Goede uitleg vooraf door de verkoper voor aankoop warmtepomp Bulex. Duidelijke afspraken via mail. In dienst stellen van de installatie verliep vlot door een vriendelijke vakbekwame technieker, met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben sinds 2021 vloerverwarming met warmtepomp via easykit. Voor de plaatsing verliep alles perfect! Nu is er een defect, en via easykit hersteller laten komen. Vooraf gemeld wat het probleem i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
-leveringindicatie klopte niet - stoeptegels misten, solar kabels ook - zeker is verkeerd op plan (20A ipv 25A) -2maand moeten wachten op rest materiaal 30-tal keer moeten bellen -easykit se... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hebben voor onze nieuwbouw alle technieken besteld bij Easykit Beerse. Zeer goede uitleg gekregen in toonzaal en ook duidelijke map gekregen om alle werkzaamheden zelf te doen. Leveringen altijd stipt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Easykit maakt slimme zelfbouw haalbaar voor Belgische bouwers en verbouwers. We helpen particulieren om technieken zoals verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit, vloerverwarming, warmtepompen, airco, zonnepanelen, thuisbatterijen en badkamers zelf te plaatsen met professionele begeleiding. Onze klanten krijgen advies op maat, technische plannen, complete materiaalpakketten en ondersteuning van zelfbouwcoaches. Via MyBudget, onze showrooms en begeleiding tijdens het volledige traject maken we technische installaties begrijpelijker, betaalbaarder en toegankelijker. Easykit staat voor zelf doen, maar niet alleen: slimme zelfbouw met begeleiding.
Wingepark 27/C, 3110 , Rotselaar, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Ventilatie systeem
Ze praatten goed over alles totdat ik het project afrondde. Aan het einde van het project moet hun technicus alles komen controleren voor inbedrijfstelling en een attest afgeven. Naar verluidt door de 'drukte en het gebrek aan technici' zeiden ze dat iemand ons uiterlijk binnen max 2 weken zou bellen om een aankomstdatum in te plannen (wat over een paar weken of maanden kan zijn). Er zijn 3 en halve manden verstreken en niemand belt ons of reageert op het contactnummer!!!

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Voor onze verbouwing vonden we geen aannemer die in fase onze verwarming wou komen doen. We hebben door aanraden van vrienden mer Easykit samengewerkt. Zeer tevreden hoe dit verlopen is. Steeds correct en ze hebben tonnen geduld met hun klanten. Goede opvolging en voldoende begeleiding zodat je dat als onervaren ook kunt doen. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Sorry dat ik maar 1ster geef. Maar jullie verdienen ook maar 1ster. Ik heb alles bij easykit besteld in juni 2022. Ik moest alles onmiddellijk betalen of er werd niet geleverd. Ik heb mijn leveringen druppelsgewijs geleverd gekregen eind 2022, begin 2023 midden 2023. Het was iedere keer de fout van de leveranciers. Want easykit stond klaar om onmiddellijk te komen opstarten. DIKKE LEUGENS. Iedere keer toen ik een opstart vroeg, moest ik MAANDEN wachten !!!! Het waren de documenten, het was de wetgever, het was de technieker, het altijd iets. Heel heel HEEL ERG, geloof mij. Nu bel ik al maanden voor het opstarten van mijn ventilatiesysteem. Maar iedere keer zeggen ze mij, " we zijn er mee bezig ". Dit al sinds 2022. Het heeft mij MINIMUM al 3000 euro gekost, kosten die ik normaal niet had moeten hebben. Had Easykit tijdig komen opstarten. Ik heb daar bewijzen van ( dit is niet uit mijn duim gezogen ). Vraag het maar aan jullie verkopers die kennen mijn zaak maar al te goed. Gaan jullie mij VERGOEDEN ??? Als ze nu nog wat wachten voor het opstarten van mijn ventilatiesysteem. Dan ben ik mijn premie van mijn nieuwe ramen ook kwijt. Gaat easykit die premie dan vergoeden ?? Ik denk dat jullie GEEN begrip hebben voor jullie klanten. Begrip in de toonzaal tot er een handtekening gezet is en dan kan de klant de pot op. Sorry Mochten jullie in mijn plaats zijn, hoe zouden jullie reageren ??? IK BEN ECHT ENORM TELEURGESTELD. Mvg Albert

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
de hulp vanuit het team is zeer vriendelijke en bekwaam. men is echt begaan met het resultaat.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
We hadden voor vandaag een afspraak vastgelegd voor het onderhoud van onze warmtepomp. Verlof dus en heel de dag tot 16 u vergeefs zitten wachten. uiteindelijk dan maar zelf gebeld naar "Easy" kit...Eerste keer lijn verbroken. zelf teruggebeld waar ik uiteindelijk hoorde dat men het eens ging navragen en mij terug zou bellen. Nog bijna een uur gewacht om dan WEER zelf te bellen om dan te horen dat men niet op de hoogte was en dat ik aan de lijn mocht blijven. Er volgde een onduidelijke en moeilijk hoorbare uitleg dat de technieker normaal vandaag zou moeten gekomen zijn en de persoon vroeg me om nog even aan de lijn te blijven waarna de verbinding verbroken werd. Intussen was het 17 u en guess what: Easy kit is telefonisch bereikbaar tot 17 was het antwoord op mijn zoveelste telefoontje. Is het teveel gevraagd om de (goede) klant zelf op te bellen als de lijn verbroken wordt??

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Bedankt Easykit! Vandaag is alles opgestart. We zijn super blij. Zonder jullie hadden we dit nooit kunnen doen. We raden jullie concept echt aan. Groetjes Ellen en Dieter

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Ik heb in januari na 3-4 weken iemand van service thuis gehad. Hij had een deel van mijn thermomaster vervangen, maar nu heb ik weer dezelfde probleem. Dezelfde foutmelding. Toen moest ik 600 euro betalen. Ik belde easykit 3 keer. Uiteindelijk heb ik gebeld naar bulex. Zij hebben gezegd dat ze geen klantenfiche hebben van ons. Dit vond ik erover. Ik moest betalen voor service. Dus ik moet om de 5 maanden een deel laten repareren en 600 euro betalen. Dit is toch niet logisch. Ik zit zonder warm water thuis. Wij kunnen niet douche. Dit is echt erover. Ik betaal niks meer. Dit is echt zakkerij! Tweede keer kan een toestel niet defect gaan en zeker niet na 5 maanden. Mijn toestel is 3 jaar oud. Ik ken mensen die al 20 jaar dezelfde toestel gebruiken..

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
personeel en service in winkel te Geel waren top
de dienst om afspraken om opstart installaties te boeken zijn niet telefonisch te bereiken en het duurt ontzettend lang alvorens een afspraak kan ingeboekt worden
goede planning en heldere uitleg. vlotte levering en een zeer vlotte opstart door de medewerker.
spijtig dat er problemen waren met de leveringstermijn van de warmte pomp. en spijtig dat we easykit niet eerder ontdekt hebben
We proberen Easykit al weken te contacteren ivm de vloerverwarming. Op mails wordt niet gereageerd en telefoontjes worden ook niet beantwoord. We bellen meermaals per dag, en hangen daarbij vaak langer dan een half uur aan de lijn. Ze zijn gewoon onbereikbaar. Wat een vreselijke service.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Een maand te laat geleverd waardoor ik 100 euro ben mislopen.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
perfecte afwerking van het dossier waren 2 dagen voorzien maar het was afgerond op 1 dag

- Transparant en duidelijk
- Correct verloop.
- Aangenaam verkoopteam in Oudenaarde.
- Top service n.a.v. de indienststelling.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
We werden goed ontvangen en kregen een zeer uitgebreide rondleiding in de toonzaal om de verschillende opties en mogelijkheden te bespreken. Verder hebben we enorm veel hulp gehad van de coach en de lessen. Topservice, niets dan lof!

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Je wordt goed ingelicht. Heb je nog een vraag, dan kan je altijd terecht. Aan te raden !

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Bij aankoop zeiden ze ons dat de levering van de warmtepomp helaas maanden kon duren. We waren dan ook blij dat deze na 5 weken op de werf stond. Samen met een snelle opstart konden we vroeger verhuizen. Goede service, eerlijk en steeds behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Toppers daar in Roeselare!
Zelf mijn domotica en verluchting geplaatst. Easykit is alles komen controleren

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Na eerder CV en Airco geinstalleerd te hebben met Easykit nu voor de zonnepanelen gegaan.
Vriendelijke en behulpzame verkoper,Sigi,in showroom te Kontich.Alles correct en op tijd geleverd.Aardingsmeter gratis mogen gebruiken.De technieker,Kristof,heeft alles netjes afgewerkt en opgestart.
Twee dagen later technische keuring zonder probleem.
Klein minpuntje:de serviceafdeling is telefonisch moeilijk bereikbaar,als jullie daar een oplossing voor vinden?

Vastaus yritykseltä Easykit | Slimme zelfbouw
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.