Goede uitleg vooraf door de verkoper voor aankoop warmtepomp Bulex. Duidelijke afspraken via mail. In dienst stellen van de installatie verliep vlot door een vriendelijke vakbekwame technieker, met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben sinds 2021 vloerverwarming met warmtepomp via easykit. Voor de plaatsing verliep alles perfect! Nu is er een defect, en via easykit hersteller laten komen. Vooraf gemeld wat het probleem i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
-leveringindicatie klopte niet - stoeptegels misten, solar kabels ook - zeker is verkeerd op plan (20A ipv 25A) -2maand moeten wachten op rest materiaal 30-tal keer moeten bellen -easykit se... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Easykit maakt slimme zelfbouw haalbaar voor Belgische bouwers en verbouwers. We helpen particulieren om technieken zoals verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit, vloerverwarming, warmtepompen, airco, zonnepanelen, thuisbatterijen en badkamers zelf te plaatsen met professionele begeleiding. Onze klanten krijgen advies op maat, technische plannen, complete materiaalpakketten en ondersteuning van zelfbouwcoaches. Via MyBudget, onze showrooms en begeleiding tijdens het volledige traject maken we technische installaties begrijpelijker, betaalbaarder en toegankelijker. Easykit staat voor zelf doen, maar niet alleen: slimme zelfbouw met begeleiding.
Wingepark 27/C, 3110 , Rotselaar, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Steeds goed contact, behulpzame mensen, goede instructieboekjes/-filmpjes en een fijne manier om je eigen huis te verbouwen!

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Wij proberen al weken iemand van de service aan de lijn te krijgen. Hebben al tientallen keren gebeld om 45min aan de wachtlijn te hangen vooraleer er wordt afgesloten.
Service is onbestaand, in de winkel kunnen ze niet helpen.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Op 25/04/2023 Is bij ons de Bulex wamtepomp hydrolisch aangesloten en op 27/04 electrisch en in dienst gesteld.
De techniekers Bart Geerinck en Kevin De Winter van
Easykit-Service hebben hebben dit héél profesioneel gedaan.
En alles mooi afgewerkt en een heel goede uitleg over de werking van de warmtepomp.
Wij hebben wel lang moeten wachten op de laatste levering,maar het wachten heeft geloond.
Ook willen wij Easykit Geel en Rotselaar nog bedanken voor hun behulpzaamheid.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Top team ! Na een wat langdurige wachttijd voor de afspraak te vast te leggen, de dienst is wat onderbemand zeiden ze, is er na contact binnen de 3 dagen een technieker langs geweest voor de opstart van de installatie.
Een van de binnenunits was defect, de technieker heeft deze zelf al mee genomen onder garantie voor een nieuw toestel, hopelijk is dit ook snel opgelost.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Vind het erg dat de technische dienst van easykit een hele dag niet te bereiken is.
We zijn een jong gezin met 2 kids, condensatieketel is kapot en ze laten ons gewoon in de kou staan.
Heb met winkel gebeld in Kontich en waren zeer vriendelijk maar konden niet helpen.
Ze zeiden dat ze ook lang moeten bellen voor technische dienst te bereiken is.
Ronduit schandalig vind ik!!!!

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Ik heb zelf mijn warmtepompboiler geplaatst met behulp van Easykit Maldegem. Bij vragen kon ik terecht bij mijn persoonlijke coach en op het einde kwam een technieker mijn installatie controleren en opstarten. Zo heb ik een pak geld uitgespaard! Zou het iedereen aanraden.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Op 12 januari 2023 werd bij ons een probleem vastgesteld met de leidingen van onze airco installatie (Bulex). Het was een gekend probleem en er werd een dossier opgesteld zodat de herstelling zou kunnen plaats vinden. Intussen nog een extra unit aangekocht, zodat deze dan samen in dienst kon worden genomen bij herstelling. Na drie maanden stilte vonden we het welletjes en probeerden we zelf contact op te nemen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Via hun website formulieren invullen geen reactie, op mails reageren ze niet, en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Iedere dag meermaals proberen bellen, vroeg, op de middag, laat, het haalt allemaal niets uit. Een wachtmuziekje voor een uur en dan wordt de verbinding verbroken. Intussen zijn we 5 maanden verder en staan we even ver, geen zicht op herstelling en nog minder een oplossing voor het probleem. Wel raar dat je zonder problemen iets nieuws kan aankopen, maar herstellen en in dienst nemen zodat het wel degelijk zou werken blijkt niet te lukken. Dus aan iedereen die het overweegt om met hen samen te werken denk maar twee keer na want hun dienst na verkoop laat meer dan te wensen over.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Ik heb hier in september 2022 mijn zonnepanelen besteld omdat ze mondeling gezegd hadden dat alle stukken voorhanden waren, enkel op de omvormer zou het wat langer wachten zijn, maar ik zou zeker nog een kans gahd hebben op de premie van 1.500 euro. Na de bestelling bleek al snel dat het bevestigsmateriaal ook niet voorhanden was. Resultaat: alles pas geleverd eind januari 2023 (dit na meerdere keren bellen dan nog). Geen instructies bijgeleverd waardoor je zelf alles moest uitzoeken. Nadat alles klaar was heb ik braaf het einde van de installatie gemeld. Na 5 weken (en vele telefoontjes later) komen ze de zonnepanelen aansluiten in mei (😲). De achterliggende diensten zijn niet te bereiken en het personeel van het plaatselijk kantoor zeggen dat ze niet meer kunnen doen.
Mijn buurvrouw heeft ondertussen sneller zonnepanelen als mij en betaalde hiervoor niet veel meer. Als ik het had geweten had ik ze hier NIET besteld....
-leveringindicatie klopte niet
- stoeptegels misten, solar kabels ook
- zeker is verkeerd op plan (20A ipv 25A)
-2maand moeten wachten op rest materiaal 30-tal keer moeten bellen
-easykit service totaal onbereikbaar
-instructieboekjes niet gekregen
-aantal profielen klopte niet
- oneindig bellen voor afspraak voor aansluiting
- alles vuil achtergelaten door keurder
- verkopen die mij zegt ‘hoe moet ik nu alles onthouden wat je aan telefoon zegt, ik spreek met veel mensen’ misschien om dat dat je job is
-vijzen en klemmen tekort

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Om de 2 jaar laat ik mijn CV-ketel onderhouden door Easykit, dit jaar moest dit weer gebeuren in maart en heb ik een onderhoud aangevraagd reeds in februari via MyEasykit maar geen antwoord gekregen, dan nog maar eens onderhoud aangevraagd in maart maar ook geen antwoord. Reeds 4 maal geprobeerd om telefonisch een afspraak te maken maar telkens wachten wachten dan na 20 min maar neergelegd.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Heb in september mijn onderdelen geleverd gekregen. We hebben door de prijsstijging van de gas besloten om onze badkamer op een andere manier te verwarmen.
Onze regenwaterput had een ingebouwde pomp
Dus we hadden de door easykit geleverde verwarming en dompelpomp niet nodig en er werd ons beloofd dat we niet gebruikte onderdelen terug konden geven.. helaas was dit opeens niet het geval...
Vind het jammer dat ze dit tegen mensen zeggen en vervolgens hun woord niet nakomen.
Ik kreeg bij het aankomen in de winkel de melding ah maar zo dingen nemen we niet terug. Zet het maar op 2de hands...

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Hebben voor onze nieuwbouw alle technieken besteld bij Easykit Beerse. Zeer goede uitleg gekregen in toonzaal en ook duidelijke map gekregen om alle werkzaamheden zelf te doen. Leveringen altijd stipt volgens afspraken. Als je belde voor info werd je altijd zeer goed verder geholpen door het team in Beerse. Dries was onze Easykit coach. We zijn super enthousiast over Easykit Beerse en kunnen het iedereen aanbevelen. Doe zo verder!

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Wij zijn momenteel bezig met renovatie en vandaag heb ik wel meerdere keren gebeld om vragen te stellen. Gemakkelijk als je weinig verlof hebt en tijdens de werken even iets niet weet. Steeds iemand aan de lijn gekregen om te helpen, maakt zelfs niet uit wie want ze hebben je plannen toch digitaal. Kan wel enkel spreken over het filiaal in Beerse in de andere filialen nog niet geweest.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Gisteren de opleidingen gevolgd in de showroom, zeer handig. De begeleiding is tot nu toe top.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Zeer tevreden over de service na verkoop. Onze ketel viel na 16 jaar in panne. De technieker kwam snel langs om ons verder te helpen. De ketel was aan vervanging toe en de mensen uit Kontich hebben ons snel verder geholpen met een nieuwe ketel en hulp om de bestaande te vervangen. Ook na 16 jaar zijn we nog tevreden klanten.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Op 27/11 aanvraag gedaan om de ketel te activeren. Verwarmingsbuizen zijn aangesloten, gas is gekeurd en open gezet. Enkel nog het in dienst stellen van de ketel moet nog gebeuren. Daar wacht ik midden van de winter nu al 4,5 maand op.
Ik versta dat er een achterstand is maar dit is niet meer normaal. Zeker niet wanneer je met een zware ziekte komt opgescheept te zitten en daardoor zelf amper nog kan verder doen en in een onafgewerkt en koud huis zit.
Update, dag na publicatie van review werd ik wonderbaarlijk opgebeld door easykit om een afspraak te regelen

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Werken met Eayskit is de slechtste beslissing die wij hebben gemaakt tijdens onze verbouwing. Op alle vlakken schieten ze tekort.
Ten eerste hebben ze weinig inzicht in de specifieke noden van jouw verbouwing. Met als gevolg dat ze van alles leveren dat je niet nodig zal hebben en wat je wel extra nodig hebt, moet je dan bij hen gaan bijkopen (dit dan wel aan 21% BTW). Ook gebeuren er enorm veel fouten bij de levering van de goederen, en verwachten ze dat jij naar hen komt om deze recht te trekken. Ik heb meer benzine opgebruikt met naar daar te rijden, om hun fouten op te lossen, dan het financieel voordeel hen in te schakelen ipv echte professionals mij oplevert.
Ten tweede is de communicatie met het filiaal nihil. Als je naar hen belt moet je al van geluk spreken als er iemand opneemt. De persoon die je dan aan de lijn hebt, kan je meestal niet verder helpen met je vraag en vertelt je dat de juiste persoon je zal terugbellen. Helaas gebeurt dit ZELDEN. Wie dacht dat mailen misschien soelaas zou bieden, heeft het bij het verkeerde eind: wij wachten vaak weken op antwoord. Je moet ook niet verwachten dat zij het initiatief zullen nemen om je te contacteren: zo hadden ze de foute wc-brillen geleverd, en gingen ze dit bekijken. Een maand verstreek en we hadden nog niks gehoord. Wat bleek toen we zelf contact opnamen? Dat de wc-brillen daar al even klaarlagen… maar niemand had ons verwittigd.
Ten derde zal je tijdens je verbouwing ook tijd moeten vrijmaken om hun administratie goed te contoleren. Want voor je het weet moet je facturen betalen die niet correct zijn. Het is duidelijk dat ook binnen hun dienst administratie/facturatie de communicatie te wensen overlaat.
Als je na alle telefoons, mails, controleren van hun administratie, … eindelijk eens tijd hebt om effectief te verbouwen, is de kans groot dat je botst op de klucht van de technieker bij Easykit: door de lange wachttijden mag je al van geluk spreken als je er eentje toegewezen krijgt, dan zou het nog kunnen dat hij gewoon niet opdaagt. Of, als hij wel opdaagt, staat hij 7u lang te vloeken en zuchten in je huis.
Moest je toch beslissen samen te werken met Easykit, bereid je dan voor om bovenop uw verbouwing en uw vaste job ook nog eens die van hen te doen. Verdubbel uw geschatte termijn waarbinnen uw werken af zullen zijn, want alles loopt vertraging op door hun fouten en hun lange wachttijden.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Bij easykit te Geel zet ik geen voet meer binnen

Service 0
Service na verkoop 0
Verkoop 5 dat kan deze firma maar niet verder opvolgen en gewoon leugens
Vorige jaar zijn we begonnen met de renovatie van onze huis. Wij hebben gekozen om met Easykit NV te werken wat betreft het technische gedeelte zoals elektriciteit, ventilatie, sanitaire installatie en warmte installatie. Wij hebben vorig jaar mei-juni het contract ondertekend en begin juli de volledige betaling voor alle producten heb gedaan. Behalve de warmtepomp zijn de meeste producten geleverd. Helaas werd mij niet meegedeeld dat er problemen zouden zijn met de levering omdat had er een paar op voorraad en ze gaan reserveren voor mij en zodra dat ik nodig zou hebben moet gewoon laten weten en ze gaan direct leveren. Ik heb in augustus al doorgegeven dat wij zouden graag onze pomp laten leveren maar jammer ze zeggen continuu dat een probleem was met hun software en was eigelijk niet gereserveerd geweest maar dat er ook niet meer leverbaar is. Een datum hebben ze ook niet, iederee keer zeggen ze dat er misschien volgende maand of...ze weten niet concreet en gaan ze vragen maar jammer krijg ik niet meer feedback.
We zijn februarie, bijna Maart en ik weet ook niet wanneer onze waterpomp kan geleverd worden.
Wij gebruiken nu een elektrische toestel die super veel kost en gebruikt super veel elektriciteit om onze huis op te warmen.
Wij zijn super veel geld verloren en nog steeds ...niks van jullie, gewoon dat wij als eerste op de lijst staan.. maar wat betekend dat ? Weet ik ook niet. Wij wachten al maanden voor ventilatie te laten starten. Alles gedaan daarvoor, easy kit ook zelf contact gehad, wij ook ..niemand antwoord... geen antwoord...niemand belt terug..
Heel jammer en teleurgesteld zijn we.
Echt teleurgesteld!
Dat kan niet gebeuren
Wie betaald onze verloren geld voor elektrische toestellen die super veel elektriciteit gebruiken, wie betaalt voor extra kosten die moesten wij betalen voor sneldrogende additief bij de chape zodat droog genoeg kan zijn omdat de pomp normal was al gereserveerd door ons maar jammer met jullie nieuwe software was dat niet zo. Wie ???

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Besloten om samen te werken met easykit omdat het dichtbij was. Jammer genoeg was de offerte achteraf niet volledig waardoor we heel wat meer moesten betalen. Mails worden pas na 10 dagen beantwoord, en het plan voor het ventilatiesysteem D heb ik zelf helemaal opnieuw moeten tekenen. De kwaliteit van de materialen is gelukkig wel goed.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.