Licentie gekocht, maar met geen mogelijkheid werkend te krijgen. Service is zeer slecht, je wordt met een kluitje het riet in gestuurd. NIETS KOPEN bij deze organisatie.
Lizenz für Office Paket im März 2016 gekauf. Produktkey nach 2 Jahren gesperrt da Microsoft mehr als 10 Verwendungen registriert hatte! Bisher nur ablehnende Standardmails bei Aufforderung... Näytä lisää
ZEER ONTEVREDEN over EPTIMUM (via Groupon)!! 28.07.2017 MS-Office 365 voor 5 gebruikers besteld bij EPTIMUM via Groupon en in goed vertrouwen € 64,99 overgemaakt. Tot op heden (22.08.2017) geen lever... Näytä lisää
Purchased 'Norton' software product from this outfit Receipt issued clearly stated Refund in full if product 'unused' and cancelled within 14 days. I asked my Daughter to help with download/install... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Eptimum is the result of a synergy between specialists in e-marketing and distribution with over 10 years’ experience in their respective fields. Passionate about the digital world and conscious of the Internet’s huge business potential, they decided to merge their expertise and create a group with the unique ability of generating value on the web. Combining technical expertise to provide solutions to match every technological advance and marketing know-how to create traffic and revenue, Eptimum has developed a complete panel of web services/businesses: e-commerce, digital publishing, e-services and more. The Group anticipated the software industry’s evolution towards the web as early as 2007 and successfully launched its business model in this sector. Today, it has become a major player in software distribution in France and rest of Europe.
49 rue de la Vanne, 92120, Montrouge, Ranska
- info@in-download.nl
- eptimum.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Misleidend en arrogante Petra van de klantendienst!
Nooit zo een arrogante en agressieve klantendienst meegemaakt!
Heb mailverkeer genoeg als bewijs!
Het is diezelfde 'Petra' die hier reageert en dat waarschijnlijk weer zal doen.
Ze verkopen via hun website Bitdefender voor Mac.
Alleen krijg je in de bevestigingsmail een link naar een verkeerde versie (een andere dan de testversie) en deze functioneert NIET op deMac na installatie.
Maar het ergste is dat je bij aankoop de mogelijkheid hebt om een kleine 4 euro extra bij te betalen om de downloadlink permanent te bewaren daar deze anders maar een aantal dagen beschikbaar is (er wordt nl geen installatiebestand naar je computer gedownload).
Achteraf blijkt de downloadlink dus verkeerd te zijn (want je moet via Bitdefender central de juiste software downloaden en niet via de link in de mail) EN blijkt het zo dat je ALTIJD GRATIS de software opnieuw kunt downloaden via de Bitdefender centrale.
Dus die kleine vier euro extra hoeft niet!!!
Als je dat dan vriendelijk meldt aan Eptimum krijg je alleen maar een agressieve mail terug dat mijn beweringen foutief zijn! Maar dat zijn ze niet! Dus gaan er een aantal mails heen en terug en besluit ik uiteindelijk om het mailverkeer maar op een positieve manier te beeindigen en zeg ik dat ik mijn geld niet terug wil, de software via de bitdefender centrale wel degelijk werkt en ik hen eigenlijk de 2 problemen wou melden. En dat als ik Bitdefender opnieuw zou kopen na een terugbetaling ik uiteindelijk toch terug bij hen zou terechtkomen (want zij verkopen voor BE en NL). Ik had zelfs al beslist om hier geen review te plaatsen.
Maar toen kreeg ik een dag later een heel arrogante en uitdagende mail terug waarin letterlijk staat dat ik de juiste terminologie moet gebruiken bij een discussie (wat een arrogantie!), dat het (zoals ook gedacht) toch bijna onmogelijk zou zijn om aan een versie van Bitdefender te geraken buiten hen om EN dat ze er NIET aan denken om de knop voor verlenging van de mogelijkheid tot downloaden (kleine 4 euro extra) te verwijderen daar dit hun meest verkochte product is!!!!
Dus ze halen hun meeste geld uit misleiden van mensen!!!
Nog nooit meegemaakt!
Nu nog Bitdefender zelf en de consumentenbond inlichten!
En arrogante Petra (is toch een alias) , je mag hier op antwoorden wat je wilt, ik ga het toch niet meer lezen!
En schrijf maar dat ik geantwoord heb dat je een arrogant wijf bent want dat ben je!
Hieronder de tekst van hun laatste mail:
Geachte mevrouw/meneer,
Hartelijk dank voor uw bericht en als u in discussie wilt gaan betreffende de e-commerce dan graag ook de juiste termen gebruiken.
Bitdefender is inderdaad geen product van ons, maar een product van... Bitdefender zelf. Wij verdelen geen producten maar deze worden via onze website weder verkocht. Dat is iets anders dan verdelen.
En nee, als u het annuleert dan kunt u ook via Amazon, Fnac, Nexway, Avangate etc hetzelfde product al dan niet in fysieke vorm (dvd) of als download bestellen. Maar hiervoor raad ik u aan zelf de handen uit de mouwen te steken en enig zoekwerk te verrichten via Google.
En wij gaan zeker de verlenging van de beruchte downloadknop NIET aanpassen gezien dat het het meest verkochte product is!
En de link verwijst niet naar een vorige versie en het is Bitdefender Centraal, en niet centrale. En Bitdefender Centraal is de account die u als klant bij Bitdefender zelf moet aanmaken. Daar hebben wij verder niets mee van doen gezien wij hier geen toegang tot hebben.
Maakt u zich verder toch niet zo druk. Het product is geïnstalleerd en daar gaat het om!
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een fijne avond. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag van u.
Klantenservice
Petra
The Netherlands & Belgium,
Bitdefender - Particuliers (BE)

Eptimum meer Bitdefender = Thieves
Eptimum meer Bitdefender = Thieves
Ik kocht Bitdefender voor 2 jaar. Geen activeringscode .
Ik nam contact op customer service te bieden mij de proefversie van Bitdefender te installeren !
Ik heb een versie betaald voor 2 jaar , en ze bieden me een gratis 30 dagen !
dieven !
zonder activeringscode ontvangen , omdat ze weigeren te geven , waarom ik dan betaald?
oplichters !

Eptimum niet te bereiken
Hebben op 10 mei 2016 het kontrakt verlengd maar wat schtes mijn verbazing , heden komt er in het office scherm te staan dat we nog tot 1 augustus de tijd hebben om het te verlengen anders geen office meer . Dit terwijl we al in mei dus betaald hebben . probeer je ze te bellen , maar mijn frans is niet toereikend , geen enkel nederlands nummer waar je ze op kan bereiken . dit is slecht . meerdere mensen die dit herkennen ?

Vastaus yritykseltä Eptimum
Bitdefender 2016. Betaald en NIETS ontvangen.
Bitdefender : Verleden jaar ook al zo'n miserie. Dit was de laatste keer! Schandalige " service " !!!

Vastaus yritykseltä Eptimum
Zeer slechte service, schandalige behandeling
In mijn haast het verkeerde Office-pakket besteld, betaald en geleverd. Was niet compatible met mijn Mac. Gevraagd om het product om te ruilen. Was niet mogelijk. Volgens hun zeggen staat duidelijk op de site dat het product niet restitueerbaar is. Nergens is er iets te vinden. Als ik via mijn bank het geld invorder geven ze aan dat dit in strijd is met de Franse wet!!!
Onzin, je kunt gewoon het geld terug vorderen. Beter is om er nooit meer iets aan te schaffen!!!!
Waarom ruilen ze geen producten om?

Zeer slechte klantenservice
Onderstaand de algemene voorwaarden Eptimum zoals ik die op het scherm, hierin wordt geen uitsluiting gemaakt van gedownloade software, daar wordt niet gezegd over terugnamen maar ook niet over niet terugname. Dis zo duidelijk als Petra stelt dat het vermeld is (geen kleine lettertjes) is het dus niet.Algemene verkoopvoorwaarden van Eptimum
1. De aangeboden producten
Deze Algemene Verkoopvoorwaarden worden exclusief toegepast tussen de maatschappij Eptimum SAS, gevestigd aan 49, rue de la Vanne, te Montrouge 92120 in Frankrijk, en elke andere persoon die een aankoop doet via de website(s) die tot het netwerk van Eptimum behoren. Deze Algemene verkoopvoorwaarden kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn. De toepasbare voorwaarden zijn de voorwaarden die van kracht zijn op de website op de datum van het plaatsen van uw bestelling. Het feit dat er een bestelling wordt geplaatst, houdt in dat de koper volledig en zonder voorbehoud akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van Eptimum
2. Prijs van de producten
Wat de producten die worden gedownload betreft, zijn de weergegeven prijzen netto en inclusief of exclusieve btw, volgens de vermeldingen en de navigatiekeuzen van de internetter. Wat de tastbare producten betreft, zijn de weergegeven prijzen netto inclusief btw of exclusief btw, volgens de vermeldingen en de navigatiekeuzen van de internetter, exclusief de verzendkosten die voor rekening van de klant zijn. Eptimum behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen, maar verplicht zich om de geldende tarieven die worden weergegeven op het moment van de bestelling gedurende een periode van 3 maanden toe te passen. Buiten de Europese Unie en in de overzeese departementen en gebiedsdelen van Frankrijk en volgens de geldende wetgeving in het leveringsgebied kunnen er door de douane douanekosten, rechten en heffingen worden gevraagd aan de klant. Eptimum past de Franse en Europese wetten toe voor het beheer van de btw eigen aan immateriële producten.
3. Bestelling
Om een bestelling te plaatsen, moet de klant zich eerst identificeren. Met behulp van een online formulier kan hij de diverse gegevens die minimaal nodig zijn om zijn bestelling te bevestigen invullen. Zodra hij bevestigt dat hij de algemene verkoopvoorwaarden accepteert door een knop aan te vinken, wordt er een bestelnummer aan zijn transactie toegewezen. De facturering bestaat uit de opsomming van de prijs van elk product exclusief btw met, indien van toepassing, het bedrag van de btw, berekend over het totaalbedrag exclusief btw en inbegrepen in het totaalbedrag inclusief btw.
4. Leveringswijzen
De leveringswijze wordt duidelijk aangegeven op de online verkoopsite, in de beschrijving en in de winkelwagen. Wat de tastbare producten betreft, gebeurt levering op het door de klant bij het plaatsen van de bestelling aangegeven adres. Standaard gaat het hier om het hoofd adres, behalve als de klant een specifiek afleveradres aangeeft via de interface die hem ter beschikking staat. Afgifte van het product gebeurt pas als de bestelling is bevestigd door de klant en als de betaling in zijn geheel is voldaan. Eptimum behoudt zich overigens het recht voor om elke bestelling van een klant waarmee een lopend geschil bestaat te weigeren.
5. Voorwaarden voor retour zenden
Wat de tastbare producten betreft, beschikt de klant over een bedenktijd van 14 dagen, kenmerkend voor de goede praktijken van postorderverkoop. In het kader van annulering van een bestelling door de klant en met voorafgaand akkoord van de klantenservice van Eptimum, moet de klant Eptimum dit schriftelijk anvragen onder vermelding van de naam, voornaam en factuurnummer. Dit wordt per post naar het volgende adres gestuurd:
Eptimum – Klantenservice
92120 Montrouge
Frankrijk U verliest uw herroepingsrecht tijdens de herroepingstermijn wanneer wij zijn begonnen met de uitvoering van de overeenkomst met uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming en met uw erkenning dat u hiermee uw recht op herroeping verliest.
6. Betalingsmogelijkheden
De klant beschikt over meerdere betalingsmogelijkheden:
Overschrijving: Via overschrijving betaalt u via uw bank. Omdat het een buitenlandse overschrijving betreft, kan de transactie enkele werkdagen in beslag nemen. In de tussentijd wordt uw bestelling dan nog niet bevestigd. Dit gebeurd pas wanneer onze bank de betaling op onze rekening heeft gestort. Uw bestelling zal vervolgens bevestigd worden.
