Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Kurier nie przyjeżdża pod wskazany adres. Po prostu wpisuje, że nadawcy nie było w domu. Termin zwrotu pieniędzy wynosi miesiąc. A żeby je otrzymać, trzeba złożyć reklamację. Kurierzy i pracownicy... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Przykro, ale nie dostałem żadnej informacji od Działu reklamacji oraz pieniędzy według Regulaminu (w terminie 30 dni ) Proszę o sprawdzeniu mojej sprawy zgłoszenie nr ZG/26/275192 przekazane do Dzia... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zgłosiłem reklamację dotyczącą przesyłki, licząc na wyjaśnienie sprawy i realną pomoc. Zamiast tego otrzymałem odpowiedź, że moja reklamacja została uznana za „niewniesioną”, ponieważ nie jestem o... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Paczka od 15 lipca,kiedy została nadana , nie została mi dostarczona ,a mamy 23.07.Paczka miała przyjść do domu,kurier nie dojechał,a byłam cały czas w domu. Przekierował do punktu odbioru - też tam... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kuriiripalvelu
  2. Lähetti- ja kuljetuspalvelut
  3. Logistiikkapalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

DPD Polska ma ponad 50 oddziałów na terenie Polski. Ponadto jest częścią jednej z największych sieci logistycznych drogowych w Europie DPD (ponad 400 oddziałów w 30 krajach Europy) oraz międzynarodowej sieci lotniczej (220 krajów świata).

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,1

Kaikki arvostelut

(4 234)

593 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Brak próby doręczenia, zero elastyczności

Kurierzy przestali się umawiać na godziny (już dawno temu). Żądają aby być dostępnym wtedy kiedy im pasuje, ale do tego już powoli się przyzwyczajam.
Ostatnio kurier nawet nie spróbował doręczyć paczki.
Dostałem rano maila, że dziś ma być doręczenie. Od tego momentu cisza. Przez cały dzień ktoś był w domu i czekał na kontakt.
Wieczorem paczka zmieniła status na "Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecny". Żart

3. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jestem bardzo rozczarowany obsługą…

Jestem bardzo rozczarowany obsługą przesyłki przez DPD. Kurier nie podjął próby kontaktu, mimo że paczka nie zmieściła się do paczkomatu. Nie zaproponowano przekierowania przesyłki do punktu odbioru ani nie podjęto ponownej próby doręczenia następnego dnia. Zamiast tego przesyłka została bez żadnego wyjaśnienia odesłana do nadawcy.

Takie podejście jest nieprofesjonalne i całkowicie nie spełnia standardów, jakich oczekuję od firmy kurierskiej. Wystarczyłby jeden telefon lub wiadomość, aby znaleźć rozwiązanie. Niestety, przez brak zaangażowania kuriera i niewłaściwą obsługę poniosłem niepotrzebne straty czasu i stres. Zdecydowanie nie polecam takiej obsługi.

2. heinäkuuta 2026

Kurier Damian

Kurier Damian pozbawiony kultury, empatii oraz bezczelny. Mianował się kimś ważnym mówiąc że na kuriera należy wyczekiwać i warować przy drzwiach...ja mam nadzieję, że kurierowi Damianowi przytrafi się w życiu mnóstwo podobnych sytuacji. Gdybym tylko miała wybór dostawy...ale niestety sklep narzucił kuriera DPD. Jak długo jeszcze firma DPD będzie przymykała oczy na te wszystkie negatywne opinie...przecież to wy jesteście dla Nas a nie odwrotnie!!!

1. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Kurier nie przyjechał po paczke i…

Kurier nie przyjechał po paczke i ustawiła status "zlecenie niezrealizowane- nadawca nieobecny" Nie przewidział ,że zgodnie ze zleceniem miał odebrać paczkę z biura przepustek z 24 godzinną obsadą . Po interwencji przyjechał i nagle potrafił do mnie zadzwonić żeby mu pomóc załadować paczkę na auto (pudło spore) Wcześniej olał telefon bo nie chciało mu się szukać adresu. Zatrudniają dzieciaki które chcą łatwej kasy i wychodza takie sytuacje

30. kesäkuuta 2026

Najgorsza firma kurierska w Polsce

Najgorsza firma kurierska w Polsce , brak kontaktu z kurierem , nie odpowiada na wiadomości ani na telefony 2 paczki przez DPD nie zostały doręczone wczoraj informacja prze allegro -"nieudana próba doręczenia " ewidentne kłamstwo , kurier nie podjął nawet próby doręczenia , dzisiaj dokładnie to samo , unikać !!!!!!,

Totalne dno

Żeby dodzwonić się do kogoś innego niż bota, który w niczym nie jest w stanie trzeba pół godziny klikać w przyciski tylko po to by odebrał zmęczony życiem pracownik niechętny pomóc jakkolwiek. Firma ma w dupie klienta nie da się dodzwonić do kuriera w ważnej sytuacji, traci się jakąkolwiek kontrolę nad paczką.

Tragedia z DPD

Tragedia. Przesyłka miała być w ciągu 3 dni, zrobiło się 7 dni. Reklamacji jako kupujący nie mogę złożyć, kurier nie odbiera telefonu. Żeby nie dostarczyć przesyłki do domu wymyślili, że adres jest nieprawidłowy, a wszystko inne przychodzi. Nie wywiązują się z terminów i ściemniają.

Saanut 1/5 tähteä

Nigdy nie zamowie przesyłek z DPD

Nigdy nie zamowie nic z DPD, już kolejny raz przekierowano moją paczkę do punktu bez kontaktu ze mną a byłam cały czas w domu. Najpierw przychodzi SMS że była próba kontaktu zaraz potem że paczka jest w punkcie, nr do kuriera to poczta glosowa, nr do firmy to bot czyli żadnego kontaktu. W punkcie zawsze tłumacza to nowym pracownikiem.Nigdy więcej przesyłek z DPD nie zamowie.

25. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Za każdym razem paczka nie zostaje mi…

Za każdym razem paczka nie zostaje mi dostarczona, tylko przekierowana do jakiegoś punktu, który jest ok kilometr od mojego miejsca zamieszkania. Jest to niezwykle męczące dla osoby bez samochodu i z napiętym grafikiem. Nie polecam absolutnie nikomu tej firmy, nie szanują klienta.

25. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

DPD i nieudane próby dostarczenia paczki do swojego automatu

DPD rzekomo trzy razy podjął próbę przekazania paczki do swojego automatu paczkowego, ale były to próby nieudane.
Ze swojej strony będę unikał jeśli tyko będę mógł DPD. Skoro nie jest to polska firma, a do tego nie potrafią dostarczyć paczki do swojego automatu to spośród dostępnych opcji będę już korzystał z tego co jest polskie - skoro gorzej nie da się zrobić dostawy (a w zasadzie nie zrobić), to chociaż będzie szansa, że podatki zostaną w Polsce.

22. kesäkuuta 2026

Dramatyczna jakość usług

Absolutny dramat, dwukrotnie nie dostarczyli przesyłki przeadresowując ją samodzielnie, nie informując przy tym nadawcy ani odbiorcy. Na infolinię nie idzie się dodzwonić, omijcie DPD szerokim łukiem jeśli to tylko możliwe!

19. kesäkuuta 2026

Kurier nie odebrał paczki

Kurier nie odebrał paczki, nie próbował się ze mną skontaktować w inny sposób. Cały dzień stałam pod drzwiami, robiąc swoje sprawy przy samochodzie. A on po prostu podszedł, nacisnął raz domofon i zniknął. A może w ogóle nic nie nacisnął. Dział reklamacji odpisał, że według historii nawigacji był tutaj. Ta usługa była opłacona. Teraz nie rozumiem, jak odzyskać pieniądze. A DPD kazał mi złożyć nowe zamówienie. Oczywiście, że więcej tego nie zrobię. Wygląda na oszustwo. To nieodpowiedzialne podejście do swojej pracy. Czy nie możecie jakoś zgłosić przybycia? Ostatecznie wysłałem paczkę inną firmą. I to za darmo. Nadal nie rozumiem, dlaczego pobierają opłatę.

17. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

DPD nie bierze odpowiedzialności za błędy swoich kurierów.

To zdecydowanie najgorsza firma kurierska, z jaką miałam do czynienia!!!!!Kurierzy dostarczają przesyłki byle komu, nie sprawdzając, czy trafiają do właściwej osoby. Najwyraźniej nie ma dla nich znaczenia, do czyich rąk trafia paczka.

Złożyłam reklamację, ponieważ moja duża przesyłka gabarytowa nie została dostarczona pod mój adres. W odpowiedzi otrzymałam informację, że reklamacja została odrzucona, ponieważ przesyłka została rzekomo dostarczona pod właściwy adres i potwierdza to monitoring.Najbardziej rozczarowuje jednak podejście DPD. Zamiast przyznać się do oczywistego błędu i pomóc klientowi, firma po prostu odrzuca reklamację i zamyka sprawę. Brak odpowiedzialności i brak szacunku dla klienta.

Kurier zostawił moją przesyłkę w zupełnie innej klatce i w innym mieszkaniu. Jak można twierdzić, że wszystko zostało wykonane prawidłowo? Czy naprawdę uważacie, że to jest profesjonalna obsługa?

Czy teraz to ja mam chodzić po całym budynku i szukać swojej paczki? To jest obowiązek kuriera i firmy DPD, a nie klienta. Kurier oznaczył przesyłkę jako doręczoną, mimo że pod moim adresem jej nie ma, a DPD zamiast wyjaśnić sprawę, bez żadnego problemu odrzuca reklamację.

Takie podejście jest niedopuszczalne. Nigdy więcej nie skorzystam z usługc.

16. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

De DPD-koerier heeft het pakket niet…

De DPD-koerier heeft het pakket niet bij mij thuis afgeleverd omdat ik er niet was, zoals in het rapport staat. Dit is onjuist; ik was de hele dag thuis. Hij heeft het pakket niet afgeleverd omdat de doos open was, wat betekent dat iemand er opzettelijk in heeft gekeken.

15. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin