1 stjerne Jeg kan desværre ikke anbefale Brink Transport. Jeg har modtaget en faktura, selvom arbejdet ikke blev udført ordentligt. Det er meget skuffende at blive opkrævet fuld betaling f... Näytä lisää
Ringede ang. nogle spørgsmål vedrørende leveringstidspunkt og fik en yderst professionel hjælp af meget venlig person. Kom igennem i løbet af 1 minut. De ringede 15 minutter før afleveringen som aft... Näytä lisää
Virkelig utryg og dårlig oplevelse med Brink Transport Jeg skulle have leveret en stor pakke og havde aftalt levering fradag hvor jeg var hjemme, da det var et krav af man var hjemme ved levering.... Näytä lisää
Tror Brink Transport ApS har glemt at fortælle sine kunder, at de holder lukket 5. juni = Grundlovsdag. Vi var da nogle kunder, der ventede forgæves på vores pakker. Tracking viste levering 5. juni -... Näytä lisää
Vi er ikke mindst, ikke størst – bare bedst! Hos Brink Transport er du sikret den optimale løsning, som er skræddersyet til at gøre din hverdag nemmere. Når det gælder løsninger inden for transport i hele Danmark, samme dags levering i zone 1, Nat transport med levering senest kl.07:00, næste morgen. Kurer transport over hele Europa, Import /eksport klarer vi også. Kort sagt, du kan klare dig med en transportør. Brink Transport yder en professionel kundeservice. Har du brug for andre logistiske løsninger, så som outsourcing af lager, står vi gerne til din disposition!
Trianglen 27, 6000, Kolding, Tanska
- Support@brinktransport.dk
- brinktransport.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 29 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Helt uacceptabelt
Helt uacceptabelt , Pakken stillet ud til offentlig vej 600 meter fra ejendommen, det var et held vi var hjemme ellers havde den sandsynligvis været væk, vi vil fremover ikke ikke handle med virksomheder der får leveret deres pakker ud gennem brink mere.

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS
Intet at sætte en finger på
Intet at sætte en finger på.
Bestilte noget stort og tungt via webshop i går, onsdag, og i dag torsdag er pakken leveret uden problemer. Ikke lige på ETA (som var 14,50 - fin service ellers) men før deadline (17.30 - pakken kom 17.00)

Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Brink var ansvarlig for levering af 2 dyre stole som var en gave fra mine forældre til min kone. Levering var forventet efter 2 dage så de kom i god tid til hendes fødselsdag - det har nu gået over 2 uger og fødselsdagen er langt overstået. Jeg kan se på ordrehistorik at stolene var hentet af Brink Transport og indleveret på terminalen på Nørresundby for udkørsel - så var det stop. Har ringet kundeservice to gange, men det er total ansvarsfradragelse og uduelig service. Det virker som de ikke forstår at det er et problem at stolene er væk???? De er til og med frække nok til at foreslå jeg selv skal undersøge. Får besked om at de skal ringe tilbage når de ved noget mere og sikrer mig at de har mit nummer - hører ingenting. Hvad er næste skridt, politianmeldelse?

Noget af en omvej
Fragtbrevsnummer: 6000065083
Det tog 2 dage at få leveret en pakke fra 6630/Rødding til 7620/Lemvig.
Fra Rødding til Kolding
Fra Kolding til Hvidovre
Fra Hvidovre til Viborg
Fra Viborg til Lemvig.
Det må kunne optimeres og hermed reducere klimabelastningen.
Der var god dokumentation af afleveringen.

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS
Lidt trist at jeres chauffør ikke kan…
Lidt trist at jeres chauffør ikke kan læse og forstå dansk. Godset læsset af men ikke på det aftalte sted, godt der er andre der kan hjælpe når i ikke kan finde ud af det. Elendig service!

Den gode service!
Super service af Brink og specielt Christian. Tusind tak for hjælpen! Brink kan kun anbefales!

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS
Hvem planlægger jeres ruter?
Hvem planlægger jeres ruter? Min hund venter på sin mad, og chaufføren er vitterligt kørt stort set forbi min bolig to gange 😂 Ja hvis man altså kan stole på jeres online tracking. Levering står nu til 17.33 og det ser ud til at chaufføren er kørt hjem for i dag. Pinligt og køber ikke mad fra samme firma mere mm de dropper Brink som fragtfirma.

06-11
Man holder sig ikke til aftaler, og når man ringer og har forklaret det hele, lægger damen bare på… Folk, find jer hellere et seriøst firma i stedet for dette

Alt perfekt
Kommunikation med Peter og co perfekt.
Oprettet dag 1
Palle forsendelse hentet dag 2 og leveret dag 3. Tak.

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS
Jeg oplevede en super god service
Jeg oplevede en super god service, da min havetraktor blev leveret på forkert adresse, grundet butikken havde bestilt levering til forkert adresse, var i så flinke at hente min havetraktor og køre den hjem til os, og vognmanden super flink.

Super professionelt!
Super professionelt!
Jeg bestilte en whiteboardtavle, hvor jeg så modtager en besked fra Brink Transport, at de har afhentet varen.
Et yderst overskueligt dokument med tidspunkt, placering og andre informationer fulgte med.
Jeg bestilte tavlen i går og til morgen var tavlen leveret med en efterfølgende mail med billede af leveringen.
Tak til Brink Transport. Jeg synes, at I har gjort det super professionelt

useriøst fragtfirma.....
useriøst fragtfirma.....
hele 2 gange skader de vores vare til værdi af 27.000kr,begge gange fralægger de sig ansvaret,trods billeder af hvordan chaufføren,har læsset tunge ting oven på vore græsslåmaskine.det er simpelhen useriøs måde at køre et firma på. og ikke mindst for det firma der bruger dem. kan ikke anbefale dem til andre.

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS
Hvad er det for et skod T&T system I…
Hvad er det for et skod T&T system I har. I sender lev. tider og der passr overhovedet ikke. ETA var først den 4.7, så den 5.7. Den står stadig til i dag selvom klokken er 2330.
"ETA: I dag 00.00 - 16.30 (I dag 07.00 - 16.30)"

Udskyder levering.
Det første leveringstidspunkt jeg fik oplyst var kl. 11:33.
Dette er blevet ændret 12 gange nu.
Klokken er 17, og jeg har stadig ikke modtaget min pakke.
Det er simpelthen for dårligt!

Kørte som idiot …
Fik en pakke leveret fra Brink de kørte så hasarderet at chaufføren over så et skilt hvor vi opfordrer til at køre langsomt han kørte kun 60-70 km i timen og blev samtidig ubehagelig da jeg gjorde ham opmærksom på han kørte for stærkt.
Kommer aldrig til at bruge dem igen

Fleksibilitet og service
Fleksibilitet og service
Bestilt cykel skulle leveres med Brink. Desværre var jeg på arbejde, da buddet rundede matriklen. Det lykkedes imidlertid chaufføren og en medarbejder fra Brink at strikke en løsning sammen, hvor jeg kunne få min cykel, da jeg havde fået fri. Super service

Fra vi bestilte fragt til levering slutkunde = 2 1/2 time
Bestilte Brink transport i dag kl. 10.58, Pakken blev afhentet her ved os kl. 11.01 og leveret ved vores kunde kl. 13.30....
Super hurtigt.... Vi er yderst tilfredse.
Derudover er det altid hurtigt at komme gennem i telefonen til kundeservice. Samt altid en smilende chaufør der kommer og henter og leverer pakker ved os.
Kan til enhver tid anbefale Brink Transport som vi har brugt til transport af pakker siden 2014

Vastaus yritykseltä Brink Transport ApS
Jeg købte en vare hos Sindal Autoophug…
Jeg købte en vare hos Sindal Autoophug torsdag morgen. Varen var leveret på adressen allerede fredag morgen. Tak for hurtig levering.

Brink transport 👎👎🤮🤮🤮🤮
Brink transport skulle levere mine vare onsdag mellem kl 8 - 17 men fik ingen vare har kontakte dem dagen efter de mener jeg bare kunne tage fri endnu en dag 😡
Som jeg siger til den speditør jeg kan ikke få fri endnu en dag
Han siger han ikke kan gøre andet og til sidst lage han røret på
Meget skuffende oplevelse
Jag anbefaler ikke andre til bruge dem
( Brink transport ) 🤮🤮👎