Nemt at bestille, god info fra A - Z , fin leveringstid og hjælpsom chauffør ved levering. Vi har været kunde hos Plantorama gennem flere år og kan varmt anbefale den gode kvalitet og høje service.... Näytä lisää

Pas på deres citrustræer. Sidste sommer købte jeg et citrontræ med skjoldlus. Har prøvet hele sommeren at få bugt med dem, men det har stadig ikke kunne lade sig gøre. Da jeg henvendte mig til Pl... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

6 t. arvostelua

On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vedr Plantorama/Kokkedal/Hørsholm

Vedr Plantorama/Kokkedal/Hørsholm

Klagepunkt 1: Nu har jeg været forbi flere gange – uden det store held – dog lykkedes det af og til at ”fange” en medarbejder og så fik jeg udmærket hjælp og beklagelser at deres system på nettet ikke var troværdigt (stk-mæssigt).
Klagepunkt 2: det er noget værre roderi, sammenlignet med f.eks Harald Nyborg der har placeringer af deres varer på hyldenr – do jem og fix 😊. Hvorfor kan Plantorama ikke gøre det samme – eller som minimum have en skærm i butikken der angiver hvor de forskellige planter er udstillet – hvor svært kan det være – da varerne ligger på nettet skulle det vel ikke være svært at konvertere det online på skærme i butikkerne.?
Aftenen før indkøbet er forsøgt foretaget har jeg checket internettet og de varer jeg skulle købe var på lager iht nettet – men nej det var de ikke iht personalet. Irriterende selvom jeg ikke har den store afstand til butikken.
Konklusion: Så min konklusion er desværre at jeg ikke kan anbefale Plantorama hvis du har specielle ønsker/varer på listen – men du kan få timer til at gå med at vandre rundt og lede efter noget du ønsker – og det er måske også det firmaet ønsker af kunderne – men er det fair ?

24. maaliskuuta 2026

jeg bestildet en Ægte Laurbær og den…

jeg bestildet en Ægte Laurbær og den kom efter et par dage den var godt nok flot den er kone og jeg glade for ikke sidste gang vi handler der det er helt sikkert hvis alt andet er lige så flot så kommer man til at købe sig fattig

Nemt at bestille

Café service

Vi havde en rigtig god oplevelse i caféen i Plantorama en eftermiddag, hvor vi blev betjent af en medarbejder ved navn Christine. Hun var utrolig sød, opmærksom og professionel i sin måde at være på. Hun sørgede for vores bestilling med det samme og var hele tiden opmærksom på, om jeg manglede noget.
Det var tydeligt, at hun gik op i både service og hygiejne, og hun fik os virkelig til at føle mig velkommen. Det er uden tvivl den bedste serviceoplevelse, vi har haft på caféen i de sidste tre år. En stor ros til Christine – hun gør virkelig en forskel!

22. maaliskuuta 2026

Jeg købte akvarie fisk for 950 kr til…

Jeg købte akvarie fisk for 950 kr til et nyt akvarie. Efter 3 dage viste neonfiskene tegn på ich. Nu er 3 guppi hunner, 1 guppi han, 2 sugemaller døde... Der kommer medicin med posten i dag. Så må vi se om alle 950kr var ud i skraldespanden.

15. maaliskuuta 2026

Kære Asger

Tak for din tilbagemelding. Det lyder rigtig ærgerligt at høre om dine fisk. For at kunne hjælpe dig bedst muligt videre vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller via mail på kundeservice@plantorama.dk, så vi kan hjælpe dig videre herfra.

Plantorama

Pas på deres citrustræer.

Pas på deres citrustræer.
Da jeg henvendte mig til Plantorama ville de intet gøre.

——
Tak for svar - planten var inficeret allerede fra Plantorama centeret.

29. kesäkuuta 2025

Kære Mads

Tak for din tilbagemelding. Det er vi kede af at høre – det er bestemt ikke en god oplevelse. Angreb af insekter kan desværre forekomme, og det er ikke unormalt – heller ikke for stueplanter. Da det ikke er tilladt at anvende visse giftmidler i produktionen og under transport, kan planter i nogle tilfælde blive modtagelige for skadedyr efterfølgende. Dette kan også opstå som følge af eksempelvis overvanding, for lidt lys eller tør luft. Skadedyr kan desuden komme ind udefra gennem åbne vinduer eller via nye planter, jord eller krukker. Vi forstår dog godt, at det er frustrerende, når man oplever problemer som skjoldlus. Har du fortsat udfordringer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan vejlede dig om behandling og pleje.

Knækket plante

Modtog en papkasse med et stykke "pap/papir" viklet let rundt om blomsterne.
Dette har ikke været tilstrækkeligt under forsendelsen, så har modtaget en knækket plante.
Bestilte d. 13 modtog pakken idag d. 17.

Modtog en mail om jeg skulle anmelde dem på trustpilot, men de har ikk svaret på min mail til dem...

Ordre nr: 443322993

18. maaliskuuta 2026

Kære Young

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager naturligvis oplevelsen med den beskadigede plante og den utilstrækkelige emballage – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Vi kan desuden se, at vores kundeservice allerede har besvaret din henvendelse og afventer dit svar for at kunne hjælpe dig videre i sagen.

Plantorama

lige modtaget en sommer fuglebusk…

lige modtaget en sommer fuglebusk stortset død , i grene og ja ingen hjælp hos kundeservice

17. maaliskuuta 2026

Kære Casper

Tak for din tilbagemelding. På nuværende tidspunkt af sæsonen kan planter godt fremstå triste eller med få synlige tegn på liv, da de endnu ikke er sprunget helt ud. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at planten er død. Vores kundeservice har derfor vurderet, at planten sandsynligvis vil komme sig. Er det ikke tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så de kan hjælpe dig videre.

Plantorama.

Fulgeburet jeg bestilte havde de så…

Fulgeburet jeg bestilte havde de så ikke, men så levere det ting der skal passe til og nu skal jeg alligevel til fysisk butik fordi bytte de nødder som hørte til fulgeburet de IKKE leverede. Jøses.

Fragt prisen var ugennemskuelig - tvivler på jeg vil handle der igen.

16. maaliskuuta 2026

Kære Anne

Tak for din henvendelse. Vi beklager naturligvis dette forløb – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi forstår godt, at det er skuffende både at mangle buret og samtidig skulle forbi centret fysisk for at bytte de medfølgende nødder. Vi er informeret om, at du har været i kontakt med vores kundeservice, hvor I sammen har fundet en løsning på sagen.

Dårlig oplevelse.

Har købt en relativ dyr plante hos Plantorama om vinteren.
Den er langsomt begyndt at miste bladene.
Nu viser det sig at planten måske har et insekt angreb !
Plantorama siger det ikke kommer fra dem. Men hvor så ?
Planten står helt solitært i et hjørne langt fra andet og der er ikke åbne vinduer i det område overhovedet.
Men Plantorama afviser at det kan komme fra dem.
Til gengæld har de solgt os et middel der MÅSKE kan hjælpe. Men det er 50-50 chance siger de.
Kom for at lave en reklamation, men det afviser de blankt.
I kan skrive på nettet var svaret.
Køber ALDRIG store dyre planter igen hos Plantorama igen.

9. joulukuuta 2025

Kære Anders

Tak for din tilbagemelding. Det er ærgerligt at høre om din oplevelse med planten. Vi forstår godt din skuffelse, når en plante ikke udvikler sig som forventet. Angreb af insekter kan desværre forekomme, og det er ikke unormalt – heller ikke for stueplanter. Da det ikke er tilladt at anvende visse giftmidler i produktionen og under transport, kan planter i nogle tilfælde blive modtagelige for skadedyr efterfølgende. Dette kan også opstå som følge af eksempelvis overvanding eller ændrede forhold i hjemmet. Vi er informeret om, at du har været i kontakt med vores kundeservice, og at I sammen har fundet en løsning, hvilket vi er glade for.

Med venlig hilsen

Svamp til akvarie…

Havde købt fisk til min farmors akvarie. Fiske afdeling trængte til en grundig rengøring, der var kæmpe guirlander af spindelvæv i loftet, medarbejderen havde en ærlig attitude og stod fortalte om han ikke kunne forstå han mistede kunder. Og lige til at toppe det hele af fik både jeg og en ven svamp i akvariet efter vi havde købt fisk. Han var heldig og kunne nøjes med at tage en enkelt fisk op, vi var mindre heldig. Alle fisk døde og skulle starte helt forfra. Ærgelig oplevelse….

14. helmikuuta 2026

Kære Mads

Tak for din tilbagemelding. Det lyder som en ærgerlig oplevelse, og det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give vores kunder. Vi beklager både forholdene i afdelingen og din oplevelse med betjeningen. Vi tager din oplevelse alvorligt og har derfor videregivet den til de rette personer internt, så der kan blive fulgt op og forbedret fremadrettet. I forhold til situationen med fiskene og akvariet er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller via mail på kundeservice@plantorama.dk, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Venlig betjening

Havde handlet online, men var kommet til at bestille afhentning i en forkert by. Ringede til Plantorama, der venligt og hurtigt hjalp med at ændre afhentningsstedet. Meget nem betjening ved klik og hentskærmen i butikken og ventede under et minut inden jeg havde varen i hånden. Fik en meget sund og flot plante.

13. maaliskuuta 2026