Easykit | Slimme zelfbouw Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg vooraf door de verkoper voor aankoop warmtepomp Bulex. Duidelijke afspraken via mail. In dienst stellen van de installatie verliep vlot door een vriendelijke vakbekwame technieker, met... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Wij hebben sinds 2021 vloerverwarming met warmtepomp via easykit. Voor de plaatsing verliep alles perfect! Nu is er een defect, en via easykit hersteller laten komen. Vooraf gemeld wat het probleem i... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

-leveringindicatie klopte niet - stoeptegels misten, solar kabels ook - zeker is verkeerd op plan (20A ipv 25A) -2maand moeten wachten op rest materiaal 30-tal keer moeten bellen -easykit se... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hebben voor onze nieuwbouw alle technieken besteld bij Easykit Beerse. Zeer goede uitleg gekregen in toonzaal en ook duidelijke map gekregen om alle werkzaamheden zelf te doen. Leveringen altijd stipt... Näytä lisää

1. Kokoamis- ja asennuspalvelut
  2. Kylpyhuonetarvikeliike
  3. Rakennustarvikkeet
  4. Tee se itse -kauppa
  5. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

Easykit maakt slimme zelfbouw haalbaar voor Belgische bouwers en verbouwers. We helpen particulieren om technieken zoals verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit, vloerverwarming, warmtepompen, airco, zonnepanelen, thuisbatterijen en badkamers zelf te plaatsen met professionele begeleiding. Onze klanten krijgen advies op maat, technische plannen, complete materiaalpakketten en ondersteuning van zelfbouwcoaches. Via MyBudget, onze showrooms en begeleiding tijdens het volledige traject maken we technische installaties begrijpelijker, betaalbaarder en toegankelijker. Easykit staat voor zelf doen, maar niet alleen: slimme zelfbouw met begeleiding.

Keskitasoinen

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Verschrikkelijke service

Ik heb easykit gebruikt voor mijn ventilatie, zonnepanelen, vloerverwarming, en sanitair, maar zou het niemand aanraden. Er worden veel beloftes gedaan bij aankoop (grote stock) maar Easykit heeft echt een verschrikkelijke (onderbemande?) service na verkoop: laattijdige (+2 a 3 maand) en onvolledige leveringen, je wordt van het kastje naar de muur gezonden, de servicelijn is onbereikbaar wanneer je uiteindelijk hen weer nodig hebt om de toestellen op te starten (>2u totale wachttijd aan de telefoon), etc. Het is haast nog erger dan bij energieleveranciers.

Ik heb dan uiteindelijk enkele van mijn toestellen bij andere leveranciers besteld (dag nadien geleverd) zodat ik verder kon.

Je spaart zeker geld uit maar je krijgt er bij een grote verbouwing een hele hoop kopzorgen bij.

31. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw

Beste Bert, bedankt voor je review. We erkennen de problemen die je omschrijft en kennen tevens de oorzaak. We hebben al heel wat ondernomen om deze in de toekomst te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.
met vriendelijke groeten

Saanut 1/5 tähteä

De dienst na verkoop heb je beter niet nodig!!!

Hierbij schets ik even hoe de dienst na verkoop en de garantie werkt bij Easykit!

In november 2022 namen wij contact op met de servicedienst omdat er drukopbouw was in het sanitair- en chauffage systeem en het veiligheidsventiel water lekte. Het waterverlies wordt elke dag erger.
Een medewerker van de servicedienst liet een technieker van Bosch langs komen, ondanks we vooraf meldden dat het probleem bij de boiler zat
en niet bij de brander. De technieker van Bosch kwam toch langs en stelde inderdaad vast dat er geen probleem was aan de installatie maar dat de boiler waarschijnlijk inwendig lekte en dus vervangen moest worden.
Hij kon ons niet helpen aangezien hij niet voor ACV werkte. Vreemd genoeg dienden wij de factuur
van Bosch te betalen hoewel wij aangegeven hadden dat er geen probleem was met de brander en adviseerden geen technieker van Bosch te sturen.
Vervolgens namen we terug contact op met de servicedienst. Na veel aandringen kwam een ACV-
technieker langs en die bevestigde de eerdere bevinding. ACV bevestigde daarop dat dit inderdaad gedekt werd door de garantie en er een nieuw vat zou bezorgd worden. Men drong erop aan om het vat snel te vervangen omdat, als de las in het
vat volledig doorscheurt, het water niet meer zou lekken, maar spuiten.
Het lek is inderdaad over de voorbije weken ernstig toegenomen. Na meerdere, moeizame pogingen om iemand van de service dienst van Easykit aan
de lijn te krijgen (vaak bedraagt de wachttijd een half uur!!!), kregen we de belofte dat Easykit donderdag 19/01/2023 de boiler zou komen vervangen.
Wij namen een dag verlof om de service man van Easykit binnen te laten.
Een uur na het afgesproken tijdstip was er nog steeds niemand en namen we opnieuw contact met de service dienst. Daar zei men dat er niemand op weg was naar ons. Men vond het niet nodig om excuses aan te bieden! Men beloofde wel dat de herstelling de volgende dag zou worden uitgevoerd. Echter, ’s avond werd deze interventie opnieuw geannuleerd omdat men tot de vaststelling kwam dat de boiler niet voorradig is.
Verder bleef het stil en geen verder nieuws van uw kant.
Op dinsdag 24/1 namen we nogmaals (opnieuw zeer moeizaam) contact op met jullie
servicedienst. Daar zeggen ze niet op de hoogte te zijn. Ze zouden nazicht doen en ons terug contacteren.
Ook hierna kregen we geen reactie.
Donderdag 26/1 namen wij nogmaals contact op.
De medewerkster die we toen aan de lijn kregen, informeerde bij Easykit Roeselare. Zij vond echter geen boiler terug in voorraad, meer nog, zij vond ook geen bestelorder terug. Conclusie: de
boiler is zelfs nog niet besteld!!!!
Los van de extreem slechte service, hebben wij de sterke indruk dat Easykit zich aan zijn garantie verantwoordelijkheid wil onttrekken, ondanks het feit dat de leverancier ACV duidelijk aangegeven heeft dat dit wel gedekt is onder garantie.
We zijn ondertussen 2 maanden verder, de boiler lekt steeds meer en het risico op een totaal falen met zware waterschade neemt toe.

Dit is hoe de dienst na verkoop bij Easykit werkt!

Hierbij geef ik de stand van zaken een maand later...
De week na onze review werden we gecontacteerd door het management van Easykit die zich excuseerde en beloofde dat ze ons probleem zouden oplossen. We zouden die dag nog opgebeld worden om verder af te spreken. En dat gebeurde ook... Er werd een afspraak gemaakt. Toen die dag er aan kwam, bleek dat de interventie niet kon doorgaan omdat het vat er nog niet was. Enkele dagen later werd een andere afspraak gemaakt. De technieker van Easykit die opbelde, zou langskomen om onze brander te herstellen. Maar met onze brander is er helemaal niets mis!!! Sinds een grote week heerst er alweer complete stilte!
Intussen zijn we er ongeveer 4 maanden verstreken en nog steeds is er geen oplossing in zicht!!!

30. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw

Beste, Bedankt voor deze uitgebreide review en feedback.
We begrijpen je ontevredenheid, dit had zo niet mogen gebeuren. We beloven je een snelle oplossing waar je recht op hebt. Onze excuses voor het ongemak. Met oprecht vriendelijke groeten Easykit Service

goede ervaring met EasyKit

Het assortiment van EasyKit is zeer goed (bvb zowel klassieke vloerverwarming als droogbouw vloerverwarming).
Ze regeren snel op vragen, ook na het ondertekenen van de offerte, is de samenwerking steeds goed blijven lopen.
Tenslotte zijn de medewerkers zeer open om elke situatie te begrijpen (en niet eigenwijs zoals mijn ervaring met andere zelfbouw firmas).

26. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw

Bedankt voor deze mooi review Wouter.

Saanut 5/5 tähteä

Top service voor vlotte zelfbouw

Goede uitleg verkregen in de toonzaal, er werd tijd gemaakt voor al mijn vragen en opmerkingen te bespreken.
Materiaal kon, in deze tijden, toch vrij vlot geleverd worden, alles netjes en zorgvuldig verpakt en gestapeld op het pallet.
Afspraak gemaakt via de website, automatisch proces dat goed verliep, na een tijdje kreeg ik telefoon om de afspraken te maken en te bevestigen.
Helaas is er een technieker ziek gevallen, maar er kon vrij snel een nieuwe afspraak voorzien worden.
De aansluiting verliep vlot en netjes.

8. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

vriendelijk en snel geregeld op een…

vriendelijk en snel geregeld op een juiste manier.
werken zijn mooie gedaan met de assistentie dag en legt alles goed uit tijdens de assistentie dag ! moest er ooit nog eens beroep gedaan worden op een dienst zal ik zeker terug komen naar easykit !

3. tammikuuta 2023

Danku Yente! Veel succes met je installatie

toppers

fantastisch geholpen door de verkopers

2. tammikuuta 2023

Danku Kris!

Blijf weg van Easykit

Blijf weg van Easykit, problemen met verwarming, krijgen niet hoger dan 16gr, afspraak gemaakt en 2 weken moeten wachten, doodleuk een uurtje voor afspraak, afspraak geannuleerd. Volgende afspraak binnen een 3 tal weken. Enkel verkoop telt.

22. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw

Onze excuses voor het ongemak Wim, dit had niet mogen gebeuren.

Blijf weg van Easykit

Easykit, een firma waar je niet moeten rekenen op hulp, duidelijke afspraken of zelfs het nakomen van afspraken.
Na 4 maanden wachten op een afspraak, 2 keer niet komen opdagen (ondanks verlof moeten nemen), staan we nog steeds nergens.
Materialen die tekort waren moest ik dan maar op een ander bestellen.

21. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw

Onze excuses voor het ongemak Max, dit had niet mogen gebeuren.

Saanut 1/5 tähteä

1 ster omdat -1 niet kan.

1 ster omdat -1 niet kan.
Dienst na verkoop is onbestaande.
Veel te veel gekregen met als uitleg dat het nadien terug genomen wordt, wat natuurlijk niet het geval is.
Verwarming start nooit op 's morgens maar daar vegen ze hun voeten aan.
En elke keer gaan ze terug bellen wanneer ik iets vraag, maar nooit bellen ze terug.
Veel gezever en veel te veel betaald.
Nog ongeveer 2000 euro aan materialen die niet terug genomen worden. Materialen die teveel besteld werden. Tevens worden er dingen besteld die we niet gevraagd hebben en waar we nooit toestemming voor gegeven hebben maar waarvan ze dachten dat we ze misschien ooit wel wilden plaatsen.

11. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin