Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Kurier nie przyjeżdża pod wskazany adres. Po prostu wpisuje, że nadawcy nie było w domu. Termin zwrotu pieniędzy wynosi miesiąc. A żeby je otrzymać, trzeba złożyć reklamację. Kurierzy i pracownicy... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Przykro, ale nie dostałem żadnej informacji od Działu reklamacji oraz pieniędzy według Regulaminu (w terminie 30 dni ) Proszę o sprawdzeniu mojej sprawy zgłoszenie nr ZG/26/275192 przekazane do Dzia... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zgłosiłem reklamację dotyczącą przesyłki, licząc na wyjaśnienie sprawy i realną pomoc. Zamiast tego otrzymałem odpowiedź, że moja reklamacja została uznana za „niewniesioną”, ponieważ nie jestem o... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Paczka od 15 lipca,kiedy została nadana , nie została mi dostarczona ,a mamy 23.07.Paczka miała przyjść do domu,kurier nie dojechał,a byłam cały czas w domu. Przekierował do punktu odbioru - też tam... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kuriiripalvelu
  2. Lähetti- ja kuljetuspalvelut
  3. Logistiikkapalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

DPD Polska ma ponad 50 oddziałów na terenie Polski. Ponadto jest częścią jednej z największych sieci logistycznych drogowych w Europie DPD (ponad 400 oddziałów w 30 krajach Europy) oraz międzynarodowej sieci lotniczej (220 krajów świata).

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,1

Kaikki arvostelut

(4 234)

593 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

ODRADZAM DPD!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem na jakiej zasadzie płacą kurierom skoro nie doręczAją paczek tylko odsyłają do sprzedawcy, a jednak piszą, że próbowali kilkakrotnie. Skandal bez konsekwencji dla kuriera. Bardzo nieodpowiedzialna firma, omijać z daleka bo tylko kłopoty

12. kesäkuuta 2026

Konsultacje +opinia

W wiadomości była informacja ze do odbioru przesyłki potrzebujesz pin ktory dostałem lecz ze muszę być osobiście do odbioru przesyłki już nie miałem takiej informacji bo kontakcie z infolinią poni powiedziała "no to teraz pana informuję " nie zbytnio miłym tonem niestety nie miałem możliwości dotarcia bo odebrać

8. kesäkuuta 2026

Firma jest totalną porażką

Firma jest totalną porażką, a wybór dostawy do domu ( czasem nie ma innej opcji) jest tylko proszeniem się o nerwy. Wielokrotne przekładanie terminu dostawy, zmiany sposobu dostawy przez kurierów ( wybrany paczkomat, a kurier zmienia na doręczenie do domu) jest normą. Skandalem natomiast jest brak reakcji na skargi. Dla przykładu kiedyś ich kurier zgubił/ukradł wartościową przesyłkę, a dyspozytor nie zrobił sobie z tego zupełnie nic mimo, że w trakcie rozmowy podłączony kurier lawirował i ewidentnie oszukiwał jakoby na moje polecenie zostawił paczkę w innej lokalizacji. Nie było niestety takiej możliwości bo nawet nie rozmawialiśmy przez telefon! Ale mniejsze problemy też są. uszkodzenia opakowań czy dostawy poza normalnymi godzinami jak np. w dniu dzisiejszym kurier obudził żonę o godzinie 6 rano bo miał doręczenie. Jeśli już musicie skorzystać to tylko z opcji paczkomatów bo są one monitorowane więc jest jakaś podkładka o ile oczywiście nie zmieni miejsca doręczenia o czym pisałem wcześniej. Ogólnie radzę omijać szerokim łukiem. Ja na 20 przesyłek miałem może z dwie, które dotarły bez przygód.

8. kesäkuuta 2026

Gdyby można wystawić 0 byłaby ocena 0

Gdyby można wystawić 0 byłaby ocena 0.
Firma wydała paczkę kurierowi którego rejon operowana jest 30km dalej co sam potwierdził telefonicznie. Następnie żeby uniknąć odpowiedzialności sami w aplikacji zmienili status na nieudane doręczenie do automatu (zlecenie było do domu i w domu ktoś specjalnie czekał.) Przesyłka była mi bardzo potrzebna. Absolutnie skandaliczne zachowanie i nie boje się użyć słowa oszustwo.

3. kesäkuuta 2026

Najgorsza firma kurierska w Polsce

Najgorsza firma kurierska w Polsce. Staram się z niej nie korzystać. Ale u sprzedawcy u którego kupiłem przedmiot na którym zależało mi żeby był następnego dnia, nie dawał innej możliwości. Dostałem informację że paczkomat był przepełniony więc nie udało się dostarczyć paczki. Na infolinii bot podaje informacje że nie może przełączyć na rozmowę z człowiekiem i że nie może podać nr do kuriera. Nie mam informacji gdzie jest moja paczka i nie mogę z z nikim skontaktować w tej sprawie

3. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie korzystajcie z tej firmy

Nie korzystajcie z tej firmy. Nie ma możliwości odebrania paczki z dokumentami w inny sposób jak przez kuriera. A on cały dzień nie odbiera telefonu, piszę mu SMS że będę po 14, a on dostarcza o 11. I pisze że mnie nie ma. Tragedia. Na bazie też juz nie odbierzecie paczki, bo od tamtego roku zlikwidowali tą możliwość. A teraz w piątek, mam warować na niego cały dzień, bo nie odbiera telefonu i ma to gdzieś.

2. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Szczyt ignorancji i indolencji....

Zakupiłem dość drogi prezent z okazji jubileuszu, który nie dotarł z powodu lenistwa i ignorancji kuriera, który nie skorzystał z objazdu tymczasowo zamkniętej drogi i odesłał przesyłkę z powrotem do sklepu ! Wg. aplikacji najpierw dokonał wpisu, ze adres jest nieprawidłowy a potem - w kilka godzin później - że adresat był nieobecny (!?) Oczywiście obydwa stwierdzenia były kłamstwem !!! Incydent zgłoszony w detalach do DPD, które odmówiło interwencji twierdząc, że ja nie jestem stroną w sprawie: ja czyli adresat (!?). Bezczelność i arogancja nieprawdopodobna ! Ale jaka firma, tacy kurierzy. Musiałem zamówić ten prezent ponownie, do najbliższego sklepu stacjonarnego. Kosztowało mnie to dodatkowo 5 dni oczekiwania i podróż do sklepu - dystans w obydwie strony 155 km i strata 2.5 h. Nie polecam usług tych , to jest OSTATNIA firma kurierska, z której skorzystam w przyszłości.

I bought a rather expensive anniversary gift, but it didn't arrive due to the courier's laziness and ignorance. He didn't detour around a temporarily closed road and sent the parcel back to the store! According to the app, he first reported the address as incorrect and then—a few hours later—said the recipient was absent. Of course, both statements were lies! The incident was reported in detail to DPD, which refused to intervene, claiming that I was not a party to the case: I, meaning the recipient (!?). The impertinence and arrogance are unbelievable! What a company, such couriers. I had to reorder the gift from the nearest brick-and-mortar store. This cost me an additional five days of waiting and a round-trip to the store—a 155 km distance and a 2.5-hour loss. I do not recommend their services; this is the LAST courier company I will use in the future.

19. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Kurier nawet nie podjął próby…

Kurier nawet nie podjął próby doręczenia paczki. W statusie wpisał „nie było nikogo w domu”, mimo że byłem na miejscu przez cały dzień. Nikt nie dzwonił, nikt nie podchodził do drzwi. Telefon kuriera od wczoraj nie odpowiada, a dziś jest wyłączony — brak jakiegokolwiek kontaktu. Kompletny brak profesjonalizmu i szacunku do klienta. To nie jest pierwszy raz, ale na pewno ostatni, kiedy zamawiam przesyłkę przez tę firmę.

1. kesäkuuta 2026

Tragedia

Tragedia. Kurier ( z Ukrainy) miał odebrać nadana i opłaconą paczkę. Zadzwonił 3 minuty przed odbiorem. Nawet nie zdążył bym dojechać do domu żeby ją wydać. Kiedy poprosiłem żebym mógł mu ją dowieź za pół godzinki to mnie wyśmiał i anulował zlecenie. Rozłączył się i nawet nie chciał rozmawiać. Coś strasznego. Pierwszy raz nadawałem paczkę z Dpd ( co mnie podkusiło ) tyle nerw straciłem zawsze nadaje InPost i nigdy nigdy nie narzekałem. Uprzejmi i bardzo pomocni kurierzy. Płock. Odradzam z czystym sercem

26. toukokuuta 2026

Najgorzej pracują na ŚLĄSKU

Najgorzej pracują na ŚLĄSKU
Niemożliwy kontakt
Kurier nawet nie informuje o dostawie tylko nie można doręczyć i to nie pierwsza przesylka
Kurierzy zapomnieli że my płacimy na ich pensję i nie robią łaski
Skandal !!!
Jeśli im nie odpowiada rzetelna praca to przekierować ich do sprzątania
W innych Kampaniach jak Poczta Polska DHL,In Post jest SMS i telefon do kuriera w tym przypadki nic biedny Nadawca i Odbiorca -Wstyd

26. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Najgorsza infolinia z jakiej było mi…

Najgorsza infolinia z jakiej było mi nie przyjemność korzystać. Ostatni raz skorzystałem z tej firmy. Tylko inpost!
Często wysyłam paczki i raz niestety skorzystałem z DPD i co? paczka siedzi w lidlu DPD pickup tydzień...)
Na infolinii niby coś załatwiają ale nic nie działa z tego co mówią.

22. toukokuuta 2026

Tylko nie DPD

Tylko nie DPD, najgorsza firma kurierska w Polsce, niedostarczanie paczek na adres, odsyłają do oddziału, paczki przychodzą uszkodzone, przestrzegam przed tą Firmą kurierską, NIGDY WIĘCEJ FIRMY KURIERSKIEJ DPD!!! MASAKRA

23. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam w sklepie online Rossmann…

Zamówiłam w sklepie online Rossmann kilka rzeczy do domu . Przesyłkę miała dostarczyć mi firma DPD . dziś przed południem dostałam informacje z Rossmann ,że przesyłka została zwrócona bo ponoć klient nie o odebrał według DPD co jest nieprawdą cały czas byłam w domu ani emaila z informacją ,że przesyłka jest dostarczona do mnie ani kurier nawet nie raczył zadzwonić dzwonkiem do drzwi co już wcześniej miało miejsce a nawet nie dostałam smsa

21. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

That’s very common to write a review…

That’s very common to write a review only when sth went wrong but in my case I would like to express my gratitude towards DPD as my mom sent my luggage without a box to another country. DPD didnt take any additional fee and delivered my luggage in 2 days… I’m beyond grateful 🙏

21. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin