Brotorvets Cykler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Altid en fornøjelse at få vores cykler forbi. Kompetente og søde medarbejdere, der forstår at ikke alle er cykelentusiaster, men mange ser cyklen som et befordringsmiddel på linje med bilen, blot med... Näytä lisää

Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Näytä lisää

God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale. Meget imødekommende og flinke. Kan helt klart anbefales.

Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler

Erinomainen

God service når have ny cykel

God service når have ny cykel

13. maaliskuuta 2026

Hej Christina
Tak for din ros og flotte anmeldelse, vi håber du bliver glad for din nye elcykel🚲🌷😊☀️
Hilsen Rikke og Team

Lånecykel mens egen cykel fik skiftet…

Lånecykel mens egen cykel fik skiftet dæk og slanger.

16. helmikuuta 2026

Hej Benita
Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for vi kunne hjælpe dig så den hverdag kunne hænge sammen🚲😊
Hilsen Rikke og Team

Altid stor imødekommenhed og god…

Altid stor imødekommenhed og god service. Både frontpersonale og mekanikere er gode til kundekontakt. Det eneste jeg studsede lidt over, var, at der ikke var et cykelstativ til hurtig parkering ude foran - ved en cykelhandler vel at mærke.. 🤔😁 Mit støtteben var i stykker, hvorfor jeg manglede det lidt.

30. tammikuuta 2026

Hej Liv
Tusind tak for din ros, flotte anmeldelse og Feedback... Det vil jeg lige se om ikke, jeg kan løse🚲🙏🏼😊

God service.

God service.
Hurtig betjening.
Meget hjælpsom.
Helt sikkert et sted, jeg vil vende tilbage til.

12. tammikuuta 2026

Hej Pia
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse og ros til os.
Vi er glade for du har lyst til at komme tilbage til os igen, tak🙏🏼🚲😊
Hilsen Rikke og Team

Supper god service jeg kommer ind med…

Supper god service jeg kommer ind med en punkteret cykel og har brug for at få den lavet. Den søde dame bag kassen siger at de kigger på så hurtigt som muligt.. og det må man sige de gjorde! Knap en dag efter sender de en besked om at den er lavet til en rimelig god pris ville jeg sige. Og man bliver ikke mødt med andet end et smil og glæde. Kan varmt anbefales ☺️👍👍👍

16. joulukuuta 2025

Kære Melanie
Tusind tak for din fine beskrivelse og ros. Det varmer virkelig. Og tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for du kom og valgte os. Og vi håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang🚲😊
God jul og godt nytår til dig🚲🎄🎁
Hilsen Rikke og Team

Altid i mødekommende god betjening og…

Altid i mødekommende god betjening og altid hjælpsomme. Vi har købt en del cykler hos Brotorvets cykler igennem årene og altid været tilfredse med deres betjening.

12. joulukuuta 2025

Kære Tina
Tusind tak for dine fine ord og ros, og tak fordi du vælger os, det er både rart og hyggeligt med jer faste kunder, det er jeg virkelig taknemmelig for 🙏🏼😊
God jul til dig og familien, jeg håber du bliver lige så glad for din nye cykel som du var for den gamle🚲😊🎁🎄
Hilsen Rikke og Team

En fantastisk samtale og service

En fantastisk samtale og service fra kvinden jeg snakkede med. Følte mig godt behandlet og mærkede hendes ærlighed så jeg følte at jeg trygt kunne overlade min cykel til brotorvets cykler
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

17. marraskuuta 2025

Kære Anne-Marie
Tusind, tusind tak for din ros og fine ord til mig, det varmer virkelig og går lige i hjertet på mig🙏🏼🚲❤️
Vi er glade for du kom og at du valgte os🚲😊

Hurtig fikset

Hurtig fikset

31. lokakuuta 2025

Hej Zacharias
Tak for din ros og flotte anmeldelse🚲🙏🏼😊
Hilsen Rikke og Team

Som altid super smilende betjening

Som altid super smilende betjening. Servicarbejdet hurtigt udført. Absolut rimelig pris. Anbefales.

27. lokakuuta 2025

Hej Erik
Tusind tak for din ros og fine anmeldelse. Den varmer🙏🏼🚲😊

Igen en god oplevelse.

Igen en god oplevelse.
Man bliver altid mødt med smil og stor hjælpsomhed.
Meget tilfreds kunde 🥰

4. syyskuuta 2025

Kære Susanne
Tusind tak for dine søde ord og ros til os, vi er glade for du vælger os.. Tak🙏🏼🚲😊

Virkelig god behandling.

Virkelig god behandling.

2. syyskuuta 2025

Hej Anders
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse til os🚲🙏🏼😊
Hilsen Rikke og Team

Verdesre bedste cykelsmed og jers…

Verdesre bedste cykelsmed og jers arbejde er guld være det er altid dejlig at komme i butikken i er altid glad og smile og godt humør ❤️❤️❤️❤️❤️

2. syyskuuta 2025

Kære Dorthe
Tusind tak for dine fine ord, ros og flotte anmeldelse, det varmer🙏🏼🚲😊

Super god service

Super god service. Man får altid et godt smil og så er de super gode til at forklare.

5. elokuuta 2025

Hej Marianne
Tak for din flotte anmeldelse og ros til os, det varmer, vi håber din cykel kører godt igen nu🙏🏼🚲😊
Hilsen Rikke og Team

Super service og en god oplevelse

Cyklen var færdig til den aftalte tid og der var en tydelig forbedring efter servicen – den kører markant bedre nu. Prisen var helt acceptabel og betjeningen over telefon var behagelig og imødekommende. Jeg kan klart anbefale Brotorvets Cykler!

17. heinäkuuta 2025

Hej Dorthe
Tusind tak for din flotte anmeldelse og ros til os🙏🏼😊
Vi er glade for du kunne mærke en forskel, og den kører godt igen🚲😊

Fantastisk service

Fantastisk service, kan kun anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. heinäkuuta 2025

Hej Joan
Tusind tak for din flotte anmeldelse og ros til os🚲😊🙏🏼
Hilsen Rikke og Team

Det er den beste service jeg har fået i…

Det er den beste service jeg har fået i nyere tid.
Her kommer jeg igen.
Mvh Søren

4. heinäkuuta 2025

Hej Søren
Tusind tak for dine flotte ord, det er vi virkelig glade for at høre. Og tak for din flotte anmeldelse🙏🏼🚲😊