Met uitermate veel voldoening kijken we terug op een geweldige tijd die we samen met het reisgezelschap en onder kundige begeleiding van Joop hebben doorgebracht in Italië. De Costa Amalfireis he... Näytä lisää
Reis naar Portugal op 14 tot 26 Mei 2026 met chauffeur Jasper We hebben genoten van onze rondreis door Portugal. Jasper heeft ons veilig naar onze reisdoelen gereden met zijn kunde en erv... Näytä lisää
Mooie reis naar Wenen. Veel gezien. Hotels prima en het eten was ook goed. Spaanse rijschool zeker gaan bezoeken. Wij hadden geluk met Jaqueline een geweldige vrouwelijke chauffer ( rijdt beter d... Näytä lisää
Een zonnige 8 daagse Wenenreis. Dat kregen we alvast cadeau. Comfortabel vervoer, regelmatig een stop en heel belangrijk een heel prettige , goede chauffeur. Veiligheid hoog in Het vaand... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Maaskant Reizen wil busreizigers laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier zodat iedere minuut van uw busreis wordt ervaren als een heerlijke vakantie. Maaskant Reizen biedt de beste kwaliteit tegen de beste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, u verblijft in prima hotels waar u lekker kunt eten & drinken, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een vakantie wordt. Vandaar ons motto: Maaskant Reizen maakt er meer vakantie van.
Mr. Van Coothstraat 14, 5397 AR, Lith
- 0412-482828
- info@maaskant.com
- busreizen-maaskant.nl
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Met uitermate veel voldoening kijken we…
De Costa Amalfireis heeft volledig gebracht wat we ervan verwachtten!
Het is een onuitwisbare herinnering geworden, een ontmoeting met een fascinerend en authentiek deel van Italië.
Door de hoge betrokkenheid van Joop en zijn professionele empathie was de sfeer in de grote groep fijn, aangenaam.
Joop is bovendien een volledig kundige en beheerste chauffeur gebleken.
Deze reis is een aanrader!
Reis naar Portugal op 14 tot 26 Mei… 2026
Reis naar Portugal op 14 tot 26 Mei 2026 met chauffeur Jasper
We hebben genoten van onze rondreis door Portugal.
Jasper heeft ons veilig naar onze reisdoelen gereden met zijn kunde en ervaring.
Al zijn informatie onderweg hebben wij als zeer prettig en leerzaam ervaren.
Jasper is een vrolijke en zeer gedreven persoon in zijn werk.
Hij heeft alle situatie’s in de bus onder controle en heeft voor alles een oplossing.
Ook een pluim voor de hele organisatie van Maaskant.
Alles was perfect geregeld.
Onbegrijpelijk dat ondanks alle inzet en zorg van Jasper er nog mensen zijn die niet tevreden zijn.
Maaskant is zeker een aanrader.!!!
Ferry Schmahl;Francien Meuleners ; Rene Penners ; Esther Schlicher. De Limbo’s
Reis naar Ertsgebergte
Reis naar Ertsgebergte was heel goed,wat ook aan de chaufeur te danken was (Oscar) hotel was ook goed.het eten kon wat beter.wij waren met 7 mensen dat was onze mening.
Mooie reis naar Wenen
Mooie reis naar Wenen. Veel gezien. Hotels prima en het eten was ook goed.
Spaanse rijschool zeker gaan bezoeken.
Wij hadden geluk met Jaqueline een geweldige vrouwelijke chauffer ( rijdt beter dan de mannen😅) ze is van vele talenten voorzien.
Wij hebben veel gelachen met haar en zeer stressbestendig.
Volgende reis weer met Maaskant en hopelijk met Jaqueline.😀
Een zonnige 8 daagse Wenenreis.
Een zonnige 8 daagse Wenenreis.
Dat kregen we alvast cadeau.
Veiligheid hoog in
Het vaandel.
Heen- en terugreis in 2 etappes.
Met leuke tussenstop in Regensburg en Salzburg.In Wenen programma aangevuld met muziek
uitvoering .
Een leuke ervaring. En een
“Must see “ voor Wenen vind ik. Met dank aan onze chauffeur!
We , mijn zusjes en
Ik, kijken met voldoening terug op deze reis!
Jeannette
Een prachtige reis naar de Bloemen Riviera …
Een prachtige reis naar de Bloemen Riviera Italië van 18-4 t/m 25-4-2026. Een mooie tocht door 6 landen bracht ons naar Diano Marina . Een prachtig hotel met uitgebreid ontbijt en alle avonden een heerlijk dinee . Mooie tochten gemaakt naar o. a. Monaco en Cannes ENZ . En dat allemaal met een prima chauffeur en reisleider Jasper . Altijd goedgehumeurd ,gewaardeerd om zijn kennis . Van elk Land wist hij veel te vertellen dus goed voorbereid . We hebben genoten van jou kennis en je weetjes .Jasper een betrokken man die zijn werk met veel plezier doet. Hartelijk dank daarvoor mede door jou werd het een fantastische reis . We hebben ook genoten van het gezelschap was heel gezellig . Weer een leuke ervaring met Maaskant Reizen . Adri en Ellis Bergkamp
Reis naar Dresden. Leipzig, Weimar en Chemnitz
Onlangs naar Dresden, Weimar, Leipzig en Chemnitz geweest. Was na 40 jaar zelfstandig met vakantie te gaan, nog eens een busvakantie geworden. We hebben van de eerste tot de laatste minuut genoten. Het programma was goed te doen, genoeg vrije tijd, goede gidsen, goed gezelschap van medereizigers , maar vooral onze chauffeur Oscar was zeer lovenswaardig. Eind juni vertrekken wij weer met Maaskant reizen naar Cornwall (UK). Kijken er naar uit.
Met onze JAWA club naar Praag
Met onze JAWA club een reis gemaakt naar Praag.
Met 19 personen in de kleine bus was zeer comfortabel.
Onze chauffeur Henk zorgde er voor dat alle reizigers het prima naar hun zin hadden.
Bij alle bezoeken aan fabriek,musea en beurzen was de bus altijd weer op tijd om er in uit te rusten.
Volgende keer weer !
Overwinterreis naar Costa del Sol 22…
Overwinterreis naar Costa del Sol 22 feb tot en met 14 mrt. De reis is ons goed bevallen en we hadden een zeer goede chauffeur Oscar. Hij maakte de reis voor de eerste keer maar dat was niet te merken. Hij had de reis zeer goed voorbereid. Hij gaf ook informatie onderweg. Het hotel in Benalmadena vonden wij ook goed. De kamers waren schoon en het linnengoed werd regelmatig gewisseld. Het is fijn dat het eten in buffetvorm is, zodat er voldoende keuze was. Alle excursies die wij wilden maken gingen wel door. We hebben een goede ervaring met Maaskant.
Misleidende optie
Gisteravond wilde ik een reis bekijken en kreeg de optie aangeboden. Bij stap 1; naam, tel.nr en emailadres ingevuld. Doorgeklikt naar stap 2, waarnaar bleek dat ik geboekt had en 1 dag later factuur toegezonden zou krijgen! Tel cont opgenomen vanochtend met klantenservice mw Monique, die stelde dat hun optie systeem nog in de kinderschoenen stond. Ik gaf aan erg geschrokken te zijn en alles ongedaan te willen hebben want ik vertrouwde het niet meer. Want waar gaat misschien nog meer mis als de reis daadwerkelijk door zou gaan. Daarop reageerde mw verontwaardigd. Waardoor ik een bijzonder onplezierig gevoel kreeg. Ik hoop van harte dat het gesprek voor trainingsdoeleinden is opgenomen.
Maaskant maakt er inderdaad meer vakantie van!
Met Maaskant mee naar de Algarve geweest, geweldig!
Na een busreis van 4 dagen, die opgeleukt werd met mooie stops, kwamen we aan aan in Albufeira.
Wat een geweldig hotel, mooie rustige ligging en zeer schoon en netjes.
We moesten ongeveer 100 meter lopen om bij de eetzaal te komen maar dat was voor ons geen probleem ook al omdat je binnendoor kon lopen waardoor het klimmen vermeden werd.
Het eten was meer dan goed, afwisselend en ruime keuze op het buffet.
Prachtige excursies gedaan door heel de Algarve waarbij de chauffeur heel veel vertelde over de achtergrond, de geschiedenis maar ook over de huidige tijd, met af en toe een leuke legende erbij.
Het gezelschap was erg leuk, veel gelachen en we hebben er een paar reis vrienden aan over gehouden.
Tot slot een woord voor de chauffeur, Jasper. We hebben vaker met de bus gereden, maar nog niet zo een betrokken, vriendelijke maar vooral goed voorbereide chauffeur gehad die zo van zijn werk hield en genoot! Daar moet Maaskant erg zuinig op zijn!
Helaas slechte ervaringen met chauffeur…
Helaas slechte ervaringen met chauffeur ivm bijboeken excursies. Kortingen werden in eigen zak gestoken, hoegenaamd met toestemming alle reizigers.
Daarnaast medische noodsituatie laatste dag Dublin en dit verergerde (t/m noodstop en ambulance) op terugreis in bus. Chauffeur handelde niet, was zelfs kritisch en liet het aan andere passagier over te handelen. Beloftes aan deze passagier werden niet nagekomen, koffer werd zelfs onbeheerd buiten achtergelaten. Gemeld bij Maaskant, geen of zelfs zeer kritisch negatieve houding. Naar nu blijkt (1 jaar later) blijkt deze handelswijze van chauffeur ook elders bekend.
Weten niet hoe hun airco/chauffage…
Weten niet hoe hun airco/chauffage werkt, mensen vallen flauw van de hitte. Heel slechte service.
Mooie kerstreis
Deze reis was fantastisch goede gezellige chauffeur Joop en zoon Tim niet te vergeten met zijn grapjes en grollen en hij verzorgde de mensen goed in de bus niks was hem te veel Eh het Hotel was ook gezellig goed verzorgd en goed te eten gehad - -Deze Kerstreis is zeker een aanrader*En we hadden ook nog een witte Kerst hoe mooi was dat
Kerst reis Karinthië
We hebben de Kerst reis gedaan Naar Karinthië de busreis verliep goed de chauffeur Joop en zoon Tim waren altijd bezig om iets voor de gasten te organiseren niets was hun te veel. Onze dank hier voor. Het hotel Post, als tussen stop in Denkendorf. de kamer was prima geen Lift.het eten kon vriendelijker worden opgediend en was slecht bij eerste aankomst dag. Maar met een ober en 44 gasten is dat hollen er komen veel bussen tegelijk. Dan hotel Fraganter Wirt waar we verbleven het Is een oud hotel dat sporen na laat. Het eten prima en personeel vriendelijk. Mooie excursies we hebben genoten van Heiligenblüt in de sneeuw .Samen gevat hotels konden beter maar dat gaat ten kosten van de prijs. Onze persoonlijke mening is iets meer betalen maakt dat je meer krijgt voor je geld en dat voelt beter Voor wat we nu betaalde mag je geen Luxe verwachten maar het hoeft ook niet een zeer gedateerd hotel te zijn zoals wij kregen.En het gevoel onderdeel van een Massa product te zijn zoals in Denkendorf is niet het vakantiegevoel wat je voor ogen had.
Overwintervakantie Costa del Sol-gemengde ervaring
Wij hebben voor het eerst deelgenomen aan de overwinterreis naar Costa del Sol. De bestemming, accommodatie en het klimaat waren heerlijk, maar we liepen tegen een belangrijk organisatorisch punt aan dat voor toekomstige deelnemers relevant kan zijn.
Het bleek dat een groot deel van de groep uit repeaters bestond: mensen die deze reis al meerdere keren hadden gemaakt. Daardoor was er voor veel excursies geen of weinig belangstelling, waardoor geplande activiteiten niet doorgingen. Voor ons - als nieuwe deelnemers - was dat behoorlijk teleurstellend. Juist de excursies waren voor ons een belangrijke reden om voor deze reis te kiezen en om via een groepsreis te boeken.
De reisorganisatie communiceerde vooraf niet dat dit een bekend probleem is bij overwinter reizen met veel vaste gasten. Hoewel de reisbegeleider initiatief toonde, kon er geen volwaardig alternatief programma geboden en is de reis voor ons anders uitgepakt dan verwacht!
Voor toekomstige deelnemers - met name reizigers die deze overwinterreis voor het eerst overwegen - kan het dus relevant zijn om te weten dat de doorgang van excursies sterk afhankelijk is van het aantal aanmeldingen en in de praktijk regelmatig niet doorgaan door het groot aantal repeaters!
Coby.
Reis naar Rome in oktober 25
Reis naar Rome in oktober 25. We werden in Zwolle gehaald door een privé busje. De bus kwam een half uur te laat en de chauffeur reed op sommige stukken onverantwoord snel en roekeloos. Erg vriendelijk ook niet. De andere bus tot Vaals was prima. Ook de bus voor de verdere reis was geweldig goed. Met name onze chauffeur reed prima en gaf leuke info onderweg. Ook bleef hij bijzonder kalm in het hectische Rome .
Overnachting hotels waren prima. In tegenstelling van het viersterren hotel in Rome. Waar die die sterren vandaan heeft weet ik niet, maar voor ons was het 1 ster. Lawaai op de gangen van late en vroege andere gasten, een soort machine(leek wel een compressor) die regelmatig aan en uit sloeg. Ook om tien uur savonds gesleep met stoelen en of tafels over de vloer benden of boven onze kamer gaf veel lawaai. Zeer gehorige en kleine kamer waar je de buren kon horen bellen.
Het eten was ronduit slecht, ieder avond pasta met of zonder tomatensaus als starter. Hoofdgerecht een stukje kip met broccoli 2e avond weer hetzelfde , maar dan als groente wat blaadjes sla. derde avond alweer die pasta met droog stukje rollade en boontjes. 4e avond kippenpoot met weer die sla, de sla kon je dan op smaak maken met de zakjes olie ,azijn, zout en peper in kleine plastic zakjes welke in een kartonnen bekertje op de tafels stonden.
Alle diners werden afgerond met een plakje cake achtig iets. Iedereen in onze groep vond het diner ver onder de maat. Misschien gelden de 4 sterren alleen voor de individuele gasten die dineren in het ala carte restaurant op de begane grond en hebben die gasten ook een andere kamer? Wij zaten in het restaurant onder in het gebouw. met alle andere grote groepen.
Het programma van de eerste dag zou een hele dag duren, maar door de tijdsblokken vertrokken we pas om 13.00 u. daardoor werd het hele programma in een middag gepropt. Tel daar bij op het gesteggel met gidsen die niet echt adequaat groepjes konden vormen, werd dit programma erg snel, hectisch en vermoeiend . Met heel veel gedetailleerde info van de gidsen zodat de meesten het oortje aan het eind van de middag al uit hadden.
De 2e dag door oud Rome werd langs het Coloseum en andere oudheden gelopen met weer dezelfde overmaat van info in je oor. Wij Haden gedacht dat we in het Coloseum konden. idem dito het Pantheon.
Meerdere mensen waren het er over eens dat deze dag teveel was en er geen vrije tijd was om even een souvenir in te slaan en even ergens normaal te lunchen.
De derde dag naar Castel Gandolfo was schitterend. hier wel de tijd om zelf even iets te verkennen. De wijnproeverij bestond uit een lunch met heerlijke soep en lekkere pizza met een grote karaf witte wijn en water. Vergezeld met mooie live muziek.
De meesten vroegen zich ook af wanneer en waar de wijnproeverij zou zijn.
Assisi op de 7e dag was schitterend!
Conclusie ; Rome was prachtig en waren ook blij dat we veel hebben gezien. De bus was luxe met uitstekende chauffeur. Overnachtingen in de hotels welke door Maaskant werden omschreven als zijnde eenvoudig maar goed waren in vergelijking met het hotel in Rome meer sterren waard dan de 4 van Rome.
Een geweldig mooie reis gehad met…
Een geweldig mooie reis gehad met Maaskant. Een 12 daagse rondrit door het prachtige Portugal!
Rondreis Noorwegen gedaan
Rondreis Noorwegen gedaan, was erg mooi en heel veel gezien. Bijv naar de Trollstigen en naar De stad Bergen met de vele houten huizen en natuurlijk op de boot.Heel goede Hotels. Was wel erg vermoeiend soms doordat je iedere dag in een ander Hotel was.
Een reis om aan te bevelen.
Attitude van hier tot Tokio
Ik had interesse in een busreis. De website gaf als volgt aan voor de datum waarop ik de reis wilde boeken: ''boek deze reis snel, er zijn nog een paar plaatsen''. Ik als geen ervaring hebbende hierin dacht, nou oké dan gaan we het proberen te boeken. Via de website kwam ik helaas niet verder, maar hij gaf nog steeds aan dat er nog een paar plekken zijn. Logischerwijs ging ik Maaskant klantenservice bellen om te vragen of er telefonisch dan wat geregeld kan worden en of het dan eventueel wel beschikbaar was. Nou deze dame achter de telefoon heeft een attitude van hier tot Tokio. Gelijk antwoorden met 'Nee' en' ja het is al over 4 dagen he mevrouw',(met een arrogante en geïrriteerde toon) nou zo moet je bij mij niet beginnen. Ik weet dat het over 4 dagen is, maar jullie website geeft nog een beetje hoop op een plek af, zet er dan bij 'VOL" dan had ik deze arrogante dame( die iedereen het gevoel zou geven dat hij/zij dom is) niet hoeven te spreken en had ik nog wel een positieve kijk op Maakant.
Even een opmerking voor de reactie van Maaskant:
Er zijn genoeg aanbieders voor busreizen, dus het is jammer, maar geen reden om een slechte review te schrijven.
Het is echt vooral gericht naar jullie collega die haar toon en formulering moet aanpassen. Arrogantie was er vanaf te horen!

Vastaus yritykseltä Busreizen Maaskant
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.