Fijne sfeer in de winkel, meer dan genoeg kleding om uit te kiezen en altijd voldoende aanwezig in mijn maat XL. Aardig personeel, ik wordt altijd heel fijn geholpen. Kortom, TOP!!
Yritys on vastannut
J'achetais depuis longtemps cette marque. Depuis une semaine j'ai envoyé un mail en demandant le pays de fabrication des vêtements. Aucune réponse. Aujourd'hui j'ai reçu ma commande j'ai vérifié les é... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
We are ZUMO | Biggest ZUMO Brand Collection Available | Free shipping above €99 within Europe | We Ship Worldwide with DHL |
Nieuwendijk 153, 1012 ME, Amsterdam, Hollanti
- zumo-international.com
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Zumo is top!
Hele vriendelijke service! Leuke en stijlvolle kleding met perfecte pasvorm voor een uitstekende prijs. Ik ben al jaren fan en draag bijna uitsluitend Zumo. Je ontvangt bovendien snel korting (als je in het klantenbestand staat). Als de verkopers je herkennen, krijg je ook een drankje. Enkel de muziek in de shop is niet meteen mijn ding. Maar da's helaas in heel wat winkels zo.
Fijne sfeer in de winkel!
Aardig personeel, ik wordt altijd heel fijn geholpen. Kortom, TOP!!
Ivm ruiling vervelende smaak…
Ivm ruiling vervelende smaak overgehouden
5 stukken kleding besteld en helaas…
5 stukken kleding besteld en helaas allemaal te strak (ontkenningsfase). Binnen 4 werkdagen na terugsturen bevestiging van geretourneerde kleding en bevestiging terugbetaling en 2 nieuwe kledingstukken onderweg. Prima communicatie, makkelijk bereikbaar.
Zeer goed geholpen door de heren in…
Zeer goed geholpen door de heren in Rotterdam.
Koop al jaren mijn shirts,sweaters en…
Koop al jaren mijn shirts,sweaters en truien bij de ZUMO. Altijd heel goede kwaliteit. En blijven ook na het wassen mooi.
Mooie kleding goede hulp bij keuze en…
Mooie kleding goede hulp bij keuze en een mooie prijs.
ZUMO is top!
Fantastische ervaring met dit kledingmerk en hun winkel in Amsterdam. Ik kom er al jaren en word altijd vriendelijk, deskundig en eerlijk geholpen. De kleding is van uitstekende kwaliteit en blijft mooi als je het wasadvies volgt. Absoluut een aanrader.
Leuke eigentijdse kleding goed contact…
Leuke eigentijdse kleding goed contact met klantenservice als je een probleem hebt goed. Voor de rest ga ik graag naar de Stores toe in Utrecht en Zwolle het leukste team.
Ik dacht eindelijk een winkel te hebben…
Ik dacht eindelijk een winkel te hebben gevonden die bij mijn kledingstijl past. Helaas viel dat erg tegen.
De kwaliteit van de kleding is matig. Veel items kun je nauwelijks wassen of moeten zelfs naar de stomerij. Voor de hoge prijs die je betaalt, verwacht je toch echt betere kwaliteit. De stof rekt snel uit en de kleding sluit na korte tijd niet meer mooi aan.
Ook heb ik een blouse gekocht in de juiste maat, maar tijdens het zitten sprongen de knoopjes steeds los. Dat is erg frustrerend en gewoon niet acceptabel.
Voor wat je hier betaalt, krijg je te weinig kwaliteit terug. Jammer, want het concept en de stijl spraken me wel aan. Door deze ervaringen zijn ze helaas een grote klant kwijt.
Bestelling geplaatst die zou dag later…
Bestelling geplaatst die zou dag later geleverd worden ( zaterdag ) maar deze kwam niet, kreeg daarna te horen dat deze vertraagd was door ontbrekende gegevens. Probeer al een week te achterhalen wat er aan de hand is. Nul gehoor
Retour wordt niet verwerkt.
Ik heb een bestelling geplaatst en geretourneerd. Dit was op 9 december. Op 10 december is deze aangekomen. Inmiddels is het 22 december en heb al contact opgenomen waarom de retour niet verwerkt wordt. Niemand belt mij terug of verwerkt de retour. Zeer slechte zaak!

Vastaus yritykseltä ZUMO
Gisteren besteld vandaag binnen
Gisteren besteld vandaag binnen! Geweldige kwaliteit voor de prijs zeker een aanrader!
Snelle ruiling
Zelf een foute maat besteld, mocht gratis terugsturen en binnen twee dagen de juiste maat binnen. Fijne service, ook heel toffe winkels met goed advies van de verkopers.
“I’ve been buying from Zumo…
“I’ve been buying from Zumo International for over 10 years.
I’m from Paris and I’m extremely satisfied — the quality is incredible and I highly recommend them. You won’t be disappointed. I’m also very happy with their after-sales service; they always respond very quickly whenever there’s an issue.” especially thanks to Ebony.
David from Paris.
Service en kleding
Kleding van top kwaliteit en een super snelle service, zowel online als in de winkels!
Matige kwaliteit, hoge prijs!
Truien die een jaar geleden nog voor net geen 50 euro werden verkocht, kosten nu bijna 70 euro. Deze retailer pakt zo'n ongelofelijke marge voor matige kwaliteit uit China of Turkije zodat ze eind van het jaar voor 20 euro alsnog met winst kunnen worden verkocht. Op de website staan zelfs truien van 90 euro, daarvoor kun je bij een degelijk merk een veel betere kwaliteit krijgen. Denk maar even na voor je hier iets besteld.

Vastaus yritykseltä ZUMO
Je wordt altijd goed geholpen
Je wordt altijd goed geholpen
Kleding
Heb er wel eens kleding voor mijn zoon gehaald! Erg tevreden over!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.