Emob Arvostelua

3 617
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Product is mooi al bleek er wel een lichte beschadiging op een plank te zitten, maar levering was slecht. Er is 1x proactief gereageerd dat er een vertraging zou zijn. De 2x er na moest je zelf contac... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Uiteindelijk is alles geleverd. Op 25-11 totaal 3 artikelen besteld waarvan er 1 op voorraad was. Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Omdat er minder geleverd was dan aangegeven en we niet telefonisch contact konden krijgen email gestuurd. We kregen de volgende dag bericht met info. Dat was heel prettig. Hartlijk dank daarvoor.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk uitleg over het product. Makkelijk te bestellen. Goede informatie over de bezorging. En deze ook snel ontvangen. En deze enorme zware Schommelbank netjes binnen gezet. En wat is hij mooi!!... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sängyt
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Lastenhuonekaluliike
  5. Patjamyymälä
  6. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.

Hyvä

Makelijk te bestellen en goede kwaliteit

Makelijk te bestellen en goede kwaliteit

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Emob

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service/product. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke berichten over de bestelling…

Duidelijke berichten over de bestelling en tijden van bezorging.

13. toukokuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

De bezorger heeft de giga 2x paketten…

De bezorger heeft de giga 2x paketten in de woonkamer binnengebracht ! Top !👍Goed op hoogte gehouden qua levertijd ! En snelle levering ! Veel dank !

12. toukokuuta 2026

Super tevreden!

Service geheel volgens afspraak.
Items exact zoals afgebeeld en erg degelijke, goede kwaliteit.
Héél tevreden!

12. toukokuuta 2026

Snelle bezorging

Snelle bezorging, mooi product

Saanut 1/5 tähteä

De verwerkingstijd van de bestelling…

De verwerkingstijd van de bestelling werd verlengd van 5 weken naar 11 weken, waarna de bestelling 2 dagen voor de levering werd geannuleerd.
Ik raad het af om in deze winkel

28. helmikuuta 2026

Beste,

Wegens enorm lange levertermijnen bij onze fabrikant waren wij in eerste instantie genoodzaakt onze leveringen ook uit te stellen naar de klanten. Omdat er tot op heden nog geen zicht was op een levering hebben wij alle bestellingen dan ook moeten annuleren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten
Team Emob

Saanut 3/5 tähteä

Kast is eindelijk volledig af

Heel tevreden dat mijn kast nu 4 juiste handvaten heeft maar ik heb deze in november aangekocht en pas vorige week mocht ik het laatste handvatje ontvangen. Wel heel blij met het resultaat.

Beste,

Onze excuses voor de langere wachttijd, we nemen dit sowieso op met onze fabrikant. We zijn alvast blij te horen dat u intussen alles hebt en tevreden bent met het resultaat.

Met vriendelijke groeten
Team Emob

Saanut 5/5 tähteä

Mooi product goeie prijs en prettige bezorging

Mooi product, leuke prijs en netjes optijd doorgegeven dat de bestelling niet optijd binnen kwam.

Goede kwaliteit

Livraison catastrophique

Livraison catastrophique ! J'étais présente chez moi et on a mis mon colis dans un point relais. Heureusement j'ai trouvé quelqu'un avec une voiture car c'était un lit !

Vastaus yritykseltä Emob

Merci pour votre retour. Nous sommes désolés d’apprendre que votre expérience n’a pas été à la hauteur de vos attentes. Veuillez accepter nos excuses pour le désagrément occasionné. N’hésitez pas à nous contacter pour toute question ou problème supplémentaire afin que nous puissions trouver une solution ensemble.

Saanut 1/5 tähteä

Bevestiging materiaal zoals pluggen en…

Bevestiging materiaal zoals pluggen en schroeven in de verpakking steken. Nog een extra versteviging steun in de midden van de kast voor aan tegen de deuren

8. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Emob

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerkingen serieus en willen dit graag met u oplossen. U mag ons altijd contacteren voor verdere vragen of problemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

15. maaliskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Product is zoals op de foto.

Product is zoals op de foto.
Communicatie is optimaal.
Klein minpuntje, levertermijn was wat lang.

8. toukokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en snelle…

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Saanut 1/5 tähteä

veel te lang wachten op je bestelling…

veel te lang wachten op je bestelling meer als een maand en slechte communicatie

Saanut 4/5 tähteä

Het pakket was "kwijtgeraakt" en de…

Het pakket was "kwijtgeraakt" en de medewerkster op de klantenservice heeft snel en adequaat het probleem opgelost

Prima bedrijf

Goede aflevering het bestelde product goed verpakt ben zeer tevreden

Salontafel

De salontafel die ik heb besteld voldeed aan alle verwachtingen
Chique en apart

Keukenbuffet

Product wat wij hebben besteld, was er binnen een week, het werd netjes verzorgd en zelfs binnen gebracht

Vastaus yritykseltä Emob

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin