Brotorvets Cykler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Altid en fornøjelse at få vores cykler forbi. Kompetente og søde medarbejdere, der forstår at ikke alle er cykelentusiaster, men mange ser cyklen som et befordringsmiddel på linje med bilen, blot med... Näytä lisää

Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Näytä lisää

God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale. Meget imødekommende og flinke. Kan helt klart anbefales.

Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god service og vilje til at…

Super god service og vilje til at hjælpe
Tillidsfuld behandling mht pris

15. elokuuta 2024

Hej Kirsten
Tak for din fine anmeldelse og ros, vi er glade for du har følt dig godt behandlet🙏🏼🚲😊

Super service

Super service, venlig betjening god info på sms.

19. heinäkuuta 2024

Hej Lars
Tusind tak for ros og din flotte anmeldelse 🚲🙏🏼😊
Hilsen Rikke og Team

10 stjerner burde i have for god…

10 stjerner burde i have for god services, venlighed og høflighed samt i er imødekommende.
Min familie har brugt butikken siden de åbnede i 1948 - Det vil sige min familie er kommet der igennem 3 generationer og jeg er den 3 generation.
Det er bare en af byens bedste cyklehandler / værksted og butik og jeg forstår godt min familie er kommet der igennem tiderne inklusiv mig selv. Af hjertet tak for jer

12. heinäkuuta 2024

Kære Mie
Jeg er helt tom for ord, dine ord går lige i hjertet... Tak🙏🏼🥰
Du skal vide at sådan en besked her varmer, og jeg er dybt taknemmelig for jer kunder, der kommer her og har kommet her fast i så mange år, det er virkelig en gave... Tusind tak🚲😊🙏🏼
God dag til dig☀️🌷
Kh Rikke og Team

Hurtigt til at lave min cykel og søde &…

Hurtigt til at lave min cykel og søde & rare personale. Kan virkelig anbefale.

6. heinäkuuta 2024

Hej Jocelyn
Tak for din flotte anmeldelse og ros til os, vi er glade for vi kunne hjælpe dig i lørdags, så du kunne komme videre.. vi ses🚲😊

Meget Venlig modtagelse

Meget Venlig modtagelse

5. heinäkuuta 2024

Hej Holger
Tak for din ros, og tak fordi i valget os🚲🙏🏼😊

Grundig og venlig

Effektiv, grundig og venlig service af vores elcykler.

26. kesäkuuta 2024

Hej Pete
Tak din ros og fine anmeldelse, vi er glade for at have dig/jer som fast kunde i huset, du er altid positiv og der er tid til en god snak🙏🏼🚲😊

Klasse service

26. kesäkuuta 2024

Hej Malene
Tak for din ros og flotte anmeldelse, vi er glade for vi kunne hjælpe dig🙏🏼🚲😊

Service.

Bliver altid mødt af venligt personale og får en rigtig god vejledning. Servicetjek af min cykel - hurtigt og effektivt.

6. toukokuuta 2024

Hej Inge
Tak for dine søde ord og fine anmeldelse af os, vi er glad for at kunne hjælpe dig🚲😊🙏🏼
Hilsen Rikke og Team

Venlig og imødekommende betjening.

Venlig og imødekommende betjening.

3. toukokuuta 2024

Hej Jane
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse af os🙏🏼🚲😊

Fantastisk god service!

Fantastisk god service og forståelse af mine behov - næsten før jeg selv vidste det!

30. huhtikuuta 2024

Hej Neel
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, det varmer🙏🏼😊
Jeg håber du bliver glad for din nye cykel🚲😊
Kh Rikke og Team

Imødekommende, flinke og kundeminded

Imødekommende, flinke og kundeminded. De havde først tid om en måned, men fik presset mig ind dagen efter. Klasse.

Sjovere historie, ville have en ny kæde på og ville ikke betale de 750,- det kostede/ så købte værktøj og kæde af dem. Kæmpede med det i 20 min og ringet jeg kommer forbi 😂

16. huhtikuuta 2024

Hej Michael
Tak for din fine beskrivelse, anmeldelse og ros til os 🙏🏼😊
Vi er glad for vi kunne hjælpe dig og du kom i mål..🚲😅😊

Fantastisk betjening……..

Fik en fantastisk betjening da jeg skulle se på ny cykel. Meget hjælpsom - og god gennemgang af cyklen. Da jeg hentede min nye cykel, var der god tid til indstilling af cyklen mm.

8. huhtikuuta 2024

Kære Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os 🙏🏼😊
Vi er glade for vi kunne hjælpe dig og håber du bliver rigtig glad for din nye elcykel🚲🌷☀️

Fik en fantastisk betjening

Fik en fantastisk betjening. Hjælpsomme og en fin gennemgang af cykle

30. maaliskuuta 2024

Hej Jette
Tusind tak for din ros og fine anmeldelse..
Jeg håber du bliver rigtig glad for cyklen og at du havde en god tur hjem🚲🌷☀️😊

God service, altid!

13. helmikuuta 2024

Hej Jackie
Tusind tak for din anmeldelse og ros, det varmer🚲😊🙏🏼
Hilsen Rikke og Team

Rigtig god service og behageligt…

Rigtig god service og behageligt personale. Min cykel blev hurtigt fixet og jeg fik indblik i de mulige omkostninger der kunne være inden de gik igang med at fixe den. Kan klart anbefales.

1. helmikuuta 2024

Hej Julie
Tusind Tak for din flotte anmeldelse vi og ros til os, vi er glade for vi kunne hjælpe dig🚲🙏🏼😊