Productpine Arvostelua 3 122

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Wij kochten een refurbished Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete. Perfecte service : snel geleverd toestel helemaal in orde zoals beloofd en de Dreame Aqua10 ultra roller levert heel mooi werk. Wij h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb dit product gekocht met een piepklein deukje, maar daardoor wel voor een scherpe prijs. Het deukje is nauwelijks zichtbaar en doet niets af aan de kwaliteit, dus voor mij was dit een perf... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik kocht een Garmin edge 850 voor een erg goede prijs. 2 dagen later kreeg ik het apparaat binnen en was ik blij verrast over de staat van het model helemaal nieuw geen gebruikers sporen en alle acce... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Goede, heldere informatie en snelle communicatie! Fijn dat je producten kunt kopen tegen scherpe prijzen die niet nieuw, maar ook niet gebruikt zijn! Circulair zonder kringloop,ik vind t een super in... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Huonekalutarvikkeet
  3. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Productpine is dé plek voor retour- en refurbished elektronica. Shoppen met een beter gevoel begint hier. Tweede kans, eerste keus: zorgvuldig gecontroleerd door specialisten en altijd met garantie. Minder verspilling, meer voordeel voor je portemonnee én de planeet.🌱

Fast and free shipping above € 20

Shipping within 1 business day.

Service with a personal touch.

4,7

1 tähti

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Prachtbedrijf met super visie!

Goede, heldere informatie en snelle communicatie!
Fijn dat je producten kunt kopen tegen scherpe prijzen die niet nieuw, maar ook niet gebruikt zijn! Circulair zonder kringloop,ik vind t een super initiatief.

8. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dit is misschien wel een van de…

Dit is misschien wel een van de slechtste en meest onduidelijke bedrijven waar ik ooit iets heb besteld. Ik bestelde een laptop met een levertijd van één dag, maar uiteindelijk duurde het bijna een week — terwijl ik hem nodig had voor een tentamen. Goed, dat kan nog gebeuren.

Vervolgens kreeg ik de laptop binnen en die valt elke vijf minuten uit. Ik heb hier €970 voor betaald en hij zou zogenaamd maar 30 dagen gebruikt zijn en daarna retour gestuurd. Inmiddels snap ik wel waarom.

De klantenservice is ook waardeloos: ik word meerdere keren genegeerd, ze spreken me aan met een verkeerde naam en reageren half of helemaal niet. Als ik zelf reageer, hoor ik vervolgens weer dagen niets terug.

Mijn advies: koop hier niet. Misschien heb je geluk, maar het is verstandiger om gewoon een nieuwe laptop te kopen.

2. huhtikuuta 2026

Product (wasdroger) nooit geleverd

Product (wasdroger) nooit geleverd. Meermaals pogingen gedaan contact te hebben met de klantenservice, krijg alleen een automatische reactie.
Dus mijn aankoopbedrag van €269,50 kan ik ook naar fluiten...????

25. maaliskuuta 2026

refurbished Dreame Aqua10 ultra roller complete

Wij kochten een refurbished Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete.
Perfecte service : snel geleverd toestel helemaal in orde zoals beloofd en de Dreame Aqua10 ultra roller levert heel mooi werk. Wij hebben een lang harige hond (Berner Sennen) alle vorige robots lieten het afweten door de plukken haar, liepen er op vast en lieten ze liggen. maar de technologie die Dreame gebruikt werkt perfect : geen vastgelopen borstels meer en alles weg met als resultaat ook een mooi gedweilde vloer. Heel tevreden!

16. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service en product.

Het product was zoals omschreven en werd snel verzonden. Ondanks dat er in de omschrijving stond dat de verpakking beschadigd zou zijn was zelfs deze helemaal intact.

6. huhtikuuta 2026

Horloge besteld, verkeerde geleverd

Een horloge besteld, in het goede doosje zat een kleinere versie. Contact loopt ers stroef en wanneer je vraagt of er een oplossing kan komen moet je gewoon een andere bestellen. En dat de prijs ineens 100 euro meer is maakt niet uit. Doen ze niets mee.

10. huhtikuuta 2026

prima bedrijf

prima prijs, nette communicatie

6. huhtikuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de communicatie. We vinden het belangrijk om duidelijk en netjes te communiceren, dus mooi dat dit zo is ervaren.

Saanut 1/5 tähteä

Helaas via productpine een tweedehands…

Helaas via productpine een tweedehands ladyshave gekocht. Dat zag je ook doordat er nog haartjes aan zaten en ook de prijs was daarnaar. Ik had het nooit moeten doen. Bij gebruik scheerde het de huid kapot.
Gelijk heb ik een retour aangevraagd. Maar zij verschuilen zich achter de leverancier van dit product. Zij beweren dat het niet een tweedehands product is en willen het uit hygiëne oogpunt niet retour. Dit klopt dus niet!
Productpine geeft zelf ook naar meedere mail wisselingen aan dat zij het niet retour willen ivm de leverancier. Waar is hun eigen verantwoordelijkheid hierin, hun service? Ik ben zeer teleurgesteld en ik hoop dat ze alsnog de retour inzetten en dat ik mijn geld terug krijg.

13. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Echt hele goede kwaliteit en ook goed…

Echt hele goede kwaliteit en ook goed aangegeven wat er wel en niet bij in begrepen zit en ze zijn erg vriendelijk

13. huhtikuuta 2026

Beste Femmie,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de informatie over wat er wel en niet inbegrepen was duidelijk werd weergegeven. Ook heel leuk dat je onze vriendelijkheid zo waardeert.

Dat horen we natuurlijk graag. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Eufy deurbelcamera…

Ik heb hier een Eufy deurbelcamera besteld, sowieso goedkoper en supersnelle levering.

9. huhtikuuta 2026

Beste Van,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je Eufy deurbelcamera en dat je deze voor een mooie prijs hebt kunnen bestellen. Ook geweldig dat de levering supersnel was.

Prima proces en beperkte schade

Prima proces en beperkte schade

9. huhtikuuta 2026

Beste Jacob,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat het proces goed is verlopen en dat de schade beperkt was. Mooi dat dit voor jou alsnog een positieve ervaring is geweest.

Mooie spullen

Mooie spullen! Goed voor het milieu dingen een 2e kans geven. Hartstikke netjes en snel geleverd. Ik ga vaker shoppen.

10. huhtikuuta 2026

Beste Christa,

Bedankt voor je leuke review!

Wat mooi om te lezen dat je blij bent met je aankoop en het ook waardeert om spullen op deze manier een tweede kans te geven. Dat het netjes en snel is geleverd, maakt het natuurlijk helemaal af.

Extra leuk dat je aangeeft vaker bij ons te willen shoppen. Dat waarderen we enorm!

We wensen je veel plezier met je aankoop.

Jamil - Team Productpine

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin