Emob Arvostelua

3 617
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Product is mooi al bleek er wel een lichte beschadiging op een plank te zitten, maar levering was slecht. Er is 1x proactief gereageerd dat er een vertraging zou zijn. De 2x er na moest je zelf contac... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Uiteindelijk is alles geleverd. Op 25-11 totaal 3 artikelen besteld waarvan er 1 op voorraad was. Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Omdat er minder geleverd was dan aangegeven en we niet telefonisch contact konden krijgen email gestuurd. We kregen de volgende dag bericht met info. Dat was heel prettig. Hartlijk dank daarvoor.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk uitleg over het product. Makkelijk te bestellen. Goede informatie over de bezorging. En deze ook snel ontvangen. En deze enorme zware Schommelbank netjes binnen gezet. En wat is hij mooi!!... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sängyt
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Lastenhuonekaluliike
  5. Patjamyymälä
  6. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.

Hyvä

(3 617)

320 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede website en…

Goede website en prijs/kwaliteitverhouding. Verzending mag sneller.

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Emob

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service/product. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling was optijd,makkelijk in…

Bestelling was optijd,makkelijk in elkaar te zetten. Ook nog een goede kwaliteit. Alles was netjes afgeleverd.

24. huhtikuuta 2026

Zo znel en hulp zaam

28. huhtikuuta 2026

Todo rapido

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Emob

Thank you for your positive review! We’re glad to hear that you are satisfied with our service/product. We truly appreciate you taking the time to share your experience and hope to welcome you again in the future.

👍 perfect

👍 perfect goed vriendelijk

27. huhtikuuta 2026

Mooie miniset

Mooie miniset. Helemaal compleet. Alles zat erbij wat je nodig had om hem in elkaar te zetten. Goed contact mogelijk via de mail.

23. huhtikuuta 2026

Bestellingen goed ontvangen

Bestellingen goed ontvangen, geen beschadigingen.
Het artikel was zéér goed ingepakt.
Een nadeel, het briefje dat bij het artikel zat voor montage, was klein en bijna niet te begrijpen en niet overzichtelijk genoeg.
Montage gedaan met foto's van de site.

4. toukokuuta 2026

Goed product, vlot geleverd

Vlot en snel geleverd. Product 100% conform beschrijving en makkelijk te monteren met heldere handleiding. Wel hoger geprijsd in vgl met andere aanbieders maar gratis en in goede staat bezorgd.

27. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Levering was mooi optijd en tafel is…

Levering was mooi optijd en tafel is prachtig en goed in elkaar te zetten.

28. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Goed verpakt en geheel volgens…

Goed verpakt en geheel volgens bestelling
ga zo door

23. huhtikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Transport was echt slecht verzorgd

Transport was echt slecht verzorgd. Onvriendelijke chauffeur echt een aanfluiting.

Vastaus yritykseltä Emob

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerkingen serieus en willen dit graag met u oplossen. U mag ons altijd contacteren voor verdere vragen of problemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Kleine beschadigingen

Kleine beschadigingen. Kwaliteit vergelijkbaar met Ikea. Wordt het niet tijd voor een snellere transporteur. Hij heeft er acht dagen over gedaan om de kasten te bezorgen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al 3 maanden op mijn bed ik…

Ik wacht al 3 maanden op mijn bed ik wil mijn geld terug

27. helmikuuta 2026

Goed

Matras bedschermer goed ontvangen.
Nog niet gebruikt omdat ik de matras nog niet heb ontvangen.
Is besteld samen met een bed en lattenbodem.

Saanut 5/5 tähteä

Stoelen gekocht zijn van goede…

Stoelen gekocht zijn van goede kwaliteit en super snel geleverd

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb het hele product nooit…

Ik heb het hele product nooit ontvangen. Ik heb een mail gestuurd waar mijn product bleef, maar tot op heden geen antwoord ontvangen. Op 24 februari heb ik het besteld.

24. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk uitleg over het product

Jenny

14. huhtikuuta 2026

Uiteindelijk is alles geleverd

Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet voorradig is en hier ook transparant in gecommuniceerd wordt. We werden niet geïnformeerd en moesten er telkens weer achteraan. De klarna betaling was inmiddels al betaald want die verliep.

17. huhtikuuta 2026

Beste,

Onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan info. Wegens drukte lukt het ons niet alle klanten tijdig te informeren. Mocht u nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Met vriendelijke groeten
Team Emob

Mooi en stevig product.

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Emob

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin