31/08 (!!!)vloer besteld en 700 euro voorschot betaald. 2 dagen later ( eigenlijk dus de volgende werkdag) failliet..... dit was door het management eerder geweten, waarom nog bestellingen aanneme... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn bestelling ligt klaar sinds 2/09 in de winkel van sint niklaas voor afhaling. Maar ik kan er niemand bereiken, wat nu? mijn voorschot van 800€ wil ik wel omgezet zien in een afgehaald product.
Yritys on vastannut
degelijk uitleg voor aankoop produkt, vriendelijke persoon,die de goederen kwam afleveren, geplande wachttijd kwam mooi overeen met wat ons gezegd werd bij aankoop vriendelijke persoon met vakken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede professionele hulp en service. Kennis van zaken en geweldig goede vloerbedekking geleverd en gelegd. Alle zorgen uit handen genomen. En….per abuis had ik teveel betaald; een rekening dubbel. T... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met ruim 20 winkels is Carpetright dé vloeren-, raamdecoratie- en traprenovatiespecialist van België!
Hollanti

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Bon accueil, j aurai aimé avoir plus l avis du vendeur quand au choix qu il.m explique, par exemple, les différences de qualités de prix etc..... il y avait un tel choix, que nous étions perdus

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Blijkbaar kan je als "gast" slechts 1 artikel per keer bestellen. Heb dezelfde bestelling dus 3 keer moeten herhalen...
Op de website van Carpetright zit het contactformulier blijkbaar goed verstopt, anders had ik deze info rechtstreeks kunnen doorgeven.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
De eerst keer in de winkel geweest en was voor ons een goede ervaring vriendelijk behandeld

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Je regarde sur internet et je me déplace à votre magasin de Waterloo , le plus proche , et bien magasin vide fermé ???????????? merci pour ce déplacement de 60 km pour rien

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Service en magsin attentionné et compétent.
Marchandise reçue conforme à la commande
Livraison plus tôt que prévu

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Klantonvriendelijk. Verkocht is verkocht, de rest trek uw plan

Vastaus yritykseltä Carpetright België
het was spijtig dat het zo lang duurde !
gelukkig was het personeel zeer bezorgt
ik zal zeker nog terug bij jullie aankopen !
groetjes daniel wenseleir

Vastaus yritykseltä Carpetright België
We zijn zeer tevreden met de uitleg vóór de koop,
behulpzaam tijdens het uitzoeken naar de voordelen en de mogelijke nadelen, dankbaar in de zaak Borsbeek.
Dank voor het brengen met twee en tapijt leggen.

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Heel tevreden over aankoop en wegnemen/plaatsing van tapijt op trap. Zowel Pierre de verkoper als William de plaatser bieden echt top service. Aanrader wat mij betreft!

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Pas mal de choix mais service décevant ; on m’a indiqué que le tapis était arrivé et sur place on s’est rendu compte qu’il ne l’était pas ; cela peut arriver mais le côté désinvolte m’a semblé décevant (« revenez plus tard » aurait pu être dit autrement: « nous sommes désolés pour le trajet inutile ou pour notre erreur », par exemple).
Ça m’a donné le sentiment qu’une fois que c’est payé … on s’en fiche.
Cordialement,

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Vriendelijk onthaal in de winkel , geholpen met kennis van zaken en thuisgebracht zoals voorzien en beloofd was . Ik ben zeer tevreden . Prima !

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Grote keuze ivgl andere winkels
Geen opdringerige verkoper
Geen kans tot omruilen omdat hij zei speciaal besteld dus op dat punt wat minder
Levertermijn gerespecteerd 2 weken
Heel tevreden over de vinyl die heb gekocht mooi , degelijk en heel tevreden over de levering er werd gebeld afgesproken, nog wat kleine tips gegeven om hem te leggen ja heel tevreden @carpetright kuurne👌

Vastaus yritykseltä Carpetright België
vriendelijke mensen in de winkel, maar zoals steeds is de levertermijn totaal niet zoals beloofd.
Grote order geplaats op 26aug.Afspraak om te plaatsen gemaakt.Dag ervoor op 21sept gebeld, waar de definitieve offerte blijft?en bevestigd dat ze morgen (22sept) zouden beginnen.definitieve offerte niet getekend retour gestuurd.22sept zitten wachten.In de middag werd ik gebeld en ik vroeg hoe laat ze kwamen?"Hebben mijn collega's dat niet gezegd dan?"NEE,sterker nog,hij bevestigde gisteren nog dat ik op de planning stond!Maar we komen NIET want de leverancier heeft de vloer VRIJDAG niet geleverd."waarom bellen jullie dan nu pas op de dag zelf van plaatsing?en gisteren nog bevestigd gekregen?Zo kan ik nog wel even doorgaan.Midden in verhuizing en weekend werden de meubels gebracht.Uiteindelijk werd vrijdag pas vloer gehaald door de vloerenlegger is nu 11okt nog niet af 🤬
Ik had eerder al beroep gedaan op Carpetright voor het plaatsen van een laminaatvloer.
Aangezien ik daar zeer tevreden over was, heb ik hen ook gecontacteerd om mijn trap te renoveren.
Van het eerste contact, namelijk het bekijken van mijn trap, de opties uitleggen en de materiaalkeuze, tot de uiteindelijke plaatsing van mijn trap, is alles correct en volgens plan verlopen.
Alle afspraken werden stipt nageleefd en mijn trap was mooi op tijd klaar en prima afgewerkt.
De plaatsers hebben alles ook netjes achtergelaten.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe trap!

Vastaus yritykseltä Carpetright België
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.