Ideal: Met Ideal betaalt u snel en veilig online. Ook deze betaling biedt, net als Ideal, de mogelijkheid om direct uw bestelling te bevestigen. Gaat het om een immaterieel product, dan zal deze worden toegezonden via e-mail.
Bankpas: De betaling per creditcard biedt de mogelijkheid om direct uw bestelling te bevestigen. Gaat het om een immaterieel product, dan zal deze worden toegezonden via e-mail.* Geaccepteerde kaarten zijn Carte Bleue, Visa, Eurocard, Mastercard en American Express.
PayPal: Met PayPal betaalt u snel en veilig online. Ook deze betaling biedt de mogelijkheid om direct uw bestelling te bevestigen. Gaat het om een immaterieel product, dan zal deze worden toegezonden via e-mail.*
7. Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan het Franse recht, met uitzondering van de collisieregels van de wetten. Elk geschil betreffende de uitvoering of de interpretatie van deze voorwaarden, zelfs in geval van garantieverzoek of een meerderheid van verweerders, zal bij het ontbreken van een minnelijke schikking worden voorgelegd aan de exclusieve competentie van de rechtbank van Nanterre, Frankrijk. De EU biedt een online geschillenorgan.
8. Recht op terugtrekking / herroeping
Eptimum – Klantenservice
92120 Montrouge
Frankrijk Belangrijk: U verliest uw herroepingsrecht tijdens de herroepingstermijn wanneer wij zijn begonnen met de uitvoering van de overeenkomst met uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming en met uw erkenning dat u hiermee uw recht op herroeping verliest..
9. Bescherming van persoonlijke gegevens - Privacybeleid
Aangifte CNIL nummer 1237575, overeenkomst met de Franse wet "informatica en vrijheid" d.d. 6 januari 1978, hebt u een recht tot toegang tot en correctie van gegevens die u betreffen. Als u dit recht wilt uitoefenen, gebruik dan onze contactpagina: contact
Eptimum – Rectificatie van gegevens
92120 Montrouge
Frankrijk We stellen u ervan op de hoogte dat deze geautomatiseerde behandeling van informatie, met name het beheer van mailadressen van gebruikers, voorwerp is geweest van een aangifte bij de CNIL onder nummer 1237575. We houden je via e-mail op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en speciale acties. u kunt weigeren door simpelweg het sturen van een e-mail of via dit formulier Ter informatie, de site in-download.nl functioneert met gebruikmaking van zogenaamde cookies. Deze cookies zijn bestanden die bepaalde informatie registreren en die zijn opgeslagen op de harddisk van de internetter. Deze cookies bevatten geen persoonlijke of vertrouwelijke gegevens. Ze zorgen ervoor dat de producten die u in uw winkelwagen hebt geplaatst worden bewaard voor de volgende keren dat u terugkomt op de site.
10. Overmacht
Eptimum is niet verantwoordelijk voor de volledige of gedeeltelijke niet-nakoming van zijn verplichtingen als deze niet-nakoming voortkomt uit een geval van overmacht of uit een onbekende oorzaak of een oorzaak die onafhankelijk is van de bereidwilligheid, zelfs als deze oorzaak niet het karakter van overmacht heeft. De uitvoering van de verplichting wordt uitgesteld totdat het geval van overmacht is opgehouden. Als de overmacht langer dan twee (2) maanden voortduurt, kan het contract worden geannuleerd zonder schadevergoeding, noch van de ene, noch van de andere zijde, over de bestelling van een van de twee partijen.
11. Beveiliging
Om het hoofd te bieden tegen elk risico op verduistering van uw bankpas gebruikt Eptimum een beveiligd betaalsysteem volgens SSL-normen, het coderingsprotocol dat momenteel het veiligste is en het meest voorkomt. Uw bankgegevens worden onmiddellijk gecodeerd (volgens de maximale normen die zijn toegestaan door de autoriteiten, ofwel 128 bits) en naar onze vertrouwensorganisatie Merc@net BNP Paribas geleid. Om veiligheidsredenen slaat Eptimum op geen enkel moment bankgegevens op tijdens alle transacties die op zijn servers worden uitgevoerd.
12. Intellectueel eigendom
De exploitatielicenties van de software die wordt verdeeld door het netwerk van Eptimum worden aan de klanten toegewezen op niet-exclusieve, persoonlijke en niet-overdraagbare titel, in overeenstemming met de Franse wet op het intellectuele eigendom. In elk geval verplicht de klant zich om het eigendomsrecht dat de maker van de software behoudt over zijn werk te respecteren.
13. Klachten en Klantenservice
Voor alle klachten of voor informatieverzoeken inzake een levering via download of per post, vragen we u om contact met ons op te nemen via het formulier dat beschikbaar is op in-download.com of per post:
Frankrijk
Of via e-mail :
Montrouge, 10/12/2015
* Tegenwoordig controleren wij manueel, alle binnenkomende betalingen. Dit om de strijd tegen fraude aan te gaan en de veiligheid te waarborgen. Daarom wordt uw bestelling na betaling niet automatisch bevestigd. Dit kan dus enige tijd duren. In het weekend zijn wij gesloten.

Oplichting
Oplichting, 118 euro besteld en niets gekregen.

Vastaus yritykseltä Eptimum
Oplichters nooit iets bestellen!!!
office licentie besteld niks ontvangen totaal geen respons op emails.
Ze sturen alleen een factuur en steeds hetzelfde mailtje in de hoop dat je 2x in hun trucje trapt.Noooit iets bestellen!!!!!!!!
Geld besteed? zoek het verder maar uit
Bitdefender gekocht bij deze 'club', in euros met PayPal (via originele site kan het alleen als je een creditcard aan PayPal koppelt!) Is niet te installeren (werk dat ik dagelijks doe als ITer) maar geen geld terug, ik heb nu Kaspersky gekocht.
Ook verwijzen ze naar een franse support site ipv engels of nl's. In de 1e mail voelde ik al een mogelijke bui hangen, download op de link hieronder uw product... dan bijbehorende code, activeren. In de mail staaaat geen link, in 2 modi en 3 mail programmas niet. Elders las ik mensen die een windows kochten en code kregen die bij microsoft al geregistreerd was!
frauduleuze site
Dit weekend, zoals zo velen blijkt nu...., office pakket besteld en betaald.
Na installatie kon ik product niet registreren. Via telefonisch contact met (de echte) Microsoft bleek dit product al een jaar eerder geregistreerd.
Klacht ingediend en hopelijk krijg ik nu mijn geld terug.

Vastaus yritykseltä Eptimum
Iets sneller dan een fysiek exemplaar bestellen
Geen idee hoe hun automatiseringsprogrammering voor email en betalingsverificatie staat ingesteld, maar direct te downloaden is niet van toepassing als je via microsoft.in-download.nl je office pakket aanschaft. Heeft bij mij ruim 7 uur geduurd voordat ik de mail kreeg met de productcode, maar had de betalingsverificatie binnen 10 minuten na betaling.
Na de mail binnen gekregen te hebben werkt het prima en kan je via de Microsoft site je product activeren en downloaden.
Ofwel, product is goed maar houd rekening met een ERG lange wachttijd voor het digitale tijdperk.
Kreeg productkey die al een jaar geleden geactiveerd was door een ander
Na bestelling Office 2013 keurig product-key ontvangen.
Na meerdere vruchteloze pogingen Microsoft gebeld.
Blijk de productkey die ik heb gekregen al een jaar geleden geactiveerd te zijn door iemand anders.
Mail gestuurd met verzoek werkende productkey of restitutie.
Zwendel of slordigheid?
Beduveld, maar goed afgelopen
Beduveld zoals zovelen doordat je denkt op een officiele Microsoft pagina beland te zijn. In werkelijkheid kom je op een nederlandstalige site van een Frans bedrijf uit die handig gebruik (lees MISBRUIK) maakt van microsoft logo's en titels.
Omdat de Ideal link niet werkte deze handmatig gekopieerd naar een nieuwe pagina en de betaling geregeld. Pas bij ontvangst van de pdf nota's heb je in de gaten dat je op de verkeerde site beland bent. Tot zo ver de titel van mijn bericht.
Na betaling (in het weekend) duurde het ongeveer 4 uur voor ik een email ontving met activatiecode. Vanaf dat moment kom je in de Microsoftomgeving en kan je Office installeren. Even opletten dat je voor het installeren nagaat of je een microsoftaccount hebt anders leidt dit tot enig oponthoud. (=emailadres eindigend op .Hotmail; .live of .outlook)
Installatie duurt een tijdje maar geen problemen na de eerste schrik.
ACHTUNG, Eine Betrugsfirma sondergleichen
Bitte nicht bestellen. Eine Betrugsfirma. Wenn man bestellt kommt kein Produkt Key und das wars.!!!!!!!!
Gewoonweg in orde.
Ik heb vandaag Office 365 aangeschaft bij Eptimum, nadat ik besteld had kreeg ik een nogal amateuristisch uitziende rekening waardoor ik wantrouwig werd en de recensies ging opzoeken. Ik kwam dan op deze site en vreesde dat ik in het zak gezet was. Ik besloot even af te wachten maar mijn vrees bleek ongegrond, na 3 u kreeg ik de mail met activatiecode. Ik heb alles uitgevoerd zoals vermeld en alles werkt perfect !
Eptimum zijn oplichters!
MS Office besteld, 162 Euro afgeschreven, niks ontvangen. Bellen heeft geen zin, mailen ook niet. 0900 nummer wordt niet opgenomen. Microsoft NL gebeld maar die doen helemaal niks. Eigen schuld, dikke bult. Had je maar bij ons moeten bestellen.....
In wat voor een K .. wereld leven we af en toe toch!
oplichters
net office word 2011 besteld, wel een betalingsbevestiging gehad maar geen code
lees ook niet veel goed van andere mensen.
Inmiddels ccs gebeld en dit voorgelegd, gelukkigs is mijn aankoop verzekerd via de creditcard...
ben benieuwd misschien dat de politie hier toch ook wat mee zou moeten doen...
Oplichters
Office 2013 bestelling gedaan en geen bevestiginsemail ontvangen. Na speuren op internet veel slechte ervaringen gelezen. Direct de betaling geblokkeerd. Het lijkt er inderdaad op dat dit oplichters zijn. Niet kopen dus!
Wel vreemd overigens dat deze website niet geblokkeerd is door de politie en ook dat Google dit soort bedrijven laat adverteren. Met name omdat ik las dat er diverse mensen aangifte hebben gedaan bij de politie. Ze stonden bij Google bovenaan in de zoekopdracht.
Oplichters
Mijn zoon had een officepakket besteld en betaald betalingsmail wel via mail gekregen de helle dag gewacht geen mail om te downloaden aangifte gedaan bij politie. Volgende dag geprobeerd te bellen bandje geen gehoor naar een paar keer proberen eindelijk gehoor . Kreeg ik een of andere Petra aan de tellefoon die zij gewoon keihard dat ze hem wel hadden verstuurd DUS NIET ik zei dat ik aangifte had gedaan ze lachte me gewoon uit ik werd steeds giftiger. Toen kwam mijn zoon thuis keek nog maals in zijn mail toen hadden ze hem toch maar snel gestuurd nadat ik gebeld had. Stelletje oplichters zeker buikpijn gekregen KOOP NOOIT IETS BIJ DEZE OPLICHTERS DOEN WIJ OOK NIET MEER.
Nooit kopen daar
Nooit kopen daar !! Werkt niet en geld kwijt !! Adres is in Frankrijk! Dus nooit iets kopen bij dit nep bedrijf!!!