Busreizen Maaskant Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Geweldige busreis naar Wenen gemaakt. Veel mooie musea en andere geweldige dingen gezien. De hotels waren prima. Onze buschauffeur Jacqueline was echt geweldig. Ze rijdt super goed en weet iedereen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Reis was naar Wenen 6 juni Het was een hele fijne reis met een top chauffeur alleen de hotels op de heen en terugreis waren niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn Onze chauffeur Jacqu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze reis door Noorwegen was in één woord 'Geweldig'. Het programma zat goed in elkaar, de hotels waren uitstekend en de omgeving was zeer afwisselend en leuk doordat we verschillende trajecten met... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Een zonnige 8 daagse Wenenreis. Dat kregen we alvast cadeau. Comfortabel vervoer, regelmatig een stop en heel belangrijk een heel prettige , goede chauffeur. Veiligheid hoog in Het vaand... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Maaskant Reizen wil busreizigers laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier zodat iedere minuut van uw busreis wordt ervaren als een heerlijke vakantie. Maaskant Reizen biedt de beste kwaliteit tegen de beste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, u verblijft in prima hotels waar u lekker kunt eten & drinken, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een vakantie wordt. Vandaar ons motto: Maaskant Reizen maakt er meer vakantie van.

Hyvä

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Helaas slechte ervaringen met chauffeur…

Helaas slechte ervaringen met chauffeur ivm bijboeken excursies. Kortingen werden in eigen zak gestoken, hoegenaamd met toestemming alle reizigers.
Daarnaast medische noodsituatie laatste dag Dublin en dit verergerde (t/m noodstop en ambulance) op terugreis in bus. Chauffeur handelde niet, was zelfs kritisch en liet het aan andere passagier over te handelen. Beloftes aan deze passagier werden niet nagekomen, koffer werd zelfs onbeheerd buiten achtergelaten. Gemeld bij Maaskant, geen of zelfs zeer kritisch negatieve houding. Naar nu blijkt (1 jaar later) blijkt deze handelswijze van chauffeur ook elders bekend.

15. syyskuuta 2025

Mooie kerstreis

Deze reis was fantastisch goede gezellige chauffeur Joop en zoon Tim niet te vergeten met zijn grapjes en grollen en hij verzorgde de mensen goed in de bus niks was hem te veel Eh het Hotel was ook gezellig goed verzorgd en goed te eten gehad - -Deze Kerstreis is zeker een aanrader*En we hadden ook nog een witte Kerst hoe mooi was dat

21. joulukuuta 2025

Kerst reis Karinthië

We hebben de Kerst reis gedaan Naar Karinthië de busreis verliep goed de chauffeur Joop en zoon Tim waren altijd bezig om iets voor de gasten te organiseren niets was hun te veel. Onze dank hier voor. Het hotel Post, als tussen stop in Denkendorf. de kamer was prima geen Lift.het eten kon vriendelijker worden opgediend en was slecht bij eerste aankomst dag. Maar met een ober en 44 gasten is dat hollen er komen veel bussen tegelijk. Dan hotel Fraganter Wirt waar we verbleven het Is een oud hotel dat sporen na laat. Het eten prima en personeel vriendelijk. Mooie excursies we hebben genoten van Heiligenblüt in de sneeuw .Samen gevat hotels konden beter maar dat gaat ten kosten van de prijs. Onze persoonlijke mening is iets meer betalen maakt dat je meer krijgt voor je geld en dat voelt beter Voor wat we nu betaalde mag je geen Luxe verwachten maar het hoeft ook niet een zeer gedateerd hotel te zijn zoals wij kregen.En het gevoel onderdeel van een Massa product te zijn zoals in Denkendorf is niet het vakantiegevoel wat je voor ogen had.

21. joulukuuta 2025

Overwintervakantie Costa del Sol-gemengde ervaring

Wij hebben voor het eerst deelgenomen aan de overwinterreis naar Costa del Sol. De bestemming, accommodatie en het klimaat waren heerlijk, maar we liepen tegen een belangrijk organisatorisch punt aan dat voor toekomstige deelnemers relevant kan zijn.

Het bleek dat een groot deel van de groep uit repeaters bestond: mensen die deze reis al meerdere keren hadden gemaakt. Daardoor was er voor veel excursies geen of weinig belangstelling, waardoor geplande activiteiten niet doorgingen. Voor ons - als nieuwe deelnemers - was dat behoorlijk teleurstellend. Juist de excursies waren voor ons een belangrijke reden om voor deze reis te kiezen en om via een groepsreis te boeken.

De reisorganisatie communiceerde vooraf niet dat dit een bekend probleem is bij overwinter reizen met veel vaste gasten. Hoewel de reisbegeleider initiatief toonde, kon er geen volwaardig alternatief programma geboden en is de reis voor ons anders uitgepakt dan verwacht!

Voor toekomstige deelnemers - met name reizigers die deze overwinterreis voor het eerst overwegen - kan het dus relevant zijn om te weten dat de doorgang van excursies sterk afhankelijk is van het aantal aanmeldingen en in de praktijk regelmatig niet doorgaan door het groot aantal repeaters!

Coby.

22. marraskuuta 2025

Reis naar Rome in oktober 25

Reis naar Rome in oktober 25. We werden in Zwolle gehaald door een privé busje. De bus kwam een half uur te laat en de chauffeur reed op sommige stukken onverantwoord snel en roekeloos. Erg vriendelijk ook niet. De andere bus tot Vaals was prima. Ook de bus voor de verdere reis was geweldig goed. Met name onze chauffeur reed prima en gaf leuke info onderweg. Ook bleef hij bijzonder kalm in het hectische Rome .
Overnachting hotels waren prima. In tegenstelling van het viersterren hotel in Rome. Waar die die sterren vandaan heeft weet ik niet, maar voor ons was het 1 ster. Lawaai op de gangen van late en vroege andere gasten, een soort machine(leek wel een compressor) die regelmatig aan en uit sloeg. Ook om tien uur savonds gesleep met stoelen en of tafels over de vloer benden of boven onze kamer gaf veel lawaai. Zeer gehorige en kleine kamer waar je de buren kon horen bellen.
Het eten was ronduit slecht, ieder avond pasta met of zonder tomatensaus als starter. Hoofdgerecht een stukje kip met broccoli 2e avond weer hetzelfde , maar dan als groente wat blaadjes sla. derde avond alweer die pasta met droog stukje rollade en boontjes. 4e avond kippenpoot met weer die sla, de sla kon je dan op smaak maken met de zakjes olie ,azijn, zout en peper in kleine plastic zakjes welke in een kartonnen bekertje op de tafels stonden.
Alle diners werden afgerond met een plakje cake achtig iets. Iedereen in onze groep vond het diner ver onder de maat. Misschien gelden de 4 sterren alleen voor de individuele gasten die dineren in het ala carte restaurant op de begane grond en hebben die gasten ook een andere kamer? Wij zaten in het restaurant onder in het gebouw. met alle andere grote groepen.
Het programma van de eerste dag zou een hele dag duren, maar door de tijdsblokken vertrokken we pas om 13.00 u. daardoor werd het hele programma in een middag gepropt. Tel daar bij op het gesteggel met gidsen die niet echt adequaat groepjes konden vormen, werd dit programma erg snel, hectisch en vermoeiend . Met heel veel gedetailleerde info van de gidsen zodat de meesten het oortje aan het eind van de middag al uit hadden.
De 2e dag door oud Rome werd langs het Coloseum en andere oudheden gelopen met weer dezelfde overmaat van info in je oor. Wij Haden gedacht dat we in het Coloseum konden. idem dito het Pantheon.
Meerdere mensen waren het er over eens dat deze dag teveel was en er geen vrije tijd was om even een souvenir in te slaan en even ergens normaal te lunchen.
De derde dag naar Castel Gandolfo was schitterend. hier wel de tijd om zelf even iets te verkennen. De wijnproeverij bestond uit een lunch met heerlijke soep en lekkere pizza met een grote karaf witte wijn en water. Vergezeld met mooie live muziek.
De meesten vroegen zich ook af wanneer en waar de wijnproeverij zou zijn.
Assisi op de 7e dag was schitterend!
Conclusie ; Rome was prachtig en waren ook blij dat we veel hebben gezien. De bus was luxe met uitstekende chauffeur. Overnachtingen in de hotels welke door Maaskant werden omschreven als zijnde eenvoudig maar goed waren in vergelijking met het hotel in Rome meer sterren waard dan de 4 van Rome.

12. lokakuuta 2025

Rondreis Noorwegen gedaan

Rondreis Noorwegen gedaan, was erg mooi en heel veel gezien. Bijv naar de Trollstigen en naar De stad Bergen met de vele houten huizen en natuurlijk op de boot.Heel goede Hotels. Was wel erg vermoeiend soms doordat je iedere dag in een ander Hotel was.
Een reis om aan te bevelen.

6. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Attitude van hier tot Tokio

Ik had interesse in een busreis. De website gaf als volgt aan voor de datum waarop ik de reis wilde boeken: ''boek deze reis snel, er zijn nog een paar plaatsen''. Ik als geen ervaring hebbende hierin dacht, nou oké dan gaan we het proberen te boeken. Via de website kwam ik helaas niet verder, maar hij gaf nog steeds aan dat er nog een paar plekken zijn. Logischerwijs ging ik Maaskant klantenservice bellen om te vragen of er telefonisch dan wat geregeld kan worden en of het dan eventueel wel beschikbaar was. Nou deze dame achter de telefoon heeft een attitude van hier tot Tokio. Gelijk antwoorden met 'Nee' en' ja het is al over 4 dagen he mevrouw',(met een arrogante en geïrriteerde toon) nou zo moet je bij mij niet beginnen. Ik weet dat het over 4 dagen is, maar jullie website geeft nog een beetje hoop op een plek af, zet er dan bij 'VOL" dan had ik deze arrogante dame( die iedereen het gevoel zou geven dat hij/zij dom is) niet hoeven te spreken en had ik nog wel een positieve kijk op Maakant.

Even een opmerking voor de reactie van Maaskant:
Er zijn genoeg aanbieders voor busreizen, dus het is jammer, maar geen reden om een slechte review te schrijven.
Het is echt vooral gericht naar jullie collega die haar toon en formulering moet aanpassen. Arrogantie was er vanaf te horen!

8. syyskuuta 2025
Busreizen Maaskant-logo

Vastaus yritykseltä Busreizen Maaskant

Beste Moniek,

Wij betreuren het zeer dat u niet mee kon met de reis. Het klopt dat de reis op het moment van uw boekingspoging al was gesloten; dat is een vervelende teleurstelling, zeker als u er erg naar uitkeek.

Wij doen er alles aan om onze reizigers juist wél een plek te geven, maar zodra een vertrekdatum gesloten is, mogen wij daar geen boekingen meer voor aannemen. Dat doen we omdat anders alles in de soep loopt met het hotel dat ook weer van zichzelf kamers verhuurt.

Dat we u niet konden laten mee gaan is onderdeel van de regels en procedures die wij hanteren om alles zorgvuldig en eerlijk te laten verlopen.

Het spijt ons dat u het contact met onze collega als onaardig heeft ervaren. De boodschap die zij moest overbrengen was wellicht teleurstellend, maar het is nooit onze bedoeling om iemand onvriendelijk te woord te staan. En wij kunnen ook niet anders dan gewoon eerlijk zijn.

Wij vinden het jammer dat u deze situatie als klacht openbaar maakt op internet, terwijl de reis feitelijk al niet meer boekbaar was. Uw teleurstelling begrijpen wij, maar wij doen ons uiterste best om iedereen die wil reizen ook daadwerkelijk mee te krijgen. Dat is en blijft onze inzet.

Team Maaskant Reizen.

Saanut 5/5 tähteä

Een geweldige reis naar Slovenië!!!

Afgelopen zaterdag zijn we teruggekomen van een fantastische reis naar Slovenië.
Een mooie tocht via Duitsland en Oostenrijk met Jasper. Jasper is een uitstekende chauffeur/reisleider, maar zijn allerbeste kwaliteiten zijn zijn klantvriendelijkheid en de verrassingen die hij voor de reizigers steeds in petto heeft.

Het was een 4 sterren waardig hotel met mooie kamers en heerlijke buffets.

Deze reis is echt een aanrader.

21. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Met Jasper als chauffeur van 17 t/ m 26…

Met Jasper als chauffeur van 17 t/ m 26 juli naar Slovenië gegaan. Jasper goeie, betrokken en behulpzame man. Verrassende stops, weg van de snelweg. Wist heel veel te vertellen over uiteenlopende zaken. Aan het meer van Bohinj hebben een fijne week gehad. Mooie omgeving, prima hotel met vriendelijk personeel. Fijne schone kamer, goed ontbijt en lekker dinerbuffet. Deze reis van Maaskant is weer top, een echte aanrader.

17. heinäkuuta 2025

Maaskant reis Slovenië

Op 17 juli 2025 vertrokken wij met een bij Maaskant geboekte reis naar Slovenië. Na ons eerste overnachtingshotel in Zuid Duitsland koersten wij in een splinter nieuwe touringcar bestuurd door Jasper via München en Salzburg naar de Sloveense grens. De comfortabele touringcar was van alle gemakken voorzien. Aan het einde van de middag arriveerden wij in ons 4 **** hotel Jezero in Bohinj.
Het hotel is gelegen aan het meer van Bohinj, in het hart van de Julische Alpen en het Triglav nationale park. Je kunt hier genieten van de frisse berglucht en prachtige zonsondergangen over de bergen. Het hotel heeft een indoor zwembad en een wellnesscentrum. Gratis WIFI in de openbare ruimtes. Dagelijks gebruik van het ontbijt- en avondeten buffet in één van de restaurant ruimten.
Het vriendelijk personeel bedient je op je wenken.
Geen enkele dag hetzelfde menu.
De kamers zijn per lift bereikbaar en voorzien van balkon, een zithoek, een koelkast, een kluis en een tv. De badkamer is voorzien van een douche en een föhn. Al bij al een prachtig hotel om vakantie te vieren. Vanaf het balkon van je kamer heb je zicht op het meer met helder blauw water. Op het meer kun je verschillende watersporten beoefenen en uiteraard een frisse duik in heldere water nemen.
Na het ontbijt, onze 1e dag, maakten wij een ontspannen boottocht over het kristalheldere Bohinjmeer. Aan de oevers rijzen de steile bergen.
Deze locatie wordt veel gebruik om te paragliden.
Aan het einde van het meer wachtte Jasper met de touringcar op ons. Vervolgens reden wij naar de Savica-waterval. In de prachtige natuur kwam het heldere water uit allerlei hoeken en spleten te voorschijn. Mooi spektakel om dit natuurbeeld te aanschouwen. Als laatste attractie deze middag konden wij de 1500 meter hoge berg in Vogel beklimmen! Echter wel in een cabine waar 52 personen in konden. In 4,2 minuten bereikten wij de top. Een prachtig uitzicht op het meer. Formidabel! Met de stoeltjes lift kon je nog verder omhoog. Hier kun je een korte wandeling maken. De bergkoeien lagen lekker in het zonnetje te luieren en te herkauwen. Je merkt aan de dieren dat zij toeristen gewend zijn. Zij lieten zich van alle kanten aaien.
De volgende dag maakten wij een uitstapje naar het historische stadje Skofja Loka, bekend om het kasteel van de bisschoppen van Freising.
Daarna doorrijden naar Bled, prachtig gelegen aan het gelijknamige meer. Het is leuk om hier te vertoeven. Met "een treintje " rijd je in een dik uur om het meer met een lengte van 6 km. Deze route kun je ook te voet afleggen.
De 5e dag bezoeken wij Ljubljana, de sfeervolle hoofdstad van Slovenië. Vanaf de burchtwallen heb je een prachtig uitzicht. Onze Nederlandse gids, afkomstig uit Friesland, leidt ons door de charmante binnenstad met haar 3 naast elkaar gelegen bruggen. Mooie pleinen, gebouwen en geweldige horeca zaken.
Op onze vrije dag had Jasper weer iets leuk voor ons in petto. We reden met de touringcar over de Vrsic pass. Wegen met 50 haarspeldbochten.
Gelukkig verboden voor vrachtverkeer. Touringcars langer dan 12 meter ook niet toegestaan.
Opgaand verkeer heeft hier voorrang op dalend verkeer. Jasper moest hier verschillende keren gebruik maken van zijn stuurkunst waarna dan ook uit de touringcar een applaus volgde. Via Italië en Oostenrijk eindigde onze touringcartocht in Bohinj, waar we konden genieten van het smakelijk avondeten. 's Avonds had Jasper een folklore avond in het hotel georganiseerd. Een groep van 20 vrouwen en mannen in klederdracht verrasten ons met muziek, zang en dans. Schitterend!
De volgende dag maakten wij een 2 uren durende boottocht over de Wörthersee. Jasper wachtte ons op aan het einde van het meer. Vervolgens staken we de grens over naar Oostenrijk om een bezoek te brengen aan Klagenfurt, de hoofdstad van Karinthië. Hier kregen we vrije tijd om het historische stadje te bezoeken. Onze laatste dag in Bohinj gebruikten we om in de omgeving op verkenning te gaan en een frisse duik in het heldere water te nemen. Een wandeling rond het meer bestaat ook tot een van de mogelijkheden. Er is nog veel te zien in Slovenië, maar dat moeten we bewaren voor een volgende keer. Jasper zal zeker wel iets leuks vinden. Zijn motto is: "ik moet mijn gasten een leuke en veilige vakantie bieden". Daarin is hij zeker geslaagd.
We nemen afscheid van Bohinj en reizen terug naar Nederland. Jasper wordt gewaardeerd om zijn kennis en behulpzaamheid. Niets is teveel voor hem.
Voor vragen kun je altijd bij hem terecht en deze worden dan ook opgelost. Hij treedt op als gids en geeft interessante informatie over de te bezoeken locaties. Hij heeft zijn huiswerk goed gemaakt. Hij vertelt over de geschiedenis van de bezochte landen en over de lokale bevolking, levensstandaard en cultuur. Chapeau!!
Jasper bedankt voor deze reis!

26. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Wij zijn van 17 juli tot en met 26…juli naar Slovenie geweest, mooie reis, heel veel gezien. goed hotel waar we 7 dagen verbleven. Het Hotel in Denkendorf is minder, geen lift en eten is minimaal,

Wij zijn van 17 juli tot en met 26 juli naar Slovenie geweest met Jasper. Een hele fijne chauffeur, die man doet zijn werk met hart en ziel. Altijd goed gehumeurd, nooit iets te veel, geeft goede informatie, en geeft uitleg over de geschiedenis van het land. Neemt zelf initiatief om zoveel mogelijk aan te bieden.
We hebben echt een hele fijne vakantie gehad. Echt een chauffeur die het de mensen na hun zin wil maken. Een pluim voor Jasper.

17. heinäkuuta 2025

Hotel

Terug van een reis naar Piemonte.
Hotel royal heeft geen airco en geen buitenterras.
Dit is wel vermeld in de brochure.

25. toukokuuta 2025
Busreizen Maaskant-logo

Vastaus yritykseltä Busreizen Maaskant

Geachte heer/mevrouw Frencken,

Wat jammer dat uw kamer geen airco had. Het klopt dat dit wel in de brochure stond. En het staat ook op onze website. Heeft u het ter plekke gemeld? Want anders hadden we er misschien nog iets aan kunnen doen. Bijvoorbeeld een reparatie of het regelen van een andere kamer.

Wat betreft het buitenterras: het hotel heeft aan de buitenkant van het restaurant een terras aan het water. Misschien heeft u dit niet opgemerkt. Ook dit had u ter plekke kunnen navragen.

Tja, en nu moet ik even kwijt. U heeft dit nu allemaal op internet gezet terwijl we u ter plaatse van dienst hadden kunnen zijn.

Team Maaskant Reizen.

Onvergetelijke ervaringen opgedaan.

Onvergetelijke ervaringen opgedaan.
Goede en humorvolle chauffeur. Mooie routes en veel gezien in Rome en Toscane. Reis was van 19/4 tm 27/4 2025.
Hotels goed en schoon alleen soms geen lift (Denkendorf) en douchen in bad (hotel pineta palace in Rome). Al met al een zeer goed verzorgde en mooie reis.

19. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De chauffeur maakt het verschil!

De chauffeur maakt het verschil!
Voor de tweede keer een overwintering geboekt bij Maaskant naar Benalmadena.
We wisten wat ons te wachten stond, een fijn hotel, leuke excursies en lekker weer.
Wat wel even afwachten was, wie krijgen we als chauffeur? De vorige keer hadden we een dame die niet erg toegankelijk was en soms zelfs chagrijnig.
We kregen dus Jasper! We hadden al diverse reviews gelezen en waren benieuwd..
Maar in alles heeft hij de verwachting overtroffen!
Ondanks dat hij deze reis nog nooit gereden had, bracht hij ons naar mooie plekken met als hoogtepunt Toledo op de heenweg, wat een pareltje had hij uitgezocht!
Maar ook Antequera en El Torcal, waar hij persoonlijk iedereen warm voor maakte, Cordoba, Grenada en nog veel meer.
Maar wat het meest indruk op ons heeft gemaakt (en op de groep), hoe hij onvermoeid verschillende mensen heeft geholpen die in het ziekenhuis zijn geraakt, de hele dag bij hen gebleven totdat zeker was dat alles was geregeld.
Dit gaf iedereen het gevoel dat we veilig en verzorgd waren. Maar buiten dit reed hij bijzonder soepel en veilig door het verkeer met de grote bus, onderweg allerlei verhalen en anekdotes vertellend.
Dank je wel Jasper, jij maakte deze vakantie voor ons!
We gaan graag weer met Maaskant mee en als het kan graag met Jasper!

9. maaliskuuta 2025

Droomreis Albufeira

Droomreis Albufeira

Eergisteren teruggekomen van een geweldig reis met Maaskant naar de Algarve. In Beek maakte wij kennis met onze medereizigers en met de chauffeur Jaqueline. Ze heten ons welkom en zei: Wie heeft er achterblijvers die verbaasd reageerde dat jullie een busreis gingen maken waarbij je zowel op de heen- als de terugreis 4 dagen in de bus zou moeten zitten. Een aantal mensen bevestigde dit. Jaqueline reageerde daarop met: ik ga laten zien dat dit niet helemaal klopt, heel gezellig is, met veel stops en interessante uitstapjes onderweg. Ze heeft ons een fantastische reis door Frankrijk, Spanje en Portugal laten zien. Onderweg drie keer overnacht. Het eerste in Orleans kon wel iets beter maar was maar voor 1 nachtje op de heen- en terugreis. De rest was prima. Ook het hotel in Albufeira was geweldig. Mooie kamer, goed eten en gezellige medereizigers. We hebben zulke leuke excursies gemaakt en een indrukwekkende fado-avond. Deze reis was zeer geslaagd en op de bucketlijst staat er weer een. Met dank aan Maaskant en de uitstekende chauffeur Jaqueline, die veel leuke ideeën had, af en toe gezellige muziek in de bus en zeer interessante info onderweg. Mijn verslag is zeer lovend maar zo hebben wij het ook echt ervaren.

9. maaliskuuta 2025

Benalmadena reis januari 2025

Een ontzettend leuke vakantie gehad! Gezellig gezelschap. Goede hotels onderweg, zowel heen als terug. Het 1e hotel heenweg in Orleans kan wat verbeteren, maar t was maar voor 1 nacht. Benalmadena Palace is geweldig om te verblijven. Ligt steil op de helling, maar dat is bekend als je je goed inleest! Het gratis busje naar de boulevard en terug naar het hotel is een prima uitkomst! Studio prima, eten prima, personeel erg vriendelijk. Mooie excursies gedaan vanuit Benalmadena, maar ook tijdens de stops heen en terugreis veel mogen zien! Dank je wel daarvoor Heidi, maar wat meer vriendelijkheid, zeker in de ochtend, zou je beter hebben gestaan. Verbeterpunt hoor! Verder is het voor mij persoonlijk voor herhaling vatbaar! Dus wie weet. Gr Marij

12. tammikuuta 2025

Met Maaskant (en Jasper) naar Portugal

Met de bus naar Portugal voor de eerste keer. Om het druilerige Nederland even 3 weken achter ons te laten. Busreis is best lang, maar super gezellig in de bus en je ziet ook eens wat van Frankrijk Spanje en Portugal ! Normaal vlieg je daar overheen. Dan kom je aan: prachtig hotel, heerlijk eten, supermooi appartement en redelijk weer voor januari. Paar dagen regen maar daar doet niemand wat aan. Leuke uitstapjes, maar vooral wat een gezelligheid met de groep! Wat hebben we het getroffen met onze medepassagiers. Er zaten uiteraard ook wat minder plezierige mensen bij, maar over het algemeen was het echt gezellig met elkaar. Vrienden gemaakt. Tenslotte een pluim voor onze chauffeur/Reisleider Jasper. Topper aardige vent die alles doet om het naar je zin te maken.

11. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Vervelende onprofessionele…

Vervelende onprofessionele receptioniste/ telefoniste.
In december heb ik contact gehad met Maaskant reizen om na een geweldige 1ste ervaring weer een nieuwe reis te boeken.
Ik doe dit telefonisch omdat ik een 1 persoonskamer wil.
Dit telefoon gesprek is niet goed verlopen, dit was bij de 1ste reservering ook, toen de reisdatum niet doorging en ik voor een ander tijdstip moet kiezen.
Ik heb dat toen zo gelaten en gedacht dat de dame aan de telefoon haar dag misschien niet had of andere trubbels.
Nu was dit weer het geval, de dame in questie is adrem, rap van tong, heeft weinig tot geen empatisch vermogen en ze luisterd niet, ze laat je niet uitpraten.
HEEL VERVELEND!
Ik hoor dat ander cliënten die ervaring met mij delen.
Erg jammer want de reizen zijn fantastisch de chauffeurs/ reisleiders zijn behulpzaam, vriendelijk, tot veel bereid.
Voor mij is het in ieder geval de reden om nooit meer te bellen met Maaskant. Ik denk er over om in september een 3e reis te maken, maar het idee dat ik die dame weer aan de telefoon krijg is de rede dat ik dit nog niet gedaan heb.
Ik reserveer wel online.
Erg jammer dat 1 zo'n medewerkster zo een negatieve stempel drukt op een mooie en goede organisatie.

27. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin