Oad Arvostelua 8 311

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Last minute aangesloten. Alles perfect geregeld. Fijn hotel ter plekke. Bus hageltje nieuw, met fijne chauffeur. Leuke excursies. Laatste diner op wisselplaats kan vlotter.

Saanut 5/5 tähteä

De reis was enorm goed georganiseerd. Ik had een hele fijne groep waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Onze reisbegeleider/chauffeur Peter zorgde voor een warm welkom. De gehele reis verliep fan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De reis verliep voorspoedig, Goede chauffeur, tevens prettige reisleider, duidelijke uitleg op papier voor de volgende dag. Ook als gids een topper. Goed hotel, schoon, vriendelijke bediening, di... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Bij boeken zogenaamd gegarandeerd vertrek krijg ik na 2 maanden te horen dat ik het fijn moet vinden dat de reis doorgaat, Bus spiegel eraf 2 uur wachten in bus zonder drankje of ijsjes aanbod. In aj... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Vanuit de hoofdvestiging in Enter organiseren ca. 35 enthousiaste medewerkers volledig georganiseerde excursiereizen en rondreizen per bus in Europa, trips naar Disneyland® Paris met de bus of met eigen vervoer, riviercruises en wandel- en fietsvakanties (individueel of met een groep).

4,4

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Tour Ierland

De gids was goed,de hotels en het ontbijt en diner. Minder waren de steden Dublin, Calway en Cork. Je werd los gelaten zoals in Dublin,voorstel stadstour inkorten en reserveer kaarten voor de groep voor het Trinity College ( kon je nu niet in), Calway mocht korter ( was niet echt interessant)en Cork ook. Voor rest heerlijke reis.

1. kesäkuuta 2026

De gouden gids

Alles was zoals wij gewend zijn weer goed geregeld, een minpuntje was de gids. De man wist enorm veel maar sprak hier ook heel vaak over.

Saanut 1/5 tähteä

They are fraudulent

This is a fraudulent company who kept taking money off my account after I have opted out of their program and acknowledged. Guys be careful dealing with with them.

Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 2/5 tähteä

Maken bij lange na hun beloften niet waar

Bus spiegel eraf 2 uur wachten in bus zonder drankje of ijsjes aanbod. In ajaccio geen ontbijt buffet maar plastiek rotzooi kaas en jam en geen zwembad met water het verkopen van excursies en drankkaarten is core bisniss veel te lang in de bus geen goede op bouw reisprogramma enz en ik ben pas halverwege de reis! Ik dien zeker klacht in

Reis Opatja

Het boeken ging gemakkelijk. Het vervoer was prima. Het hotel viel wat tegen.
Heel jammer was dat bij aankomst bij juffrouw Tok, de bus pas precies om 17.00 uur naar binnen mocht en geen minuut eerder. En dat terwijl we net over de grens ook al een extra stop van een half uur moesten maken. Jammer van de fijne vakantie.

11. toukokuuta 2026

Perfect

Laatste diner op wisselplaats kan vlotter.

20. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Totale onverschilligheid voor kwaliteit van onze reiservaring

De reis is nog niet eens voorbij, maar wij hebben het nu al helemaal gehad met de OAD. Ze nemen hun passagiers totaal niet serieus, en zijn ofwel niet in staat, ofwel niet bereid om een goede service te leveren. Ik weet niet wat erger is.

Ons hotel in Engeland ligt in the middle of nowhere, dus we zijn voor alles afhankelijk van het hotel. De eerste dag in Engeland konden we niet eerder eten dan 20:00, wat 21:00 Nederlandse tijd is. Best laat, want de meeste passagiers waren in Nederland al erg vroeg vertrokken van huis (wij om 04:30). Voor ons was dit dermate te laat dat we eten hebben besteld op eigen kosten om niet met een volle buik wakker te liggen.

Dit hebben we aan de chauffeur laten weten, inclusief de redenen, dus het was hem bekend hoe belangrijk dit voor ons is. Ook hoorden we andere passagiers klagen over het late tijdstip, en daardoor slechte nachten.

Vandaag werd echter pas om 17:00 (Engelse tijd) gemeld dat het diner wéér om 20:00 zou zijn, net als reden dat het hotel kampt met personeelstekort. Iets wat natuurlijk niet onze verantwoordelijkheid is. De hele bus kreunde hoorbaar. Een beetje andere tijden dan normaal is prima, maar nogmaals, dit is 21:00 Nederlandse tijd. Echt te laat voor een comfortabele reiservaring, want op slechte nachten kun je ook niet genieten van je dagen.

Toen we het OAD klantencentrum hierover belden, hebben die aanvankelijk helemaal geen actie ondernomen (zoals een ander restaurant regelen, eten laten bezorgen, of het hotel een andere tijd laten beloven, waar ruimschoots tijd voor was). Zij ‘wilden eerst de chauffeur spreken’, en die was natuurlijk nog aan het rijden, dus er is kostbare tijd verspild aan geen actie ondernemen. Uiteindelijk was de boodschap dat het voor de komende dagen wel zou lukken, maar voor vandaag bleef het 20:00.

Toen ik meldde dat we in dat geval graag een vergoeding wilden voor het zelf plaatsen van een bezorg-bestelling (we kunnen immers nergens heen, het hotel ligt langs een snelweg), mocht dat ook al niet.

We boekten een pakketreis om ontzorgd te worden, maar in plaats daarvan krijgen we er alleen maar zorgen bij. Nooit meer OAD voor ons.

Update: hotel was mijn dieetrestricties vergeten en moest in allerijl een (niet erg smakelijk) alternatief bedenken. Om 20:20 Engelse tijd (21:20 Nederlandse tijd) kon ik eindelijk iets eten.

Update 2: vandaag gebeld door klantencentrum van OAD. Sympathiek, maar verandert niks, en er werden ook geen voorstellen gedaan om de schade te compenseren. Er werd een batterij excuses opengetrokken (“late aankomst in het hotel” - we zijn er elke dag om 18:00. “Mensen kans geven om zich op te frissen” - men riep dag 1 al luid in de bus dat ze daar geen twee uur voor nodig hadden. Enzovoorts). Prima gesprek, verandert helaas niks aan de zaken.

26. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Oad-logo

Vastaus yritykseltä Oad

Beste mevrouw Eitjes,

Onze afdeling Klantrelaties en Kwaliteitsbewaking heeft al telefonisch contact met u opgenomen.

Team Oad

Saanut 4/5 tähteä

De boeking en de info waren goed, maar ....

De boeking en de info waren goed. De reis zelf, tja ... viel wat tegen, maar dat lag niet aan de beschrijving door Oad en ook niet aan de inspanning van de bemanning van de boot of de kamers. Het lag aan verschil tussen verwachting en wat we kregen.

25. toukokuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin