!
Snelle levering en goed product!
Ik ben zeer tevreden met het kledingstuk.
De kleur kwam overeen met mijn verwachting. Net als de maat.

Frankie’s = MISLEIDING retourbeleid
Frankie’s blijft zich schulden maken aan het schenden van consumenten rechten.
Ook al ben je akkoord gegaan met hun retour voorwaarden dan nog moeten deze voldoen aan het consumentenrecht. Dat doet Frankie’s niet. Het is zo enorm sneu, kinderachtig en zielig om maar te blijven zeggen dat de klant zelf akkoord is gegaan met het retour beleid. Het getuigd dat Frankie’s een waardeloze ondernemer is die door kleine lettertjes te verbergen op zijn website probeert van zijn sale items af tr komen. Het is pure MISLEIDING en STRAFBAAR wat Frankie’s doet.

Top winkel !!
Kleding voor een bruiloft gekocht in de winkel en schoenen besteld online. Top winkel en heel fijn geholpen. Frankie’s is echt een top winkel!

Leuke winkel
Leuke winkel, goede service en goede kleding !!

Het beste van het beste
Wordt altijd netjes ontvangen, geholpen en wordt eerlijk tegen mij gezegd of het me goed staat of dat een alternatief beter is

Vastaus yritykseltä Frankie’s
We werden heel goed geholpen en al het…
We werden heel goed geholpen en al het personeel is zo lief

Product besteld
Product besteld, maar was niet op tijd binnen, had het namelijk beetje te laat besteld. Contact gehad en kon opgehaald worden in de winkel, alles goed geregeld en makkelijk contact te leggen. Kleding is goede kwaliteit. En ziet er goed uit.

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.