Brotorvets Cykler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Näytä lisää

God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale. Meget imødekommende og flinke. Kan helt klart anbefales.

Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Altid en fornøjelse at få vores cykler…

Altid en fornøjelse at få vores cykler forbi. Kompetente og søde medarbejdere, der forstår at ikke alle er cykelentusiaster, men mange ser cyklen som et befordringsmiddel på linje med bilen, blot med rugbrødsmotor (elmotor i mit tilfælde).

15. heinäkuuta 2026

Kunde service

God service

13. heinäkuuta 2026

Hej Michael
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🚲🙏🏼😊

Imødekommende betjening

Imødekommende, venlig og hurtig betjening.

1. heinäkuuta 2026

Hej Dorthe
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os🚲🙏🏼😊

Punktering

Var punkteret på vej hjem, og kom ind med med at fladt dæk. De lappede den med det samme og fandt en meget lille sten som var skyld i det.
20 minutter senere kunne vi cykle de 10km hjem.
Utrolig god og venlig service.

29. kesäkuuta 2026

Hej Glenn
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, vi er glade for vi kunne hjælpe dig, så du hurtigt kunne komme videre🚲🙏🏼😊

Billigt og godt

Billigt, hurtig service, kan anbefales.

29. kesäkuuta 2026

Hej Helmer
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os🙏🏼🚲😊

Servicemindede og professionelle

Servicemindede og professionelle. Fleksible mht til tidspunkt for indlevering af cykel

25. kesäkuuta 2026

Hej Ea
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse🚲🙏🏼😊

God faglig service

Meget imødekommende og flinke.
Kan helt klart anbefales.

23. kesäkuuta 2026

Hej Rikke
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os, vi er glade for du har haft en god oplevelse og har lyst til at anbefale os, Tak🙏🏼🚲😊
Hilsen Rikke og Team

Man er altid venlig og imødekommende…

Man er altid venlig og imødekommende hos Brotorvets cykler. De ved hvad de taler om.
Altid en fornøjelse

12. kesäkuuta 2026

Hej Birgit
Tak for dine fine ord, de varmer. Og tak for din flotte anmeldelse af os.
God sommer til dig🚲☀️
Hilsen Rikke og Team😊

Der bliver lavet det man aftaler!…

Prisen er værd at betale!

29. toukokuuta 2026

Hej Bo
Tusind tak for dine fine ord og ros til os, og tak for din flotte anmeldelse🚲😊🙏🏼

Aller bedste service

Aller bedste service, meget venlige, gav sig tid til at forklare. Kommer der gerne igen. 🥳🥳

29. toukokuuta 2026

Hej Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os, vi er glade for vi kunne hjælpe dig🙏🏼🚲😊

Sød og hjælpsom

Sød og hjælpsom - fik lige det jeg havde brug for, og hurtig om at give min cykel et forårstjek

5. toukokuuta 2026

Hej Dorte
Tusind tak for dine søde ord og ros til os, og tak for din fine anmeldelse🙏🏼🚲😊
Hilsen Rikke og Team

Dem kan jeg varmt anbefale

Dem kan jeg varmt anbefale. Reparation godt og hurtigt udført. God service. Fint at man får en SMS når cyklen er klar.

28. huhtikuuta 2026

Hej John
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, det varmer🙏🏼🚲☀️😊

God oplevelse

Flink personale, cyklen var klar til aftalt tid, prisen var fin

28. huhtikuuta 2026

Hej Frederik
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os🙏🏼🚲😊
Hilsen Rikke og Team

Min nye El-cykel skulle til første…

Min nye El-cykel skulle til første service.
Den er nu smurt, strammet efter og alt er i orden. Og den kører helt fantastisk.
Jeg kan rigtig godt lide at komme hos Rikke og Hendes Team, de er smilende, sjove, man griner meget med dem, de er imødekomme, altid lyttende og samtidig er de super professionelle. Jeg er så glad for det er min cykelsmed. Tak for jer. Kh. Nina.

24. huhtikuuta 2026

Kære Nina
Tusind tak for dine søde ord og ros.
Vi er også glade for at have dig som fast kunde i huset.
Det er altid hyggeligt når du lige kigger forbi og kommer på besøg til en kop kaffe ☕🚲☀️😊
Kh Rikke og Team

Fik en rigtig god service da jeg skulle…

Fik en rigtig god service da jeg skulle købe en elcykel hos dem. De er meget søde og venlige og har tid til at servicere en. Kan kun anbefale dem.

13. huhtikuuta 2026

Hej Lone
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, det varmer😊🙏🏼
Vi håber du bliver rigtig glad for din nye elcykel og glæder os til at se og høre hvordan det er gået når den kommer til 1. service🚲😊🙏🏼

Rigtig god service!

Jeg havde nogle problemer med min cykel og havde den derfor til service hos Brotorvets Cykler.

Min cykel er blevet serviceret og alt fungere som det skal. Tak for rigtig god service :)

1. huhtikuuta 2026

Hej Mikail
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, jeg er glad for vi fandt ud af det og den kører fint igen🚲😊
God påske ☀️😊

Virkelig god service

Virkelig god service. Og dejligt man bliver mødt med et smil når ens weekend starter dårligt.

27. maaliskuuta 2026

Hej Camilla
Tak for dine fine ord og flotte anmeldelse😊🙏🏼
Og dejligt vi lige kunne hjælpe dig med en flad cykel, så weekenden forhåbentlig kunne blive lidt bedre.
God påske til dig 🚲🌷☀️😊