Ben terminaal. Kan niet meer lopen. Heb zittend ziekenvervoer aangevraagd. Een heleboel gezeik over behandellocaties. Na 3 brieven een klacht ingediend. De brief die ik kreeg verzocht me om allerlei i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Slechte service en creatieve boekhouding. Je ziet een schuld overzicht daar richt je een aflosplan op en vervolgens vinden ze onder in een lade toevallig weer iets om je extra te laten betalen waardoo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Altijd goed geholpen door CZ! Keer op keer werd ik erg vriendelijk en fijn geholpen De medewerkers proberen het zo goed en duidelijk mogelijk over te brengen. Zowel telefonisch als via de chat. O... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel tevreden nooit problemen gehad altijd duidelijkheid gekregen En de medewerkers zijn altijd heel klantvriendelijk nooit boos of aggressief En ze zijn meedenkend waar door je toch de jui... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.
Ringbaan West 236, 5038 KE, Tilburg, Hollanti
On vastannut 51 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Na dat mijn zoon 18 jaar was geworden ging het verzekeren op zijn naam erg moeizaam.
Na een telefoontje met een medewerker kreeg ik te horen dat alle binnen 3 dagen was overgezet.
Na een week was dat nog niet gebeurd. Weer bellen en een andere medewerker vertelde mij dat alles 10 dagen zou duren. Ok kan gebeuren.
Met de eerdere medewerker afgesproken dat huij dezelfde verzekering met aanvullende verzekering zou krijgen. E-mail zou die van mij zijn en iban ook voorlopig die van mij.
Bkijkt dat er geen bedrag bij mij werd afgeschreven maar dat ze een aceptgiro hadden verstuurd omdat ze geen rekeningnummer van hem hadden.
Communicatie gaat daar erg slecht.

Vastaus yritykseltä CZ
Voor de zoveelste keer bellen over een declaratie waar ik recht op heb en die ze niet uitbetalen, aantal keren gebeld en je staat zo 1 a 2 UUR IN DE WACHT, enige wat ze zeggen dient u maar een klacht in wbt wachttijd
We hebben recht op die declaratie die we hebben betaald
SCHANDE SCHANDE SCHANDE.
Denk dat we totaal al 7 uur aan de telefoon in de wacht hebben gezeten en we WACHTEN NOG STEEDS.

Vastaus yritykseltä CZ
Pure geldklopperij. De aanvullende tandartsverzekering van CZ is volstrekt zinloos: de premie is bijna net zo hoog als de maximale vergoeding. Je betaalt een jaar lang premie om uiteindelijk alsnog vrijwel alles zelf te moeten aftikken.
Dit is geen verzekering, dit is een sigaar uit eigen doos. CZ presenteert dit als “extra zekerheid”, maar in de praktijk schiet je er als klant niets mee op. Zonde van je geld. Absoluut afrader.

Vastaus yritykseltä CZ
Orthodontiedeclaraties voor mijn dochter zonder duidelijke uitleg afgewezen. Pas later blijkt dat er een wachttijd van 12 maanden geldt, die bij het afsluiten niet actief of duidelijk is gecommuniceerd.
Alsof dat nog niet genoeg is: na ruim 30 minuten wachten telefonisch te woord gestaan door een medewerker (Mirjam) die neerbuigend reageerde, uitlegde dat mijn dochter “volgend jaar ook wel een beugel nodig zal hebben” en het gesprek probeerde te beëindigen met: “dan zijn we hierbij uitgepraat”.
Misleidend bedrijf en klantonvriendelijk. Als je kind een beugel nodig heeft, ben je hierbij gewaarschuwd.

Vastaus yritykseltä CZ
Niet te bereiken, inmiddels vanaf 1 januari 2026 bezig om ze te pakken te krijgen, nog steeds niet gelukt, telefoonnummers buiten bereik, email krijg je weer terug, dit is een verschrikkelijk burocratisch bedrijf

Vastaus yritykseltä CZ
CZ zorgverzekeraar met minder empathie voor hun klanten.
Erg jammer dat jullie zo erg zijn.
Dit zal zeker mijn laatste jaar zijn nooit meer zal ik CZ kiezen.
Onmenselijk, soms narsistisch gedrag ieww vreselijk👎

Vastaus yritykseltä CZ
Een naaste ontvangt een bedrag van cz ter hoogte van de jaarpremie op zijn/haar rekening.
Onterecht, heeft op dat moment nl helemaal geen contract met cz.
Zoekt contact, telefonisch niet bereikbaar, emailt, geen respons.
Na ruim een maand probeert cz het bedrag via een automatische incasso te innen van zijn/ haar rekening.
Geen contact, geen sorry.
Hij/zij boekt het bedrag gewoon terug.
Nul (0) reactie van cz.
Hoe kun je 'zorg' in je bedrijfsvoering hanteren als je zo werkt?

Vastaus yritykseltä CZ
Ik ben heel fijn en vriendelijk telefonisch geholpen door Raymond Braaksma.
Ik had een vraag over mijn zorgverzekering en hij heeft mij heel erg goed geholpen.
Dank je wel Raymond!
En ook de andere medewerkers van cz zijn altijd telefonisch vriendelijk en behulpzaam.

Vastaus yritykseltä CZ
Ene vandere mevrouw Klaassen hangt zomaar de hoorn op. En dan zit zij achter de telefoon. Lijkt wel alsof ze de verkeerde personen achter de verkeerde functies zetten. Zeer maar ook zeer onprofessioneel kinderachtig gedrag zeg. Mevrouw gaf daarvoor overigens algemene antwoorden en 0, maar dan ook 0 inhoudelijk. Ze zit bij afdeling debiteuren. Klonk als een hele oude vrouw.

Let op oplichters.
Je blijft maar betalen er wordt niets vergoed voraal je gebruiks medicatie.

Vastaus yritykseltä CZ
Ondanks dat mijn polis 100% vergoeding zou moeten geven, geeft CZ een stuk minder dan dat omdat naar eigen zeggen de apotheker een hoger tarief rekent dan zij met de apotheker hebben afgesproken. Vervolgens ben ik de gebeten hond, want ik moet zelf opdraaien voor de kosten. CZ houdt het erop dat ik zelf maar met de apotheker moet gaan praten. Maar het is CZ die een afspraak met die apotheker heeft, niet ik. Maar vervolgens komt CZ de afspraak met mij als gevolg hiervan niet na. Bizarre gang van zaken. Wees je dus hier bewust van, uiteindelijk ben je veel duurder uit bij CZ.

Vastaus yritykseltä CZ
Uitstekend geholpen via de chat. Men is vriendelijk en behulpzaam.

Vastaus yritykseltä CZ
Ik werd direct, via de chat geholpen, mijn vraag werd beantwoord en ik kreeg een link om mijn vraag verder af te handelen

Vastaus yritykseltä CZ
Ik wilde overstappen op betaling per jaar en die betaling nog in 2025 doen. In december 2025 heb ik CZ een aantal keren gebeld. Na de juiste keuze in het keuzemenu te hebben gedaan, kreeg ik de melding dat ik doorverbonden zou worden met de juiste afdeling. Onmiddellijk daarna werd de verbinding verbroken. Dat gebeurde elke keer. Ik heb nooit iemand aan de lijn gekregen en de betaling werd pas in 2026 afgeschreven.
Dat zo'n groot bedrijf zijn Klantenservice niet op orde heeft is toch eigenlijk een schandaal.

Vastaus yritykseltä CZ
In contact met klantenservice geweest. Als je aan de beurt ben wordt je wel geholpen, maar de gekloot op zo'n telefoon om heen en weer te berichten dat vind ik erg vervelend en klant onvriendelijk.
Waarom maken ze dit niet gewoon beschikbaar via hun website, zodat ik met een gewoon toetsenbord kan typen.
Zó niet fijn...

Vastaus yritykseltä CZ
Goedkeuring taxi…. Glad op de weg, geen enkele taxi die reed. Ik kwam uit bij taxi Meppel. Die beste man de enige taxi die reed, bracht mij heen omdat mijn gips te strak zat en er af moest maar hij heeft geen tx keurmerk! Dus geen vergoeding. Er reed geen andere taxi door de gladheid, dan hij en ik had geen keuze. Cz houdt voet bij stuk ik krijg geen cent ….

Vastaus yritykseltä CZ
Je moet eens proberen een medewerker te spreken dat is bijna niet te doen voor dat je door de geweldige robot van hun door ben die er alleen maar voor is om jou maar keer op keer naar de website wil hebben of app terwijl je echt een medewerker nodig heb het is gewoon belachelijk wel een berg geld afschrijven maar enige service verlenen ho maar

Vastaus yritykseltä CZ
Slecht te bereiken, als je ze nodig hebt zijn ze er niet, geld innen kunnen ze als de beste, maar overstappen naar andere zorgverzekeraars maken ze maar al te graag moeilijk. Echt waardeloos!

Vastaus yritykseltä CZ
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.