Bra Sommarmöbler Arvostelua 3 339

TrustScore 2/5 tähteä

2,1

Saanut 2/5 tähteä

Felaktiga priser och rabatter på sidan. Annonserade kampanjvara för 7730:- men i kassan står att man ska betala 18531:- vid kontakt med kundtjänst så hänvisar de till ett tekniskt fel på sidan och det... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köpte 8 st stolar som efter en säsong vittrade sönder. Företaget ville inte betala tillbaka pengarna utan erbjöd tillgodo (vilket för det första inte är tillåtet). Sen misslyckas de ändå med att lever... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

God assistans vid inköp. Personalen kunde informerat mer om att det fanns flera storlekar på det bord vi valde att köpa. Vid koll på hemsidan efteråt såg vi att det fanns fler storlekar och vi ville... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Blev lite strul med vår beställning. I detta fall låg felet hos Bra Sommarmöbler. De första kontakterna med kundtjänst kändes mindre bra. Sedan fick vi prata med ”chefen” som genast styrde upp allt så... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Puutarhamyymälä
  2. Huonekaluliike
  3. Olohuonekalusteiden myynti

Tietoja yrityksestä Bra Sommarmöbler

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Företaget startades 1995 och vi är idag störst i Sverige på trädgårdsmöbler.

Vi hoppas med denna shop kunna ge Er ännu bättre service. Vi jobbar med marknadens bästa varumärken, under fliken leverantörer kan Ni se vilka dessa är. Vi har sålt möbler på nätet i över 10 år.

Som specialister på trädgårdsmöbler så skall vi kunna ge Er allt det som kan tänkas behövas för ett bra köp av era trädgårdsmöbler.

Vi har en hängiven kundtjänst

Vi finns alltid här för att hjälpa dig - året runt!

Du är alltid välkommen att ringa oss, däremot kan det ibland vara långa köer. Därför rekommenderar vi mejl, där vi strävar efter att svara inom 10 timmar.

Vår support-mejl: support@brasommarmobler.se

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

VARNING

Bra sommarmöbler håller sig inte till sina egna köpeavtal utan gör allt i sin makt för att du inte ska kunna lämna tillbaka en produkt. Oseriöst och opålitligt företag som jag avråder alla ifrån att handla av!

28. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bra Sommarmöbler

Hej ledsen över detta, men har du annullerat ordern så kommer pengarna tillbaka. Vårt bolag är 27 år gammalt och vi lurar inte folk! Med vänlig hälsning Joakim Forslund Vd och ägare

Saanut 1/5 tähteä

Tar inget ansvar för fel

Köpte 5 st Resö Stapelbara stolar i höstas och när jag tog fram dem nu efter vintern har dem som är staplade fått fula djupa avtryck i karmarna av skruvar från stolen ovan. Syns väldigt tydligt och ser inte snyggt ut.

Vid kontakt med Bra Sommarmöbler menar man att stolarna ska ha skydd mellan sig när man staplar dem och att det inte är deras fel jag inte förstår det. Det står inget om det på hemsidan, eller i skötselråd som skickas med. Företaget vägrar reklamation eller kompensation.

I övrigt är stolarna rätt stela och inte särskilt "gungiga" och metallen på ramen är flammig, inte jämnmatt.

5. toukokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Dåliga sommarmöbler - ändrade köpvillkoren!

Oseriöst företag. Varan kom i ett mycket skadat emballage, vilket jag fotograferade direkt vid leverans och påtalade då jag blev tvungen att returnera. Kundtjänst valde att inte vara behjälpliga utan istället säga att jag skulle anmärkt/anmält detta vid mottagandet tillsammans med speditören. Vid retur skulle jag som kund stå som ersättningsskyldig för eventuella skador samt riskera värdeminskning vid återbetalning.

I kontakt med kundtjänst var det viktigt att varan skulle skickas tillbaka i originalemballage för att returen skulle bli "godkänd". Något som stred mot köpvillkoren där originalemballaget endast var rekommenderat. Till följd av denna dialog går företaget in och ändrar i sina köpvillkor under tiden vi har kontakt (uppdaterar dessutom inte fastställandets datum som fortfarande står som nov, 2021). De reserverar sig heller inte för eventuella felskrivningar i köpvillkoren.

Skärmdumpar och bilder med tillhörande tidsloggar finns som underlag för samtliga dessa påståenden. Sveriges kanske lurigaste e-handel!

3. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bra Sommarmöbler

Hej, jag är ägare till Bra Sommarmöbler. Ledsen över att du ser oss som oseriösa. Vi har funnits i 26 år och jobbar seriöst med alla typer av reklamationer. Om du vill sätta produkten i eget emballage så är det ok. Men vi vill även ha original emballaget tillbaka med produkten för att kunna sälja produkten till någon mer. Du har full bytesrätt. Hör av dig till mig om du inte får detta att fungera. Med vänlig hälsning, Joakim Forslund 031127210

Sämsta möjliga

Sämsta möjliga. Beställt en vara som inte kommit ännu, fem veckor har gått. Varan skulle först hämtas i butik. Men då vi bor i Stockholm så gick inte detta. Då skulle den skickas i samma vecka. Sen får jag svar att den inte kommit in. Och nu har en tid gått... Uruselt helt enkelt.

12. marraskuuta 2021

bolag med lurendrejerimotto

köpte ett loungeset som var på rea, enligt personalen skulle hela sortimentet reas ut pga utgående sortiment, när vi fick leveransen visade det sig att det fanns tre deffekter som vi inte hade blivit informerade om, när vi kontaktade deras kundtjänst säger de att det är upp till kunden själv och kolla upp eventuella skador och att det var anledningen till nedsatta priset, de erbjöd sig även att ta tillbaks möblerna om vi gick med att köpa likadan loungeset till fullpris, det bästa de erbjöd sig var att sänka priset med hela 500kr, rekommenderar starkt att hålla er borta från detta skojarbolag, betala gärna lite extra och köp från ett väletablerat företag med godt anseende, för våran del blev det första och absolut sista köpet

5. lokakuuta 2021

Varning för Bra Sommarmöbler

Tyvärr har även jag fått erfara att Bra Sommarmöbler har dålig service och stor ovilja att ställa till rätta fel som de själva orsakat. Jag beställde en vara i butik och frågade om det var möjligt att ha olika fakturerings- och leveransadresser vilket säljaren intygade var fullt möjligt. Vi fyllde noga i rätt adresser men trots detta blir leveransen till faktureringsadress. När jag påtalat detta blir det en oerhört omständlig process där jag som kund är tvungen att gång på gång kontakta kundtjänst eftersom du som kund inte har möjlighet att ha kontakt med leveransföretaget och kundtjänst är slapp med att ta tag i ärendet och återkoppling uteblir. Flera veckor efter inköp har jag fortsatt ingen vara, inget besked om när jag får dem och endast erbjudandet att returnera produkten (alltså inte få den) eller att fortsätta vänta men bara med viss kompensation för försenad frakt, ej för den tid jag varit utan utlovad vara som jag redan betalat för. Jag råder alla att köpa produkter på andra ställen.

7. heinäkuuta 2021

Hej Cajsa,

Vi är väldigt ledsna över att du känner på detta sätt, det som har blivit fel här är när du lagt in ordern till oss. Jag vet inte vad som skett skett exakt i butiken, men med anledning av hur Klarna används med faktura så måste vi alltid använda deras uppgifter på våra order. Du får alltid en bekräftelse efter ditt köp, där du enkelt kan dubbelkolla för att se eventuella fel. I övrigt skickar vi ju till den adress som vi får in på ordern, givetvis hjälper vi våra kunder att åtgärda eventuella fel som i ditt fall.

Vi har ju fått in ert klagomål av dig lördag kväll 17:15, denna besvarade vi strax efter kontoret öppnat på söndagen 12:19 med att vi ser till att ändringen ska gå igenom för er. Detta gör att leveranstiden tar något längre, vilket inte är något vi kan påverka även om vi tycker att det är helt förfärligt att man ska behöva vänta någon dag extra.

Därefter har du mejlat oss flertalet gånger varje dag med svarstider omkring 1-2 timmar. Tycker inte din "konstruktiva kritik" gällande att du gång på gång MÅSTE kontakta oss, vi har satt igång ert ärende och gör så gott vi kan. Vi håller dig mycket väl uppdaterad men vi kan inte förutse att vi ska föda dig med information flera gånger om dagen med några timmarsmellanrum. När vi inte har någon ny information att delge.

Oavsett ditt tonläge så har vi bemött dig på ett fullgott sätt, du beskriver hela tiden hur fantastiskt dåliga vi är och hur mycket vi skiter i ditt ärende. Men ändå spenderade vi kanske 40-60 minuter på dig igår, under omständigheterna att vi inte hade någon info att delge mer än att försöka lugna ned dig.

Jag kan också informera dig om att de krav du ställer i form av både kompensation och att vi ska "express leverera till dig inom några timmar" inte riktigt är praxis inom e-handel. Vi har redan dåliga marginaler och kan inte betala dig halva varanspris samt den redan subventionerade fraktkostnaden för att det tagit lite extra lång tid pga adressfelet. Vi har kompenserat er med fraktkostnaden som är en bra bit över 10% av hela ditt ordervärde.

Det som vi nu väntar på är att Bring ska återkomma till oss med en bokning av er leverans vilket kommer ske inom de närmsta dagarna, dom har redan flyttat delar av godset från Hägersten och bör inom kort vara redo för bokning.

Det är klart att detta omdöme då gör hela processen lite tråkigare.. Delvis för att det du skriver inte är sant men också för att du inte verkar uppskatta den tid vi lägger på att försöka hjälpa dig i din leverans.

Den första av de handläggare du skällde ut per telefon tog mycket illa vid. Om du framåt ska få någon hjälp av oss vill jag att du tänker på och har förståelse för att det faktiskt är människor även bakom vår kundtjänst. Man kan inte bara för att man är kund bete sig precis hur man vill, även om vi som jag nämnt ovan har en viss förståelse för frustration.

Bra Sommarmöbler

Undvik som pesten

Usel kvalitet. Hemsk support. Köpte grejor för 100 papp. Bordet gick sönder efter några månader. Solstolarnas ”tyg” släppte. Wood Protect-flaskor för nära 1000kr helt verkningslösa. Supporten tar månader på sig och har nu slutat svara helt. Att företag kan verka med sådana produkter och support är skandal.

17. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Förstående kundtjänst

När vi fick hem vår soffgrupp så var det olika färg på stommen och dynorna passade inte. Vi kontaktade kundtjänst och förklarade att vi behöver snabbt eftersom vi skulle ha gäster. Dom var väldigt tillmötesgående och måna om att lösa problemet så snabbt och smidigt som möjligt för oss.

Även de bästa kan göra fel, de viktigaste är hur man löser det, och de gjorde dom toppenbra. ☺️

Rekommenderar verkligen!

11. kesäkuuta 2021

Lång leveranstid

Beställde ett bord och 6 stolar den 6/3. Fick efter några veckor reda på att ordern var klar att hämta, men det saknades 4 stolar som skall komma senare, kanske i mitten i April. Återstår att se när jag får meddelande om de resterande 4 stolarna.....Svårt att ge bättre omdöme när ordern ej levererats.

9. huhtikuuta 2021

Sen leverans

Leveranstiden vid beställningen skulle vara 3-4 veckor. När den tiden passerat frågade jag efter en ny leveranstid, men nu har även den passerat. Den som väntar på något gott...

6. maaliskuuta 2021

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin