Emob Arvostelua

3 617
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Product is mooi al bleek er wel een lichte beschadiging op een plank te zitten, maar levering was slecht. Er is 1x proactief gereageerd dat er een vertraging zou zijn. De 2x er na moest je zelf contac... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Uiteindelijk is alles geleverd. Op 25-11 totaal 3 artikelen besteld waarvan er 1 op voorraad was. Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Omdat er minder geleverd was dan aangegeven en we niet telefonisch contact konden krijgen email gestuurd. We kregen de volgende dag bericht met info. Dat was heel prettig. Hartlijk dank daarvoor.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk uitleg over het product. Makkelijk te bestellen. Goede informatie over de bezorging. En deze ook snel ontvangen. En deze enorme zware Schommelbank netjes binnen gezet. En wat is hij mooi!!... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sängyt
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Lastenhuonekaluliike
  5. Patjamyymälä
  6. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.

Hyvä

(3 617)

320 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Met metaallak gespoten vogels gekocht

Met metaallak gespoten vogels gekocht. Zeer onzorgvuldig ingepakt. Gewoon in wat cellofaan gewikkeld. Verschillende vogels reeds beschadigd bij levering.

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Emob

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerkingen serieus en willen dit graag met u oplossen. U mag ons altijd contacteren voor verdere vragen of problemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Vastaus yritykseltä Emob

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service/product. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte en proper levering.Tevreden van…

Vlotte en proper levering.Tevreden van kwaliteit.Bedankt.

22. toukokuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Leuk bed dat makkelijk in elkaar te…

Leuk bed dat makkelijk in elkaar te zetten is

9. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Prima product. Mooie prijs/kwaliteit-verhouding.

Kapot item

Kast gekocht. Deur kapot.
Gemaild onderdeel besteld ondertussen al 2 maanden verder en wordt nergens meer gereageerd! In het begin wordt er binnen 1 dag gereageerd maar zodra je vragen gaat stellen hoor je niks meer.

Ik wil dit opgelost hebben!

27. toukokuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze service en totaal geen reactie

eind december tafel besteld. Na 8 weken werd deze geleverd en bleek het blad beschadigd. Klacht werd eind februari erkend en er zou een nieuw blad gestuurd worden door de fabrikant. Geschatte levertijd ca. 4 weken. We wachten nu nog en er is geen enkele communicatie mogelijk. Kunt niet bellen en op mailverkeer wordt ook niet gereageerd. Echt waardeloze service.
Update 15/6/26: vandaag is alsnog een hele nieuwe tafel bezorgd.

27. toukokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Op tijd bezorgd vriendelijke chauffeur…

Op tijd bezorgd vriendelijke chauffeur bed prima in elkaar te zetten blij mee

Saanut 3/5 tähteä

Er was een.zijplank die beschadigd was…

Er was een.zijplank die beschadigd was op een hoekje, dit hadden we pas gezien toen het kastje bijna in elkaar stond?

Saanut 1/5 tähteä

Gaten zitten verkeerd .waar door ik…

Gaten zitten verkeerd .waar door ik niet met de schroef door de plank kom .dus moet nu gaten zelf gaan boren .zit half centimeter zeker tussen .kost me nu echter werk allemaal.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een een stapelbed besteld ik ben…

Ik heb een een stapelbed besteld ik ben zeer tevreden, goed kwaliteit optijd geleverd, vriendelijk bezorger , zeker aanraden. Hartelijk bedankt en veel succes.
Neda🙏😘

19. toukokuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Snel geleverd en mooi kastje

Snel geleverd en mooi kastje. Alleen deurtjes pasten helaas niet. Scharnieren verkeerd voor geboord.

Beste,

Onze excuses voor het ongemak. Momenteel kan ik geen communicatie of melding vinden in ons systeem van problemen met uw item. Aarzel niet om ons te contacteren via service@emob.eu zodat we u kunnen verder helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog steeds mijn pakket niet…

Ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen

Beste,

Uw pakket werd vorige week verstuurd en staat in levering voor vandaag, u kan dit ook terugvinden op de tracking u kreeg van ons.

Stevig materiaal en snel geleverd

Stevig materiaal en snel geleverd

Saanut 4/5 tähteä

Omdat er minder geleverd was dan…

15. toukokuuta 2026

Alles was in orde

22. maaliskuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Heb de wandplank gekocht..deze viel bij…

Heb de wandplank gekocht..deze viel bij het ophangen voor elende uitelkaar.. wat een slechte kwaliteit.. heb ook wel eens iets van ikea in elkaar gezet .. dat was goud in vergelijking met dit .. zonder het te hebben opgehangen ligt de e mob wandplank nu in de container.. Geld terug wouden ze ook niet doen.. ben zeer teleurgesteld voor 119 euro.
Afz Frank

21. toukokuuta 2026

Beste,

Op basis van uw gegevens nu kunnen wij geen bestelling in info vinden in ons systeem. Zou u ons kunnen voorzien van de nodige info zodat we dit kunnen nakijken?

Bij schade hebt u recht op uw garantie, het vervangen van beschadigde onderdelen. Wij kunnen niet zomaar overgaan tot een volledige terugbetaling, zeker niet indien u zelf beslist om het weg te smijten zonder ons van de nodige info te voorzien.

Snelle levering.

Snelle levering.
Goede beschrijving voor montage!!
Mooi en degelijke materialen.

12. toukokuuta 2026

Fijne verkoper

Fijne verkoper, bed was goed en snel geleverd, keurige bezorgservice

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Emob

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin