Altid en fornøjelse at få vores cykler forbi. Kompetente og søde medarbejdere, der forstår at ikke alle er cykelentusiaster, men mange ser cyklen som et befordringsmiddel på linje med bilen, blot med... Näytä lisää
Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Näytä lisää
God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale. Meget imødekommende og flinke. Kan helt klart anbefales.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler
Brogade 3, 4700, Næstved, Tanska
- info@brotorvetscykler.dk
- brotorvetscykler.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
God service hurtigt levering godt…
God service hurtigt levering godt arbejde og pris på 485,- ok for første års service eftersyn

Venlige og hjælpsomme.

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
God service selvom cyklen ikke kunne…
God service selvom cyklen ikke kunne laves mere, men hjalp mig med at finde mine nye flotte blå cykel.

Byens bedste!
Byens bedste!
Tak for super service og hjælp med stort som småt👏👏👏

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
Som altid venlig og imødekommende…
Som altid venlig og imødekommende service.
Både mht udført arbejde og rådgivning for både stort og småt

Personalet var imødekommende og venlige
Personalet var imødekommende og venlige

God service
God service, venligt personale og hurtig ekspedition

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
En helt ny cykel som hat en fejl fra…
En helt ny cykel som hat en fejl fra start og forsøges udbedret. Efter 3. Gang den bliver afleveret, bliver skærm og fjeder skiftet. Min datter har som følge af fejlen, væltet nogle gange, fordi cyklen bremsede ufrivillige. Dette er butikken bekendt med. Cykelkurven er som følge deraf slået skæv. Butikken har lavet fejlen uden beregning, men har ikke kompenseret med ny cykelkurv eller gratis service, det måtte jeg betale for. God service ved handel, men manglende kompensering ved reklamation. Det er jo farligt at vælte på cyklen, og når det så er en fabriksfejl...

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
Super god service tager godt i mod…
Super god service tager godt i mod reparationer til enhver tid god vilje og gode forhold

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
Cykel - færdig som aftalt, medarbejdere hjælpsomme, flinke og smilende.
Min cykel skulle have servicetjek og udskiftning af slange og eventuelt nyt dæk.
Jeg bliver ringet op, at det ikke er nødvendigt med nyt dæk, men cyklen trænger til ny kæde og tandhjul. Jeg får prisen for reparationen - som accepteres - og reparationen sættes igang. Efterfølgende får jeg en sms, at cyklen er klar til afhentning, alt som aftalt. Og ikke mindst kører cyklen p….🙂 godt. Kommer helt sikkert igen.

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
God service, god stemning!
Altid dejligt sted at komme ned til.
Man bliver altid mødt med et smil, og et "det skal vi nok finde ud af" indstilling til tingene.
Også selvom man er én af dem der iiiikke er så god til at kæle om cyklen 😄
Ejeren Rikke er en problemknuser, og hun virker til at have et stærkt hold i ryggen.
Stor anbefaling herfra 😊

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
Tillid til opgaven blev løst
Tillid til opgaven blev løst, og så endnu færdig før tid

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
Meget imødekommende og fin service
Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidligere købt cykel deroppe og fået samme gode service - så klart et godt sted at handle.

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
God service og kompetent personale
Jeg havde lige købt en brugt elcykel og ville have en fagperson til at gå den igennem.
Det var en meget positiv oplevelse hvor jeg fik en fantastisk god behandling.
Jeg kan kun anbefale Brotorvets Cykler

Ekstra god service
God service og lige det lidt ekstra, som man som kunde sætter stor pris på👍🏻

Top klasse
Top klasse.
Hurtig Rep. Af min mors kørestol.
De er gode 🤗

Vastaus yritykseltä Brotorvets Cykler
Jeg har brugt dem i rigtig mange år og…
Jeg har brugt dem i rigtig mange år og altid fået en rigtig gid behandling. Bedre cykelhandler findes ikke i mine øjne