DO NOT USE THIS COMPANY!! My first order got cancelled because i missed a house number, i have made that correction on the second order and specifically chose to send a package without printing... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Najgorsza firma kurierska jaka istnieje paczka z rowerem opóźniona o 3 dni bo kurier postanowił nie przyjechać po paczkę do magazynu a na drugi dzień postanowił że zawiezie ją do nie tej sortowni co t... Näytä lisää
Najgorsza firma z jaką miałem styczność. Zamówiłem zestaw Starlink czyli sprzęt delikatny i drogi. Kurier nie podjął próby dostarczenia próbując mi wmówić, że nie miał numeru telefonu. Zostawił ten sp... Näytä lisää
Moje doświadczenie z DHL jest bardzo negatywne. W moim przypadku informacja o dostarczeniu przesyłki została wysłana wyłącznie na e-mail, którego na co dzień nie sprawdzam. Nie otrzymałam nat... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Nie polecam!
Zamówiłam na allegro tusze do drukarki do biura. Miały przyjść 11.03.2026 r., kurierowi nie chciało się podjechać, więc dwa razy zaznaczył, że nikogo nie zastał pod adresem i zostawił paczkę w Żabce 1km dalej. Żenada. Nie polecam.
Na infolinii rozmawiamy z botem
Na infolinii rozmawiamy z botem, który nie rozumie numer przesyłki. Nie polecam
Od tygodnia przetrzymują moją paczkę i…
Od tygodnia przetrzymują moją paczkę i nie chcą jej dostarczyć. Jestem bezsilna wobec sytuacji.
the worst courier company
the worst courier company, couriers don't come at all and later it says that there was no one at home...
Czekam na jedną paczkę opłacona z góry…
Czekam na jedną paczkę opłacona z góry już prawie tydzień.Na kolejna paczkę też opłacona z góry z dostawą pod adres też już 4 dni .Żadnej paczki nie ma .Kurier DHL podlaskie obszar działania kuriera Białowieża Hajnówka Bielsk Podlaski Narew.Narewka..Czy kurier kradnie paczki?
Najgorsza firma DHL kurierska z …
Najgorsza firma DHL kurierska z odział Solec Kujawski 7 dni jedzie z paczką i dojechać nie może brak informacji NIE POLECAM biuro obsługi poraszka
DHL o jakiś koszmar anty firma…
DHL o jakiś koszmar anty firma oszukująca klientów zamiast dostarczyć paczkę twierdzą że nikogo nie zastali w domu i zostawiają gdzie popadnie. Że to istnieje jeszcze na Polskim rynku. Gorsi od Poczty Polskiej.
Tragedia
Tragedia, kurier dzwoni ze jest pod adresem, podaję mu informację zeby zostawił na portierni która jest 40 m od niego. Mówi ze ja widzi i ze zostawi, po czym olewa temat i odjeżdża. Kto tam pracuje, czy ktoś to nadzoruje. Ponadto zakup z allegro posiada nr przesyłki który nie jest numerem dhl a sam dhl nie wysyła mi maila dotyczącego wysyłki i numeru wysyłki. Prowadzi to do tego, że nie mogę śledzić przesyłki i nie mogę skontaktować sie z collcenter gdyż potrzebny jest do tego numer przesyłki dhl którego nie dostalem. Co za syyyyyyyfffff
Dhl.
Za każdym razem jak zamawiam na Paczkomat dhl paczka idzie dwa razy dłużej. Nagle paczka ma ponad miesiąc oczekiwania i przychodzi w ostatni przewidywany dzień lub później, nawet jeśli to paczka z miasta niedaleko. Same w sobie paczki w paczkomacie są często poobijane i wepchnięte do tyłu jak gdyby były bezmyślnie rzucone.
Przesyłkę miałem otrzymać w sobotę…
Przesyłkę miałem otrzymać w sobotę 06.03.2026
Dostałem informację że ni z gruszki ni z pietruszki dostawę przeniesiono na poniedziałek 09.03.2026
W poniedziałek 09.03.2026 informacja brzmi dostawa będzie 10.03.2026.
Po zadzwonieniu do informacji co dzieje się z moją przesyłką otrzymałem lakoniczną odpowiedź cytuję "przesyłka leży w magazynie (a po pytaniu dla czego nie została wysłana do mnie) padła odpowiedź nie wiem" koniec cytatu.
DHL seriusly
To the attention of the DHL Claims Department,
I am writing to file a formal and final claim regarding the negligent handling of my shipment, which has resulted in a partial loss of items that remains unresolved to this day.
I would like to place on record the following critical points that aggravate this situation:
Breach of Deadlines: More than a month and a half has passed since the shipment date. This is an entirely excessive amount of time for an international transport service.
Failure to Locate: Despite multiple contact attempts, DHL's response has been non-existent or insufficient. The company claims to be unaware of the current whereabouts of the three missing parcels (which represent more than 50% of the original shipment's total weight).
High-Value Content: The three missing items contain high-value goods, including specialized technology (professional speakers and microphones, monitor stands, and high-capacity SSD hard drives), as well as branded personal luggage and clothing, with a total estimated value of €10k.
Lack of Compensation: As of the date of this letter, DHL has not only failed to recover my belongings but has also failed to process the payment of the corresponding penalty or the indemnity for loss and delay, as established in the transport contract conditions and current regulations.
I look forward to a response providing concrete solutions, rather than automated messages.
Sincerely,
Kolejna zagraniczna paczka
Kolejna zagraniczna paczka: sprawnie i punktualnie odebrana przez kuriera i szybko dostarczona do adresata. W całości bezpiecznie. Jestem zadowolona z tej firmy. Nie mialam z niczym problemów.
totalne zero
totalne zero. kurier urządził sobie samowolkę. zostawił paczkę w punkcie na drugim osiedlu, nawet nie był w mojej okolicy.pracuje zdalnie, jestem cały czas w domu. najgorsza firma, nigdy więcej ich nie wybiorę
Opóźnienie dostarczenia przesyłki mimo…
Opóźnienie dostarczenia przesyłki mimo deklaracji,ze będzie dostarczona w godz,11.45-13.45 i cały dzień psu w d...po,dodzwonić się na infolinię i kuriera pajaca niemożliwe,kurier popraniec obsługuje Gostynin,nigdy więcej tej firmy.
NIGDY WIECEJ!!
Uczciwie mogę napisać NIGDY WIECEJ!!! Jak jesteś sprzedawcą szanującym klientów nie korzystaj z tej firmy.
Okropny kurier,mamy paczkę do wysłania…
Okropny kurier,mamy paczkę do wysłania córce, I czekamy już drugi dzień na tego kuriera,i nie ma faceta.Paczka jest już opłacona ,a kurier nas olał. Dzwoniliśmy że skargą, to kazali jeszcze raz zapłacić i czekać. No strasznie okropna tą firmą kurierska razem z tymi konsultantami.Najlepiej z tym do telewizji i opisać co wyprawiają, i jak oszukują klienta.
Najgorsza firma kurierska
Uważam, że obecnie jest to najgorsza firma kurierska.
Paczka miała zostać dostarczona do domu. Byłam w domu i czekałam na tego kuriera.
Po jakimś czasie dostaję informację, że paczka czeka w punkcie odbioru.
To jeszcze byłoby nic, gdybym mogła odebrać z tego punktu, ale to punkt randomowo wybrany, na jakiejś wsi.
Jako powód niedostarczenia jest wpisana zamknięta brama.
Jest furtka, jest dzwonek. Kurier nie podjął nawet próby dostarczenia, nie kontaktował się.
Dodzwonić się na infolinię oczywiście nie ma jak, odbiera bot, którzy poza statusem przysyłki nie jest w stanie nic pomóc. Na maile nie odpowiadają.
Максимально медленная доставка
Максимально медленная доставка. Дата доставки была указана 16 февраля, однако они перенесли на 17 с сообщением извинения. После чего, никакой информации о посылке и лишь 19 февраля появилось обновление статуса товара на сайте по номеру отслеживания с указанием времени получения посылки. Однако никакого уведомления я не получил. То есть я бы не принял посылку если бы САМ не решил посмотреть время приезда курьера. "Обновление статуса произошло за час до приезда курьера"
Paczka przepadła
Paczka przepadła, nie odpowiadają, dramat. Unikać...
NIE POLECAM!!!!
Nie polecam szkoda nerwów, jak zwykle kurier ma w poważaniu i nie dostarcza przesyłek pod adres tylko do najbliższego punktu! Szkoda pieniędzy i nerwów skoro i tak "usługa kurierska" nie jest "usługą kurierską" NIE POLECAM!!!!!
Trustpilot-kokemus