Frankie’s Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb niks negatiefs ervaren of tot ntj toe aangemerkt !! Goede kwaliteit Goede service En heel erg klant vriendelijk en zij denken in oplosïng bij schade Frankies its a life style

Saanut 1/5 tähteä

Yritys on vastannut

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super happy with my first order today

Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the same as suits that you would pay hundreds for but for a fraction of the price. Absolutely would recommend.

1. heinäkuuta 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Gekregen wat ik zag. Mooie kwaliteit. En snelle levering. Pasvorm is ook goed. Gaan we zeker meer bestellen.

26. kesäkuuta 2026

Top service

Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whatsapp komt heel snel en heel klantgericht. Heel snel maar een bezoekje brengen aan de fysieke winkel.

24. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

De ontvangen shirts zijn van goede…

De ontvangen shirts zijn van goede kwaliteit en mooi, jammer genoeg zit in de beige een zwart pluisje meegeweven net in het midden van de rug. Anders was dit zeker 5 sterren waard geweest.
VANDAAG GEPLAATST en REEDS OPGELOST…dankjewel Frankies

7. kesäkuuta 2026

Hi Philippe,

Bedankt voor het aanpassen van je review!

Fijn dat we dit snel samen hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met de geboden oplossing. We waarderen het prettige contact en bedanken je voor het vertrouwen in Frankies.

Veel plezier met je shirts en graag tot een volgende bestelling!

Groet team Frankie's🤗

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben waanzinnig blij met mijn Milano…

Ik ben waanzinnig blij met mijn Milano pakken donker blauw en Toupe . Zitten heerlijk en staan super goed krijg heel veel complimentjes. Ik hoop dat het pak ook nog in het donker bordeauxrood in de winkel komt.

2. kesäkuuta 2026

Hi Roeland,

Bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de Milano sets in donkerblauw en taupe en dat je er zoveel complimenten over krijgt. Daar doen we het voor!

Wat betreft donker bordeauxrood: we zijn ons assortiment continu aan het vernieuwen en uitbreiden, dus wie weet zien we deze kleur in de toekomst terug. Houd onze collectie zeker in de gaten!

Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens bij Frankie's! 😊

Aankoop kostuum

Ik heb een kostuum voor mijn zoon gekocht en ben ontzettend goed geholpen. Vanwege de afstand kon ik niet naar de winkel komen maar via whatsapp is er toch een passend maatadvies afgegeven. Levering ook heel snel. Dikke pluim.

11. toukokuuta 2026

Hi Sindy,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor deze mooie review en de 5 sterren! ⭐️

Goed om te horen dat het maatadvies via WhatsApp goed heeft uitgepakt en dat het kostuum perfect past. We doen ons best om ook op afstand zo goed mogelijk te adviseren, dus dit waarderen we enorm.

Veel plezier gewenst met het kostuum en graag tot ziens!

Team Frankie's🤗

Saanut 1/5 tähteä

Ik raad anderen af hier aankopen te doen

Helaas ben ik erg teleurgesteld in de communicatie van Frankies NL. In plaats van klantgericht en behulpzaam over te komen, ervaarde ik de reacties als bijdehand, defensief en soms zelfs aanvallend. Het voelde alsof er weinig begrip was voor mijn vragen en opmerkingen.

Een probleem of misverstand kan altijd ontstaan, maar de manier waarop daarmee wordt omgegaan maakt voor mij het verschil. Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf daarom niet aanbevelen.

30. toukokuuta 2026

Beste Jacob,

Jammer om deze review te lezen. We herkennen ons niet in de omschrijving van onze communicatie; we streven er juist naar om snel, vriendelijk en klantgericht te reageren.

We hebben eerder gevraagd om uw klant- of ordergegevens om de situatie te kunnen bekijken, maar hier hebben we helaas geen reactie op ontvangen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag samen naar wat er precies is gebeurd en of we tot een oplossing kunnen komen.

Team Frankie's

Saanut 5/5 tähteä

Winterjas en fleece trui in een mooie…

Winterjas en fleece trui in een mooie goed afgesealde doos ontvangen.
Had het vrij snel ontvangen na het weekend
Dank je wel Frankie..precies wat ik wilde.

14. toukokuuta 2026

Hi Harald, bedankt voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat de winterjas en fleece trui precies aan je verwachtingen voldoen en dat alles netjes verpakt en snel geleverd is. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer terug te zien bij Frankie's.

Team Frankie's🤗

Top!

Top! Snelle levering, netjes verpakt.

5. toukokuuta 2026

Dankjewel voor je mooie review Melle, groetjes van team Frankie´s🤗

Meer dan tevreden

Onlangs heb ik een kostuum via uw webshop besteld en ik ben hier bijzonder tevreden over. De levering verliep zeer vlot en ook de service bij het omruilen van een hemdje (waarvoor ik een maat groter nodig had) was uitstekend.
Hartelijk dank voor de professionele en klantvriendelijke aanpak. Ik kom zeker eens langs in uw zaak wanneer ik in de buurt ben.

13. huhtikuuta 2026

Hi Frederic,

Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in onze webshop.

Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat ook het omruilen naar wens is gegaan. We doen ons best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is prettig om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

We hopen je binnenkort eens in de winkel te mogen verwelkomen wanneer je in de buurt bent. Je bent altijd welkom!

Groet team Frankie´s

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb nu twee mooie pakken

Ik heb nu twee pakken en een paar schoenen bij jullie gekocht. Ik word altijd netjes geholpen en de service is erg goed. Als ik vragen had, kon ik deze eerst online stellen, bijvoorbeeld om te checken of het pak nog beschikbaar was voordat ik naar jullie toe reed. Zo voorkwam ik dat ik voor niets kwam en werd ik ook goed geholpen. Jullie hebben er zeker een vaste klant bij!

25. huhtikuuta 2026

Hi Lex,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review en je vertrouwen in ons.

Fijn dat je onze service zowel online als in de winkel als prettig ervaart en dat we je goed hebben kunnen helpen met het checken van de beschikbaarheid. We vinden het belangrijk dat je niet voor niets komt en dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Super om te horen dat je inmiddels al meerdere pakken en schoenen hebt gekocht en dat we er een vaste klant bij hebben. Daar doen we het voor!

We zien je graag weer terug, online of in de winkel.

Groetjes team Frankie´s🤗

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering mooie kwaliteit…

Super snelle levering mooie kwaliteit top

28. huhtikuuta 2026

Hi Antonie,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit. Veel plezier met je aankoop!
Groet team Frankie's

Saanut 5/5 tähteä

Heb Frankies nu een twee maanden…

Heb Frankies nu een twee maanden geleden ontdekt via social en ook wat besteld super service vandaag besteld morgen in huis en top kwaliteit van kleding heeft een vaste klant bij super tevreden
Het hele team Proficiat

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Frankie’s

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je nog vaak terug te zien bij Frankies!

Saanut 5/5 tähteä

had zelf een fout gemaakt in de maat

had zelf een fout gemaakt in de maat, gelijk de volgende dag al de goede op de mat!! kijk dat is service

1. huhtikuuta 2026

Beste Jan,
Bedankt voor je review! Fijn dat we het zo snel voor je konden oplossen. Veel plezier met je aankoop!
Groet team Frankie's🤗

Affordable luxury

Affordable luxury: goede kwaliteit en unieke kledingstukken

13. maaliskuuta 2026

Dankjewel Sandro,
Fijn om te horen dat je onze combinatie van betaalbare luxe, goede kwaliteit en unieke items zo waardeert. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien bij Frankie's.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin