Odbiór jest wygodny w dowolnym czasie i w wybranym miejscu jak najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Super pomysł z siecią takich paczkomatów. A kiedy przesyłki przekraczają możliwości paczkomatu kor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jestem niezwykle rozczarowana nie tylko tą, ale również dostawą poprzedniego zamówienia, które składałam w tym samym sklepie. Nie dostałam żadnej informacji na temat tego, że paczka czeka już w docelo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wysyłka z Catanii na Sycylii bez problemowa. W punkcie wydruk etykiety nie był problemem (opłata 40 centów). Paczka nadana w punkcie w środę po 18 (wyjechała z niego w czwartek około 7), po tygodniu w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jest termin i jest on dotrzymywany w 99%. Czyli jeśli mam informację, że zamówienie będzie w poniedziałek to jest w 99% w poniedziałek, a nie we wtorek😊. Ponadto informacja, w aplikacji, o paczce w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Jesteśmy liderem w oferowaniu nowoczesnych usług logistycznych i pierwszą firmą w Polsce, która stworzyła sieć automatów Paczkomat® - ponad 25 000 samoobsługowych punktów nadania i odbioru paczek, czynnych 24/7. Dzięki innowacyjnej technologii, umożliwiliśmy odbiór przesyłek wygodniej, taniej i z korzyścią dla środowiska. Automaty Paczkomat® zwiększyły wydajność usług logistycznych, a o ich sukcesie zadecydowała też szybkość dostaw - aż 98% przesyłek dostarczanych jest już następnego dnia po nadaniu!
nadaj paczkę inpost mobileYrityksen kirjoittama

ul. Pana Tadeusza 4, 30-727, Kraków, Puola
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Niestety błąd z brakiem kodu odbioru przesyłki. Ale bardzo pomocna okazała się Pani Klaudia z supportu
Szybka dostawa, swietna oferta produktów. Idealnie zapakowane i dowiezione. Jedyne co mnie mocno irytuje to wyszukiwanie produktów przy zakupach w aplikacji inpost
w miejscu gdzie jest paczkomat nie ma zasięgu, więcc czasem na połączenie z paczkomatem trzeba dłużej poczekać, żeby zdalnie otworzyć skrytkę
Przesyłka dotarła szybko, była dobrze zapakowana. Na każdym etapie śledzenia przesyłki byłam informowana o jej statusie.
Cóż tu pisać obsługa na najwyższym poziomie i informacyjnie i informatycznie, jak chociażby otwarcie zdalne skrytki, mi się podoba
Bezproblemowy, szybki odbiór paczki. Sprawna dostawa, 1 dzień.
Bardzo szybka dostawa. Paczkomaty to rewelacyjne rozwiązanie dla osób które nie mogą być w domu i oczekiwać na kuriera.
Inpost jest dla mnie zawsze bardzo wygodny. Paczkomaty mam niedaleko więc odbiór czy też nadanie paczki nie stanowi problemu. Paczki mogę odbierać o każdej porze i to jest duży plus. Dzięki InPost przesyłki są zawsze na czas. Małe niedogodności zdarzają się rzadko.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Punkt zlokalizowany w dogodnym, łatwo dostępnym miejscu o małym ruchu to największy plus. Poza tym, mam dobre doświadczenie z InPostem, z jego niezawodnością i brakiem komplikacji. To jest mój najbardziej pożądany punkt odbioru moich paczek.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Szybki i sprawny odbiór. Zdalne otwieranie z apki zawsze działa. Jest super.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Nie działa ekran w paczkomacie

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Szybko i sprawnie. Bez zbędnych komplikacji.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Dostępność punktów i bardzo szybka wysyłka. Jedyny minus to taki, że w mojej lokalizacji dostawa paczek do Paczkomatu jest tylko raz dziennie - stąd 4 gwiazdki.

Znakomity system powiadomień. Możliwość

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Bardzo szybka dostawa, łatwość odbioru,