Carpetright België Arvostelua 386

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Saanut 1/5 tähteä

31/08 (!!!)vloer besteld en 700 euro voorschot betaald. 2 dagen later ( eigenlijk dus de volgende werkdag) failliet..... dit was door het management eerder geweten, waarom nog bestellingen aanneme... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mijn bestelling ligt klaar sinds 2/09 in de winkel van sint niklaas voor afhaling. Maar ik kan er niemand bereiken, wat nu? mijn voorschot van 800€ wil ik wel omgezet zien in een afgehaald product.

Saanut 5/5 tähteä

degelijk uitleg voor aankoop produkt, vriendelijke persoon,die de goederen kwam afleveren, geplande wachttijd kwam mooi overeen met wat ons gezegd werd bij aankoop vriendelijke persoon met vakken... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede professionele hulp en service. Kennis van zaken en geweldig goede vloerbedekking geleverd en gelegd. Alle zorgen uit handen genomen. En….per abuis had ik teveel betaald; een rekening dubbel. T... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit

Yrityksen kirjoittama

Met ruim 20 winkels is Carpetright dé vloeren-, raamdecoratie- en traprenovatiespecialist van België!

2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Mijn bestelling ligt klaar sinds 2/09…

mijn voorschot van 800€ wil ik wel omgezet zien in een afgehaald product.

2. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Helaas is voor Carpetright België Faillissement aangevraagd. Wij kunnen vanuit Carpetright Nederland helaas niks voor u betekenen aangezien Carpetright België een aparte N.V. is. Uiteraard vinden wij dat erg spijtig en begrijpen we dat het voor u geen zaligmakende situatie betreft. Er rest ons helaas niks anders dan u rechtstreeks door te verwijzen naar curator Moyersoen via het e-mailadres: adminlogistics.moyersoen@auctim.be. Zij kunnen u wellicht informeren over de huidige stand van zaken.

Saanut 1/5 tähteä

hoe is het mogelijk dat er een…

hoe is het mogelijk dat er een voorschot gevraagd wordt voor trap renovatie als ge goed genoeg weten dat het filiaal in faling gaat.schandalig!!1600 euro kwijt en niemand laat iets horen wat er nu nog kan.onder tussen blijft ook de trap zo staan echt een dikke schande dat je niks weet

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Het is inderdaad spijtig te moeten melden dat Carpetright België faillissement heeft moeten aanvragen. Voor de verdere afwikkeling kunt u contact opnemen met onze curator via adminlogistics.moyersoen@auctim.be Excuses voor het ongemak.

Saanut 1/5 tähteä

Als onderaannemer in plaatsing van…

Als onderaannemer in plaatsing van raamdeco en gordijnen wordt ik overrompeld door gedeputeerde klanten die denken dat ik hun bestelde goederen achter hou. Ik heb geen enkel bestelling in mijn bezit en hoop trouwens dat mijn onbetaalde facturen toch nog betaald worden

9. syyskuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

31/08 (!!!)vloer besteld en 700 euro…

31/08 (!!!)vloer besteld en 700 euro voorschot betaald.
2 dagen later ( eigenlijk dus de volgende werkdag) failliet..... dit was door het management eerder geweten, waarom nog bestellingen aannemen 1 werkdag voor je het faillissement aanvraagt..?!?!
700 euro is voor de werkende mens veel geld.

31. elokuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestel op 6augustus 2tapyten die op…

Ik bestel op 6augustus 2tapyten die op maat moesten gemaakt worden en kon daar na 3weken over beschikken.Daar ik op 3 september vernam van het sluiten van de winkel ben ik 440€ kwyt aan voorschot.Hopelyk denken ze aan de mensen die hetzelfde ervaren als ik en laten ze ons niet in de kou staan.
Mjc

4. syyskuuta 2024

500€ voorschot betaald en nu failliet

Bestelling geplaatst en 500€ voorschot betaald, en dan na ruim een maand kom je te weten dat ze in faillissement zitten sinds 3 september 2024. Dus bye bye voorschot.

7. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Het is inderdaad spijtig te moeten melden dat Carpetright België faillissement heeft moeten aanvragen. Momenteel is de curator bezig met een plan van aanpak. Zodra wij meer weten zullen wij u zo spoedig als mogelijk contacten! Excuses voor het ongemak!

Stressvolle, respectloze ervaring

Je wordt gelokt met gratis plaatsing en eindigt met exurberant hoog factuur omdat enkel al het ‘maatwerk’ €1650 kost voor 40m2 vloer. Ondanks duidelijke timing-afspraken te laat opgeleverd na de nodige uitvluchten. Bezwaren worden weggewimpeld, eigen fouren geminimaliseerd en de schuld bij de klant gelegd.
De plaatser, rad van tong, eistte ook onmiddellijke betaling. Gebreken die naderhand ontdekt werden (plinten keuken niet teruggeplaatst, grote spleet aan dorpel), moesten maar vroeger gezien zijn…
Er zijn, kort samengevat, interessantere opties om stressloos een nieuwe vloer te laten leggen.

20. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Wat spijtig om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad met onze winkel. Helaas is het een bericht zonder gegevens. Wij zouden graag en gesprek gaan. Kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@carpetright.be? alvast bedankt.

Slechte ervaringen

40 min aan een stuk,u wordt als eerstvolgende geholpen, geen antwoord op email kortom geen contact mogelijk.
Slechte klantenservice

1. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Wat vervelend om te horen. Door een ICT=storing komen de klantcontactformulieren niet bij ons binnen. U mag een e-mail sturen naar klantenservice@carpetright.nl. Wij gaan u verder helpen.

Geen offerte ontvangen.

Een hele voormiddag in het filiaal Mechelen zitten kiezen uit de stalen gordijnstof. Er ging die dag nog een offerte doorgemaild worden. 3 dagen nadien nog niets ontvangen. Telefonisch contact opgenomen. Ze gingen de offerte die dag nog maken en doormailen. Opnieuw niets ontvangen. Dan kreeg ik een berichtje dat ze het de dag nadien gingen doormailen. Uiteindelijk niets ontvangen. Jammer. Het ging om een 12 overgordijnen en 2 houten jaloezieën.

24. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Spijtig te lezen! Dit is een gemiste kans. Uiteraard gaan wij hier direct achteraan.

Saanut 2/5 tähteä

Laagpolig tapijt besteld op 27 mei…

Laagpolig tapijt besteld op 27 mei 2024, order BCL-45K4846, winkelbediende vraagt mij bij het betalen wanneer ik het wil hebben, dus ik zeg dat de website 5 tot 10 dagen vermeld, antwoord: dit is een standaard indicatie, we zijn 11 juni, geen nieuws over mijn bestelling, zelfs niet na het sturen van een email, kan dus voor zover ik weet nog 1 week maar evengoed nog een maand duren aangezien ze spreken van een standaard leverindicatie, wat is dan de reële indicatie ? Misleidende info...

Update na antwoord:

Hoe moet je als klant weten dat wat je bestelde op voorraad is of het nog in productie moet en zodoende vertraging oplevert ? Met wat deftig voorraadbeheer zou dit geen probleem moeten zijn en als het in productie moet dan zou dit bij het bestellen moeten worden meegedeeld.

27. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

levertijden zijn normaliter 5 tot 10 werkdagen. Er kan soms vertraging optrede doordat het tapijt nog in productie is. Ik ga er dan ook vanuit dat u in deze dagen een telefoontje kunt verwachten dat uw tapijt is geleverd.

Saanut 5/5 tähteä

Gedurende onze verbouwingen zullen we…

Gedurende onze verbouwingen zullen we in caravan verblijven en zijn we op zoek naar een vinyl. Dit is dus zeer tijdelijk. Personeel van CR Mechelen dacht na, zocht mee naar de beste oplossing én vond ze dan ook!! Inzet en klantvriendelijkheid was top. Ik dank personeel (Ann) dan ook voor haar gouden raad EN daad!! Dikke merci !

5. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

bedankt voor uw mooie woorden! Veel plezier met uw aankoop.

Saanut 2/5 tähteä

Slechte plaatsing!

Slechte plaatsing!! Muren beschadigd, overal zwarte strepen of lijmresten op de muren!! Beweren dat dit in 5 min schilderen klaar is terwijl heel de woning schilderklaar was! Proberen dit in onze schoenen te schuiven door te zeggen dat er slecht geschilderd is geweest? Nooit meer. (Sint-Niklaas)

14. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Bedankt voor uw review. Zou u een e-mail kunnen sturen naar klantensevice@carpetright.nl met daarin klantgegevens? Helaas zijn wij geen gegevens in kan ik op deze manier niet verder helpen.

Slechtste klantenservice ooit

SLECHTSTE KLANTENSERVICE OOIT!

Vloerkleed in de winkel aangekocht maar was toch niet de juiste kleur.
Algemene voorwaarden gelezen en wij mochten deze retourneren geld terug binnen 30 dagen of omruilen.
Dag nadien naar de winkel gegaan en meneer zei bon of omruilen dus ik laat de algemene voorwaarden lezen en vroeg hem om naar de baas te bellen.
Na het bellen mochten wij zelf geen bon meer kiezen enkel nog omruilen met iets van de winkel maar in de winkel is er niet veel keuze en helemaal ons zin niet gevonden.
Schandalig om mensen zo te beliegen.

7. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Wat spijtig om te lezen. Helaas zie ik geen klantgegevens. Zou u een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@carpetright.be? Alvast bedankt voor de moeite.

Onbetrouwbare plaatser

Vloer opgemeten en geplaatst door Europarket Benelux, een onderaannemer.
Ongeveer 30 procent meer materiaal aangerekend dan het was… Winkelbediende is uiteindelijk komen opmeten en heeft dit rechtgezet.
Plaatser Europarket beschadigd een deurlijst en liegt hier achteraf over. Heel onprofessioneel aangewerkt, en nog nat na de plaatsing.
Onbetrouwbaar!
Er zijn ook enorm veel telefoontjes nodig geweest om een afspraak te kunnen maken met de plaatser.
Hij beweerde ook dat hij ons had opgebeld..

Onbetrouwbaar!!!

30. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Wat spijtig om te lezen dat niet alles volgens planning verloopt. Helaas is uw bericht zonder gegevens. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te sturen naar klantenservice@carpetright.nl zodat we u melding zo snel als mogelijk kunnen oppakken. Alvast bedankt voor de moeite.

ZEER ONBESCHOFT PERSONEEL.

Zeer onbeschoft personeel.
Zeer slechte service.
Aan de de telefoon zijn ze ook zeer onvriendelijk of smijten ze de telefoon neer.veel langer dan verwacht moeten wachten op onze bestelling.onaangename ervaring.nooit koop ik daar nog iets.

30. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Wat spijtig om te lezen. Dit mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Uw bericht is anoniem. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw verhaal per e-mail naar ons te sturen. Deze kunt u sturen naar klantenservice@carpetright.be. Graag in deze e-mail wat gegevens van u en het filiaal welke het betreft. Alvast bedankt voor de moeite.

Frauduleuze firma

Frauduleuze firmma.
Parketvloer gekocht en vinyl. Plaatsing ok.
Afrekening en boekhouding echter frauduleus.
Alles wordt netjes betaald zoals op bestelbon enz... alles geleverd, geplaatst en betaald. Dus we doen papieren weg.
Meer dan 3 maanden daarna plots een aangetekend schrijven met de eis om nog 400€ extra te betalen die zouden openstaan enz... spreken over eerdere vragen enz.. nooit niets gezien... we hebben dat gewoon betaald en wachten nog steeds op de winkel in Wilrijk die ons zou terugbellen om te vertellen hoe het kwam en waarover die zogenaamde extrakosten over gaan...
Nooit meer dus, punt.

18. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Wij zullen zo spoedig als mogelijk contact met u opnemen.

Dikke 0 voor klantenservice

Een prachtige nieuwe vloer gekocht bij Carpetright. Helaas een paar probleempjes bij de plaatsing. Stukken behang gescheurd bij het verwijderen van de plinten, lijm op meubilair, verkeerde plinten bestellen en vervolgens meerprijs rekenen bij de juiste plinten.
Maar de manier waarop Carpetright Oostende reageerde op mijn klacht hierover was wel het dieptepunt! Het was allemaal mijn schuld en ik moest blij zijn dat ze me niet nog meer aanrekenden. Dat is blijkbaar de Carpetright service: geen empathie, feiten verdraaien en verantwoordelijkheid afschuiven. Shame on you Carpetright.

17. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Bedankt voor uw feedback! Wij zullen dit delen met de winkel en haar meerdere. Dit zal besproken worden om zo onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Un super achat à Roulers .Merci à la…

Un super achat à Roulers .Merci à la gentille dame qui m a donné de bons conseils,la mesure est idéale.C est exactement le même tapis que j avais vu chez molecule sauf que je l ai acheté 800€ moins cher chez vous grâce à la réduction ! Vraiment heureuse d être venue !! Merci .

12. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Merci pour ce beau compliment. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat, profitez-en.

Top ervaring !

Wij zijn heel tevreden met onze aankoop bij Carpetright. Onze lamellen en vloer zijn perfect geïnstalleerd in ons nieuwe huis zoals afgesproken. Ook in de winkel hebben wij een goed advies gehad en heeft de verkoper alles geregeld voor ons!

20. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Wat fijn te lezen dat alles volgens planning is gegaan. Heel veel plezier van je aankoop.

een aanrader

Ik ben héél goed ontvangen in de Carpet-rightwinkel in Hasselt. Verkoper Marc heeft kennis van zaken. Zeker een aanrader.
Bedankt

20. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carpetright België

Bedankt voor het mooie compliment!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin