31/08 (!!!)vloer besteld en 700 euro voorschot betaald. 2 dagen later ( eigenlijk dus de volgende werkdag) failliet..... dit was door het management eerder geweten, waarom nog bestellingen aanneme... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn bestelling ligt klaar sinds 2/09 in de winkel van sint niklaas voor afhaling. Maar ik kan er niemand bereiken, wat nu? mijn voorschot van 800€ wil ik wel omgezet zien in een afgehaald product.
Yritys on vastannut
degelijk uitleg voor aankoop produkt, vriendelijke persoon,die de goederen kwam afleveren, geplande wachttijd kwam mooi overeen met wat ons gezegd werd bij aankoop vriendelijke persoon met vakken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede professionele hulp en service. Kennis van zaken en geweldig goede vloerbedekking geleverd en gelegd. Alle zorgen uit handen genomen. En….per abuis had ik teveel betaald; een rekening dubbel. T... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met ruim 20 winkels is Carpetright dé vloeren-, raamdecoratie- en traprenovatiespecialist van België!
Hollanti
Bestelling en levering ok. Betaling uitgevoerd zelfde dag van levering op 8 februari. Nu al 2 keer herinnering gekregen om te betalen. Telefonisch neemt niemand op.
Schandalig.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Breed aanbod voor verschillende prijsklassen. Goede info van verkopers en klantenservice. Beleefde, correcte en vlotte plaatsing.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Heb al meer dan 2 weken vynil besteld deze ging na een week bezorgd worden nog steeds niet gebeurd. Probeer al 2 dagen te bellen maar hang iedere keer meer dan 40 minuten aan de lijn. Dit kan totaal niet!! Slechte klantenservice

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Goede service! We kochten op maat gemaakte gordijnen. Alles is netjes op tijd geleverd en mooi afgewerkt. Daarnaast een goede uitleg gekregen van de verkoopster in de winkel. Binnenkort hebben we ook nog een nieuwe vloer nodig. We komen zeker nog eens langs!

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Ik heb 2 tapijten nog geen 6m , al heel de tijd komen er draadjes los van alle 2 , ik probeer te bellen nr winkel maar krijg daar niemand aan de lijn …. ik ben zeer ontevreden!!

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Je ne recommande pas ce magasin. Les vendeurs ne sont pas professionnels. Après être passé au magasin, j'ai attendu un devis. J'ai dû appeler après, car je n'avais pas de retour. Mais on m'a dit que le vendeur en charge était en congé pour un certain temps. Puis, un autre vendreur (Chirstian) a dit qu'il allait me donner des propositons de prix. Or, quand j'ai rappelé pour demander la composition des moquettes, le vendeur fut très désagréable en expliquant qu'il n'avait pas de temps à perdre pour une vente si petite (environ 800 EUR !). Cconlusion: si vous ne dépsenez pas une somme importante (supérieure à 800 EUROS), vous risquez d'être très mal accueillis. Ceci n'est pas normal.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Goede uitleg en keuze mogelijkheid gehad van tapijten in de winkel, Carpetright Sint-Amandsberg. Installateur langs geweest en een afspraak voor de plaatsing gemaakt. Zeer tevreden na de plaatsing van het tapijt. Goede installateur, netjes gedaan.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Zeer tevreden. Alles is goed verlopen. Heel blij met onze nieuwe vloer!

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Na het bestellen en plaatsen van vinyl merkten we een verkleuring op. Dit via de verschillende kanalen gecommuniceerd(winkel, regioverantwoordelijke, fabrikant) een poging gedaan om de mensen uit te nodigen. Werd geklasseerd. Zelfs zonder een aanzienlijke aankoop verwacht je toch wat meer intergriteit. Jammer. Ik laat me niet meer vangen

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Wij hebben bij Carpetright een vinyl vloer gekocht en ook zelf geplaatst. Nadien was er een tapijt gelegd onder onze salontafel. Na 8 weken besloten we om het tapijt weg te halen en was er een volledige matte plek ontstaan op de vinyl. Dit gemeld aan Carpetright maar deze willen hier niet in tussenkomen. Het ligt aan het tapijt. Raar want deze tapijt lag ook op onze vorige vinyl en nooit problemen gehad. Resultaat nu een volledige verkleuring in onze living. Echt schandalig! Nooit meer koop ik bij Carpetright. Ik raad het dan ook niemand aan.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
In de winkel zijn we vriendelijk ontvangen en hebben we een goede uitleg gekregen.
Er zijn ook onmiddellijk telefoontjes gepleegd om een plaatser voor vinyl te vinden die heel vlug kon komen.
Na een paar dagen is er iemand gekomen om op te meten en nog een 2-tal weken later waren we heel tevreden over Ayhan zijn werk.
Deze man is heel vriendelijk en correct. Ayhan weet wat hij doet en is zeker aan te raden.
Tevreden klanten zijn wij
Luc en Lieve
Evergem

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Vandaag onze bestelling opgehaald. Gordijnen voor beneden voor en achteraan onze living, waarbij de achterkant een raam van meer dan 4 meter is. Groot is de verbazing als we bij het openen merken dat de kleur HELEMAAL verkeerd is. Meteen gebeld naar het filiaal in Roeselare. Direct gezegd dat het betaald is - toch 1500 euro!!! - en er geen teruggave mogelijk is. De gebruikte taal en de hoge decibels waren totaal buiten proportie.
We gaan het dan ook niet hierbij laten.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Heel tevreden over Carpetright Sint-Amandsberg. Na de keuze van tapijt is alles vrij vlot gegaan. De installateur is langsgekomen om alles te bespreken en te bekijken. Heel proper afgewerkt. Zeker een aanrader.
Absoluut niet tevreden!
Zelfs 1 ster is nog teveel om te geven; maar helaas kan je niet minder geven dan dit.
Tapijt voor de trap gaan kiezen op een moment dat er een actie was. Pas 3 weken later kwam de plaatser opmeten. Nadien krijg ik een offerte met de normale prijs en dus niet de kortingsprijs. Na hun hierover aan te spreken krijg ik uiteindelijk de prijs zoals deze vooropgesteld was met de korting. Nadien nogmaals contact moeten opnemen omdat ze de 50€ die we betaalden voor de opmeting niet in vermindering hadden gebracht. Opnieuw een nieuwe offerte: nu was alles qua prijs wel correct.
Langsgegaan in de winkel om de offerte te ondertekenen. Opnieuw kreeg ik de offerte zonder de korting onder m’n neus geschoven. Gelukkig had ik dit op tijd gezien. Maar dit is dus al de 3de keer dat ze me proberen op te lichten.
Ik had toen al beter moeten weten en moeten weggaan; maar door omstandigheden moet de plaatsing snel gebeuren en zijn we toch met hun in zee gegaan.
Afspraak gemaakt dat ze in de eerste week van november komen plaatsen. Half oktober contact opgenomen omdat ik nog steeds geen datum kreeg. De plaatser zal u bellen mevrouw. Eerste week van november was gepasseerd en nog steeds geen plaatser gehoord. Zelf gebeld. Plaatser antwoord: ik kom misschien op 16 of misschien op 17 november maar ik kan u dat nu nog niet zeggen; ik laat u eind deze week iets weten. Opnieuw niks meer gehoord; opnieuw heb ik contact opgenomen zonder gevolg. De 16de plots telefoon van de plaatser: ik kom mss deze middag; maar ik weet dat nog niet zeker want ik heb de lijm nog niet…. Anders kom ik maandag eerste werk; maar ik laat u deze middag nog iets weten.
De dag nadien heb ik opnieuw zelf contact opgenomen: uiteindelijk de afspraak gekregen dat hij maandag 20 november kwam als eerste werk voor die dag.
Maandag 20november: plaaster komt er pas door tegen 15u. Werkt tot 18u30 en laat alles hier vuil achter.
Zelf uren gepoetst om lijmresten ed op te kuisen. Contact opgenomen met foto’s van alles wat mis is: slechte afwerking; lijm aan laminaat; muren en zelfs op het nieuwe tapijt; beschadiging aan de laminaat, beschadiging aan de trap,…
Dag nadien komen ze langs voor een constatatiebezoek. Ze geven toe dat het inderdaad niet goed geplaatst is.
Ondertussen zijn de werken volledig uitgevoerd.
Dienst na verkoop: 0,0: beschadiging aan de laminaat zou aan onszelf te wijten zijn; over de lijm op het tapijt en het feit dat de afwerking erbarmelijk is wordt niet gesproken. Het enige wat ze vertellen is dat de factuur betaald dient te worden en dat een klacht over schade dit niet wegneemt. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor de fouten die hier gemaakt zijn. Integendeel! Ze schuiven alles in de schoenen van de klant.
In de eerste maand van de plaatsing van een nieuwe PCV vloer zijn de problemen begonnen. Een erg slechte kwaliteit vloer waar zelfs een lichte tafel afdrukken in maakt alsof het een laag plastiek is op de vloer. Bij verkoop zijn allerhande beloftes gemaakt naar duurzaamheid en stevigheid van zo een vloer, dat je deze zelfs in winkelruimtes kan leggen! Helaas kan ik amper een stoel of tafel plaatsen zonder dat er afdrukken op de vloer ingeprent staan.
Na melding van deze klacht houden ze ons al 3 maanden aan het lijntje door telkens te verstoppen achter de leverancier (het is tevens hun huismerk!). Hiervoor ben ik tot 4 maal toen naar de winkel moeten rijden, en 10 keer zelf terug moeten belle omdat er steeds beloofd was dat ze mij gingen terug bellen en ik hier elke keer opnieuw zelf achter moest gaan. Zelfs het contact opnemen met hoofdkantoor in Nederland komt uit op een dood spoor, met opnieuw beloftes van "een regiomanager zal je contacteren"... en met de ondertussen te verwachten uitkomst van complete stilte.
Ik ben als klant compleet in de kou gezet doordat Carpetright enkel bezig is met of ze de kosten op hun leverancier kunnen verhalen. Dit is niet mijn zorg als klant en wij staan al 3 maanden stil in onze woning met een onafgewerkte vloer en kunnen geen kant uit. Als verkoper heb je een verantwoordelijkheid naar je klant en kan je geen maanden verstoppen achter een leverancier zonder enige oplossing voor te stellen. Ofwel heeft de leverancier altijd lage kwaliteit, is er geen "gebrek" en is er dus sprake van dwaling bij de verkoop (valse kwaliteit beloven), ofwel is er wel een productiefout maar dan staan wij als klant nog geen stap verder dan 3 maanden geleden. Dat ze graag de kosten verhalen op de leverancier hebben wij als klant geen enkele boodschap aan. Carpetright verkoopt dus moet ook een oplossing voorzien, niet hun leverancier.
Er komt tevens geen enkel voorstel tot vergoeding, of een plan voor herstelling. Telkens opnieuw gaan ze contact opnemen met iemand anders om dan weer weken te verdwijnen tot ik zelf contact zoek.
We zijn begonnen als positieve klant en hebben ons doorheen het proces heel geduldig opgesteld maar door ons zo ik de kou te zetten op vele verschillende momenten, en geen enkel gehoor te geven aan onze klacht kunnen we deze ervaring enkel maar afraden aan iedereen.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Please do not engage this company. Expensive and poor quality.
Prior to them starting the job we had to pay for the materials used and we found out that there was so much excess material they made us order. (no refunds of course! )
They did a poor job on our stairs, peeling laminate, cracks, glue stains all over after the job was done. When we complained they did a temporary fix. They also said it was not possible to cover the front of the stairs which was not communicated when we engaged them.
Less than a few months later, some parts of the stairs are loose and coming apart. Contacted them and there was no reply initially. After chasing them we were told the only person who could do the job is on vacation. That was more than a month ago.
If possible we would never have done any work and just kept the stairs as they were.
Horrendous experience through and through.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
We zijn goed geholpen bij onze aankoop en ook de plaatsers waren geweldig. Door onze eigen fout zijn ze een keer extra moeten komen, maar ze hebben dit met veel plezier gedaan. Het mag gezegd worden dat dit een extra service was, waar we heel tevreden mee waren.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Na 4 jaar wachten , intussen van het kastje naar de muur gestuurd , onze click kunst laminaat is omhoog gekomen, net een golfplaat, ondertussen brokkelt hij af en verkleurd door de zon , dus hebben wij gisteren een mail gekregen dat de kosten voor ons, na 9 jaar is het onze fout ,en dat is een probleem voor uw verzekering, dat kan zomaar niet,terwijl ze ons 4 jaar aan het lijntje gehouden hebben ,ze hebben foto's komen nemen ,en zeggen dan, de kosten zijn niet voor u mevrouw, wij zijn inlichtingen gaan vragen bij de vrederechter, en hebben duidelijke info gekregen wat de volgende stappen zijn , dus mensen koop daar nooit iets , want je garantie krijg je toch nooit

Vastaus yritykseltä Carpetright België
af te raden, 4 maand wachten. Veel beloven , nooit te bereiken.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Dank jullie wel Team Aalst voor de steeds weer excellente service! Nij jullie is de klant geen koning maar keizer!
Hopelijk mag dit bericht reiken tot aan jullie verantwoordelijken.
Ik ben sinds vele jaren klant en wordt altijd met de glimlach geholpen. Ook al ben ik een DIY-vrouw!
Ook bedankt aan de vriendelijke medewerker/meneer om me alles te helpen inladen, want het waren zware pakketten!
Ook bedankt voor de nuttige info voor het plaatsen van de overgangsprofielen. Ik hoop alleen dat het me gaat lukken....
Met vriendelijke groeten
Els De Schryver

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.