Saanut 1/5 tähteä

Electrische Bird bike viel om de km uit met melding dat communicatie tussen controller en batterij niet goed was. Met Fatdaddy gebeld of zij oorzaak konden vaststellen. Zij gaven aan dat dan de contro... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fatdaddy.nl Entgegen der schlechten Bewertungen hier - welche sich wohl hauptsächlich auf den mittlerweile insolventen Fatdaddy-Ableger in Deutschland beziehen - habe ich dennoch eine Bestell... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Blijf hier weg! Verkoopafdeling is onbereikbaar. Werkplaats neemt wel op, maar weet van niets. Meerdere malen beloofd dat er teruggebeld wordt, maar dat wordt dus niet gedaan. Spreken ook geen Nederl... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Rampzalige service. €49,50 betaald voor een stepreparatie die volledig is mislukt. Er is mij een refund binnen 5 dagen beloofd. Nu zijn we meer dan een maand verder en ik heb geen cent teruggekregen.... Näytä lisää

1,9

1 tähti

On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg van de medewerker, erg vriendelijk en duidelijk. Je krijgt veel de tijd om de fiets te testen wat erg prettig is.

14. elokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

No support during issue with Boosted…

No support during issue with Boosted rev battery within the warranty period. Was explained that batteries deterriate and that the battery is excluded from warranty. Strange when a 2 year warranty is stated on for a new replacement battery from Fatdaddy, but I guess the warranty even for the new battery does not apply a second after purchase otherwise the explanation given is invalid.

11. elokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Nadat je je aankoop heb gedaan hoor je…

Nadat je je aankoop heb gedaan hoor je helemaal
niks meer. Meerdere malen geprobeerd te bellen en te mailen omdat ik een verhoger heb gekocht maar je hoort gewoon niks. Je moet er heel erg zelf achteraan, dat moest ik ook bij het ophalen van mijn fiets, ik zou zelf gebeld worden maar is nooit gebeurd.

9. elokuuta 2021

Mate X

Na een geslaagde proefrit en alle vragen te hebben gesteld overgegaan tot de bestelling. Ook dit proces verliep zonder enige moeite. Nu hopen dat de e-bike ook zonder problemen wordt geleverd zodat ik heerlijk kan gaan cruisen... Keep up the good work!

8. elokuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Levertijden erg lang, contact onduidelijk.

Erg jammer, wachten nu al meer dan twee weken op onze fietsen. Meerdere keren gebeld, en ze zouden ons informeren over waar onze fietsen precies zijn. Nu nogsteeds niets gehoord. Het gaat wel even over een bestelling van +3000 euro.

Update: inmiddels 15 Augustus, nog niets geleverd gekregen. Thanks Tyler, was weer erg behulpzaam.

6. elokuuta 2021

Hoi Jordy,

Jammer dat je zo lang op je fietsen moet wachten. De levertijd is door problemen bij onze leverancier van 5 naar 15 dagen gegaan. Ik zal dit doorgeven aan ons webshop team zodat de exacte levertijd duidelijker op de website staat.

Wat betreft jouw bestelling wordt deze 13 augustus tussen 0930 en 1300 geleverd, zet je deze alvast in je agenda?

Saanut 4/5 tähteä

Prima service

Prima service, had alleen gehoopt op een soort showroom waar de modelkleuren te zien waren, wellicht een mogelijkheid voor de toekomst! Wel even een goede indruk gekregen van de fiets, erg stoer ding en rijdt lekker! Nu nog een kleur uitzoeken en bestellen!

21. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Hoi Daan, bedankt voor je review en wij zijn heel hard bezig om een tweede showroom in Nederland te kopen. Wanneer deze opengaat krijg je sowieso een uitnodiging voor het feestje!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke informatie op de site van Fatdaddy.nl

Duidelijke informatie op de site van Fatdaddy.nl. Na veel merken en soorten te hebben vergeleken op een aantal andere sites gekozen voor de Zero11x step en hier besteld vanwege de prettige site. De prijs is hte laagst en voorwaarden zijn bij Fatdaddy.nl voor mij het meest gunstig en transparant. Aanrader.

16. heinäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden met de snelle levering…

Heel tevreden met de snelle levering van mijn knaap bike 👍

15. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Hoi R. Leuk om te lezen dat je van je Knaap fiets geniet. Mocht je ooit vragen hebben over deze fiets kan je ons altijd een berichtje sturen.

Saanut 4/5 tähteä

RLOD repair

I sent a boosted battery for RLOD repair. It took more than a month to came back, that's really long.
But the battery now works like a charm, and it's been updated to 2.5.1 firmware, that's really cool. Thanks Fatdaddy!

15. heinäkuuta 2021

Hi Tristan,

Shipping nowadays is complete post apocalyptic warland indeed. Happy to hear that you are able to ride your Boosted Board again

Ride Safe!

Heel goed

Straightforward, geen verkoop praatjes bij de proefrit zoals beloofd

8. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Leuk om te horen dat je jouw proefrit bij ons leuk vond. Mocht je nog vragen hebben voordat je gaat bestellen aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer goed geholpen en…

Ik ben zeer goed geholpen en geadviseerd bij de vestiging in amsterdam en zal ook anderen adviseren hier hun fiets te kopen . Het enige wat ik mis is een showroom waarvan ik denk dat het de verkoop ten goede zal komen .

7. heinäkuuta 2021

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin