Helaas is ons bestelde artikelen nooit afgeleverd. Volgens PostNl zou dit wel afgeleverd zijn. Na veel contact te hebben gehad met Breezy Returns hebben wij ons reeds betaalde bedrag terug ontvange... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb een QHD 2K Monitor besteld en een Full HD 1080p ontvangen, moest ik iets dommer zijn geweest zou ik het waarschijnlijk nu nog gebruiken. Op de doos stond er ook QHD 2K maar de modelnaam van de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
"2e handsscherm" Acer gekocht. Scherm was gewoon splinternieuw alleen verpakking was open geweest. Binnen een dag geleverd. Super ervaring
Yritys on vastannut
Kocht voor ca €90,- bij Breezy tweedehandsje een Philips one Up 5000 dweilmachine, nieuw rond de €125,- behalve dat deze overduidelijk al gebruikt was, wat ze ontkennen, is deze verre van compleet,o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.
Tt. Vasumweg 58, 1033SC, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Telefonisch contact gehad over het ontbreken van een onderdeel. Keurig te woord gestaan en een super fijne oplossing gevonden! Hele fijne service

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Meine Erfahrung war letztlich positiv: ich habe ein Paar Premium IEMs gekauft.
Leider fehlten ein paar kosmetische Elemente des Originalartikels und bedauerlicherweise fehlte im Karton auch sowas wie Luftpolsterfolie oder anderer Schutz.
Der Artikel kam zum Glück nicht zu schaden, ich habe dies aber Breezy ausführlich zurückgemeldet. Breezy hat darauf sehr ausführlich reagiert, sich verständnisvoll gezeigt und aufgrund der Abweichung bei der Beschreibung des eingestellten Artikels einen kleinen Betrag gutgeschrieben.
Letztlich fühlte ich mich bei diesem Kauf vom Unternehmen als Kunden ernst genommen und ich bin überzeugt dass meine Kritik an der Verpackung zu konstruktiver Verbesserung führt.
Vielen Dank für die positive Kauferfahrung!

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Bestelling incompleet, maar super goed opgelost. M’n complimenten

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Goed geholpen, zelfs zonder bestelling. Ik belde op met vragen over een bepaald product en ben correct te woord gestaan en snel geholpen aan de juiste informatie. Wat uiteindelijk niet tot een aankoop leidde, maar wel vertrouwen in de organisatie gaf.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Jammer dat ik geen nul kan geven! Het is dan ook de koerier dienst die te laks is om aan de deur te bellen! Ondanks dat ik thuis was/ben speciaal voor het pakje! En nu zou ik dit in Scgaerbeeck moeten ophalen? Wat een service is dit. Je kan daar niemand bereiken, en zelfs geen moeite doen wat een malafide zaken. En dan nu schrijven dat ze het correcte adres niet hadden en bij de eerste mail, waar de levering datum bij stond, stond mijn adres correct genoteerd weliswaar in het Frans, Rue du Progress 3…. En de juiste postcode. Deze werkt voor Amazon dezelfde avond is er nog een koerier van Amazon zelf geweest met tal van technische zaken. Toch raar dat die koerier de weg wel vindt. Die zijn zelfs zo vriendelijk als ik niet thuis ben wat meestal het geval is om een sms of zelfs een telefoontje te doen, dat het materiaal volgens de leveringsvoorkeuren geleverd is net zoals Bpost dit doet. Raar dat dit zo wel kan. En nog raar een koerier die in het weer dat het gisteren was op 20 min. Terug in Brussel zou staan?? Dit is zelfs onmogelijk zonder File.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Babyfoon was kapot gegaan. Binnen 2 uur nadat ik een mail had gestuurd, heb ik een mail van de klantenservice ontvangen. Het product valt nog binnen de fabrieksgarantie (2 Jr.) en krijg al mijn geld terug. Het retourlabel zat een half uur later in mijn mailbox. Geweldige service, zie je niet overal meer ziet tegenwoordig!!

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Goede feedback van cs. Bezorging goed. Prijs vs retour reden vorige eigenaar: prima. Zo blij met het aangeboden product, extra item besteld elders. Nu compleet.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
We hebben al een aantal producten van retourkansjes besteld. De producten zien er altijd nog erg goed uit. De beschadigingen die genoemd zijn, zijn minimaal en vaak nauwelijks zichtbaar. Wij zijn er erg blij.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Goededag Robert hier console van ps5 stuk in gerantie terug gestuurd.nu moet je niet denken dat je Dan geholpen wordt ermee nee.reperatie Willen ze niet wel als je het Hele pakket terug stuurd.ma goed ik heb n jonge zoon en die is er dol op dus nee,breezy is te beroerd om hun klanten Echt te helpen.deze console was Al stuk.voor ik hem kreeg.dus kom niet aan met je moet dit en dat slecht bedrijf niks kopen lijkt me beter. Reactie 2. Nou ik denk zelf dat als je n console die niet goed werkt ook kan vergoeden met andere woorden terug betaling doen in plek om te zeggen wij kunnen dit en dat niet? Slaat nergens op je kan toch het geld terug geven van de console of niet soms nog nooiet zo raar geholpen daar n bedrijf ik ga mij zoon niet teleur stellen aju

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Een een digitale hoekmeter gekocht ipv de bosch hoekmeter 24 batterijen gekregen voor €175,-
Klantenservice gebeld ,die houd vol dat ze geen batterijen verkopen, maar het zit wel in hun verpakking, terug gestuurd en na een maand komt het pakket weer bij mij terecht.
Klantenservice: ik ga mn best doen om het op te lossen kom er morgen op terug,en wat denk je? Er word gewoon geen contact meer opgenomen.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
I ordered several products here through bol.com. The prices are slightly lower than for new products and the defects have been minor for me (mainly damaged packaging, maybe a small scratch on the product). My most recent purchase was a gaming mouse that started showing defects after 7 months. When I called them for an invoice to start the warranty procedure at Logitech, they gracefully offered a full return of the original purchase price as part of their 2-year warranty. I thought that was great service for a second-life product.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Dat er af en toe iets mis gaat is niet belangrijk wanneer het snel en goed wordt opgelost en daar is Breezy Retourkansjes een meester in! Hulde!

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
fijne shop met een erg goede klantenservice!

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Bij Breezy zijn zelfs de Retour gestuurde bestelling goed verzorgd en prima ingepakt.
Zelfs een retourzending (zo heet dat) kun je het toch ook nog retourneren.
En de prijzen wij ook goed.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Fijne service en nette laptop voor een spotprijs! Laptop was nog z.g.a.n.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Mijn tante kocht een Samsung TV voor mij en deze werkt niet. dit apparaat is tevens ook erg beschadigd dat geen retourkansje had mogen zijn.
Wij kunnen deze TV nu ook niet meer terug sturen omdat wij te laat reageerden. dit was onze eerste keer maar zal zeker onze laatste keer zijn.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Ik had een gaming headset besteld, echter was dit niet naar mijn verwachting. De klanten service van breezy zijn vriendelijk en hielpen goed tijdens de aankoop en het retour sturen van het product.
Voor mensen die twijfelen om een gebruikt product te kopen, geef het een kans! Het kan je geld schelen👍

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Habe eine kaffeemaschine über Amazon gekauft die mit DPD geliefert wurde leider ging dabei der Deckel vom Bohnenbehälter kaputt, es gab daran eine Erstattung vom Unternehmen und eine Entschuldigung. Kann ich nur weiterempfehlen, die Lieferung mit DPD sollte man vielleicht in Zukunft überdenken.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Enkele dagen geleden een Fitbit horloge besteld. Was als nieuw hoewel gekenmerkt als gebruikt. Duidelijke mails, snel geleverd. Ben er blij mee.

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Meerdere zeer positieve ervaringen met Breezy Retourkansjes via Bol.
Jaren geleden al mee begonnen en tot op de dag van vandaag check ik vaak eerst of het product dat ik wil kopen ook door Breezy voor een leuker prijsje verkocht wordt.
In december een koffiemachine besteld, deze heeft gister de geest gegeven.. Gebeld met Breezy en binnen een minuut een aardige mevrouw aan de lijn. Ze heeft een retourlabel gemaild en ik heb gistermiddag om 1600u de kapotte koffiemachine ingeleverd op een PostNL punt. Nu, nog geen 24 uur later is de koffiemachine al aangekomen bij Breezy. Het paasweekend staat voor de deur, deze dagen willen we liever niet zonder koffiemachine moeten overleven. Dus even gebeld, en wederom binnen korte tijd een aardige medewerker gesproken. Zij heeft de door hen ontvangen koffiemachine direct handmatig verwerkt, hierdoor werd de cadeaubon van Bol direct opgewaardeerd. Gister had ik al een andere koffiemachine bij Bol gezien welke €400,- kost. Breezy Retourkansjes biedt deze koffiemachine ook aan maar dan voor maar €190,-! In nieuwstaat, maar het waterfilter ontbreekt en de verpakking is beschadigs. Gelukkig was deze nadat de cadeaubon opgewaardeerd was nog steeds beschikbaar dus heb ik hem direct besteld. Voor 1900u bestel (via Bol) is morgen in huis bij Breezy Retourkansjes.
Dit maakt winkelen zoveel leuker! En tot nu toe zijn al mijn bij Breezy aangekochte Retourkansjes honderd procent meegevallen. Ze verkeerden allemaal in perfecte staat en werken naar behoren. Nu dus een beroep op de garantie van de koffiemachine moeten doen en dat is dus ook werkelijk boven verwachting verlopen. A

Vastaus yritykseltä Breezy Returns / Breezy Retourkansjes
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.