Zoals altijd snel geleverd. Al meer kleding besteld waaronder pakken, korte broeken en short sleeve hemden. Allemaal top kwaliteit. Contact zoeken met de klantenservice? Geen probleem reactie op whats... Näytä lisää
Super happy with my first order today. Made a mistake with my order and customer service reached out to me asking if it was correct or not. Utmost professionalism. Purchased a suit. Quality is the sam... Näytä lisää
Ik heb niks negatiefs ervaren of tot ntj toe aangemerkt !! Goede kwaliteit Goede service En heel erg klant vriendelijk en zij denken in oplosïng bij schade Frankies its a life style
Helaas ben ik erg teleurgesteld in de communicatie van Frankies NL. In plaats van klantgericht en behulpzaam over te komen, ervaarde ik de reacties als bijdehand, defensief en soms zelfs aanvallend.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.
Lange Brugstraat 33, 4811 WP, Breda, Hollanti
- info@frankiesmenstore.nl
- frankiesmenstore.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Slechte kwaliteit
Trui gekocht bij Frankie’s ter waarde van 80 euro. Nu 4x gewassen en krijgt overal pluisjes. Het gebreide motief laat los en de kwaliteit wordt snel minder vanaf het moment van dragen. Prijs kwaliteit lijkt in eerste instantie erg goed, maar na paar keer dragen en wassen is het beste er snel van af.

Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, duidelijk gecommuniceerd en prima klantenservice bij retouren

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Supermooie kleding en snelle/goede…
Supermooie kleding en snelle/goede service voor leuke prijzen. Doen veel aan klantvriendelijkheid! 2 tips: ruilen ivm andere maat makkelijker maken, mail die verstuurd wordt 10% korting voor een vriend zit geen werkzame link in.

Slechte en onprofessionele ervaring
Mijn ervaring met Frankie's Menstore is ronduit teleurstellend. Na een retour kreeg ik geen terugbetaling, maar werd ik verplicht een digitale tegoedbon te accepteren. Het tegoed dat ik ontving werd later meerdere keren door het bedrijf aangepast, zonder duidelijke uitleg of transparantie. Ook zijn eerder gecommuniceerde voorwaarden achteraf veranderd, wat voor mij totaal onbetrouwbaar overkomt.
De communicatie met de klantenservice was frustrerend en niet oplossingsgericht. Zelfs een aangetekende brief werd niet opgehaald, waardoor het onmogelijk werd om tot een normale afhandeling te komen.
Op basis van mijn ervaring vind ik de werkwijze van dit bedrijf zorgwekkend en allesbehalve klantvriendelijk. Ik kan dit bedrijf helaas niet aanraden.

Super snelle levering
Super snelle levering , ruilen geen punt en hele
Mooie kleding ! Zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Frankie’s
I have ordered a suit from the website…
Update :
The suit looks good overall and the fabric quality is nice for the price. The jacket fits well, though the trousers are a bit narrow and may need adjustment. Delivery was delayed, but the seller offered a €20 cashback as a goodwill gesture, which is appreciated
I have ordered a suit from the website which costed me 180€ on 17th January, it said buy today deliver tomorrow and today is 24January still no news where is it !!!!
I have contacted them and they said by Thursday or Friday should arrive today is Saturday 24th and still didn’t receive it !!!
Update :
I was explicitly told the suit would arrive by Thursday or Friday and It did not ,and I did not receive it in time for my event.
I have screenshots of our conversations.
Regardless of internal explanations or DHL involvement, this delivery promise was not met. This review reflects my actual experience!
I will always be true and honest to trust pilot.

Amazing quality
Amazing quality and really good contact with the shop

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Afgelopen week een bestelling geplaatst…
Afgelopen week een bestelling geplaatst en ontvangen. Keurig verpakt en de juiste artikelen. De kleding zit als gegoten en is van kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en zal/ ga vaker bestellen.
"KEEP UP THE GOOD WORK"..

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Waarom zijn al de review met AI gemaakt ?
Waarom zijn de review
Met AI gemaakt?
Dus ze zijn niet echt,
Trouwens hoe kun jij 100.000 tevreden klanten hebben, hoeveel ontevreden klanten heb je dan nog? Ook 100.000?

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!
Mooie pakken ,duidelijke communicatie…
Mooie pakken ,duidelijke communicatie en een zeer vriendelijke klantenservice !
Al mijn pakken waar ik altijd complimenten over krijg komen van frankie’s ! Dus ik bestel alleen hier nog mij pakken ! Topbedrijf !
Super
Bestellen was eenvoudig en artikel werd zeer snel geleverd.
Prijs / Kwaliteit is goed.

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Goede kwaliteit kleding voor een mooi…
Goede kwaliteit kleding voor een mooi prijsje. Bestelling word snel geleverd.

Goede kwaliteit, goede klantenservice
Voor 2e x besteld. Havana suits. Perfecte pasvorm. Goede kwaliteit. Klantenservice is via whatsapp perfect bereikbaar. Al met al goede ervaring

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Van de week bestelling gedaan alles…
Van de week bestelling gedaan alles netjes geleverd bij het passen te kleine maat besteld eiguh dikke schuld zeggen we dan met frankies contact gezocht en kon gewoon gezellig ruiluh in de winkel en door een mooie super lieve vrouw geholpen

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Hele aardige dames die mij hadden…
Hele aardige dames die mij hadden geholpen. Ik veredelde dat ik mijn net nieuwe aangekochte handschoenen was verloren en kreeg van hún nieuwe ik ga hier zeker vaker komen

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Veel keuze en hele snelle levering
Veel keuze en hele snelle levering! Had 3 items maat L besteld, 2 daarvan vielen kleiner dan gewenst. Dus er kan best verschil zitten in type kleding qua maat. Retour aangemeld en dit was al met al vlot geregeld! Kom hier zeker vaker shoppen

RETOURBELEID ZEER KLANTVRIENDELIJK!
RETOURBELEID ZEER KLANTVRIENDELIJK!
Beste Frankie's,
Ik had diverse items besteld omdat ik online moeilijk een keuze kon maken. Snelle levering en thuis alles gepast. 4 items gehouden en 2 konden terug. Nadat ik 2 (sale) items had geretourneerd kon ik de keuze maken om het aankoopbedrag terug te laten betalen óf een cadeaubon met 10% extra aankoopwaarde.
Nog wel contact gehad met klantenservice via whatsapp omdat ik het zeker wilde weten dat ik meer terug kon krijgen dan ik betaald had! Gelukkig direct antwoord en zeer vriendelijk en duidelijk. Het retourbeleid is sinds juli 2025 aangepast en het klopt inderdaad👍🏻
Wij zullen zéker vaker bestellen bij Frankie's, dankjewel!

Vastaus yritykseltä Frankie’s
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.