Yritys on vastannut
Uiteindelijk is alles geleverd. Op 25-11 totaal 3 artikelen besteld waarvan er 1 op voorraad was. Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Omdat er minder geleverd was dan aangegeven en we niet telefonisch contact konden krijgen email gestuurd. We kregen de volgende dag bericht met info. Dat was heel prettig. Hartlijk dank daarvoor.
Yritys on vastannut
Duidelijk uitleg over het product. Makkelijk te bestellen. Goede informatie over de bezorging. En deze ook snel ontvangen. En deze enorme zware Schommelbank netjes binnen gezet. En wat is hij mooi!!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.
Deken de Bostraat 70A, 8791, Beveren-Leie, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ze liegen, ze zeggen dat de retourzending is gratis maar daarna ze zeggen dat je moet betalen.
Reactie op Emob reactie, Ik heb niets geretourneerd, omdat ik de helft van de prijs moest betalen om het terug te sturen. Ik heb meerdere keren contact met hen opgenomen, maar ze bleven vragen dat ik de verzendkosten voor de retourzending moest betalen. Ze zeiden ook dat als de artikelen tijdens het transport beschadigd zouden raken, de verzendkosten en de schade aan de beschadigde artikelen van het aankoopbedrag zouden worden afgetrokken.
Daarom voelde ik me gedwongen om de vervangende artikelen te accepteren, ook al vond ik het product in werkelijkheid helemaal niet mooi.

Vastaus yritykseltä Emob
Makkelijk bestellen. Snelle levering.
Pakket is nog niet geopend maar hopelijk is de inhoud ook zo goed.

Vastaus yritykseltä Emob
Helaas ontbreken er onderdelen en een gebruiksaanwijzing. Nadat ik de eerste keer een mail heb gestuurd en daar geen reactie op kreeg heb ik gebeld en meer dan een half uur in de wacht gestaan. Daarna opgehangen en weer opnieuw een mail gestuurd. En ook daar komt geen reactie op. Zeer slechte service, want als ik het retour stuur zijn de kosten voor mij terwijl hun het niet compleet leveren.

Vastaus yritykseltä Emob
Het inpakken was heel slecht,de ijzerenvogels
waren bij vele gebogen,en staken uit de doos.
Heb bij de meeste weer in de vorm kunnenherstellen.

Vastaus yritykseltä Emob
Tijdens uitpakken van de delen zag ik twee schade/ scheurvorming op het blad. Dat geen schoonheid prijs heeft en op de verpakking was geen schade te zien dus men heeft het deelneemt scheur/ schade verpakt.

Vastaus yritykseltä Emob
prima magnetronkast, snel bezorgd en makkelijk in elkaar te zetten.

Vastaus yritykseltä Emob
Heel goede communicatie , ook na levering direkt geholpen.
Mooie barkrukken die ook lekker zitten.

Vastaus yritykseltä Emob
De levering heeft maanden op zich laten weten. Concrete updates (nadat ik zelf contact opnam) kreeg ik niet.
Product is ok, maar duur voor wat het is.

Vastaus yritykseltä Emob
Product is mooi al bleek er wel een lichte beschadiging op een plank te zitten, maar levering was slecht. Er is 1x proactief gereageerd dat er een vertraging zou zijn. De 2x er na moest je zelf contact opnemen. Het heeft 2 maanden geduurd voor we een schoenenkast binnen kregen.

Vastaus yritykseltä Emob
Zijn telefonisch niet te bereiken. Ik sta momenteel bijna een uur in de wachtrij om een bestelling die maar voor de helft geleverd is.

Vastaus yritykseltä Emob
Ik mis onderdelen van mijn bestelling, de klantenservice is sinds 09:00 open ik sta al 40 min in de wachtrij. Ik hoor 1 van de eerste te zijn, word door niemand opgenomen...

Vastaus yritykseltä Emob
Vlotte bestelling en bij vragen snel antwoord

Vastaus yritykseltä Emob
Slechte service, klantenservice telefonisch zeer slecht tot niet te bereiken. Telkenmale gezegd het komt vrijdag binnen, maar mooi niet.

Vastaus yritykseltä Emob
De bank die ik heb besteld is mooi, maar helaas was er iets afgebroken en moest er geïmproviseerd worden om dat te maken zodat de bank kan staan
Betrouwbaarheid en het service is het goed .

Vastaus yritykseltä Emob
Je hebt de mogelijkheid om zelf je dag van bezorging in te plannen.
Ze houden je op de hoogte.
En de chauffeur heeft netjes gebeld hoelaat hij komt.