Felaktiga priser och rabatter på sidan. Annonserade kampanjvara för 7730:- men i kassan står att man ska betala 18531:- vid kontakt med kundtjänst så hänvisar de till ett tekniskt fel på sidan och det... Näytä lisää
Köpte 8 st stolar som efter en säsong vittrade sönder. Företaget ville inte betala tillbaka pengarna utan erbjöd tillgodo (vilket för det första inte är tillåtet). Sen misslyckas de ändå med att lever... Näytä lisää
God assistans vid inköp. Personalen kunde informerat mer om att det fanns flera storlekar på det bord vi valde att köpa. Vid koll på hemsidan efteråt såg vi att det fanns fler storlekar och vi ville... Näytä lisää
Blev lite strul med vår beställning. I detta fall låg felet hos Bra Sommarmöbler. De första kontakterna med kundtjänst kändes mindre bra. Sedan fick vi prata med ”chefen” som genast styrde upp allt så... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Bra Sommarmöbler
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi hoppas med denna shop kunna ge Er ännu bättre service. Vi jobbar med marknadens bästa varumärken, under fliken leverantörer kan Ni se vilka dessa är. Vi har sålt möbler på nätet i över 10 år.
Som specialister på trädgårdsmöbler så skall vi kunna ge Er allt det som kan tänkas behövas för ett bra köp av era trädgårdsmöbler.
Vi har en hängiven kundtjänst
Vi finns alltid här för att hjälpa dig - året runt!
Du är alltid välkommen att ringa oss, däremot kan det ibland vara långa köer. Därför rekommenderar vi mejl, där vi strävar efter att svara inom 10 timmar.
Vår support-mejl: support@brasommarmobler.se
Vår kundtjänst:
031 - 744 11 11
Lundby Hamngata 42, 41755, Göteborg, Ruotsi
- 031-744 11 11
- support@brasommarmobler.se
- brasommarmobler.se
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Sommarmöbler (men ej bra)
Otroligt besviken på behandlingen av min reklamation. Även om man är återförsäljare behöver man ha kunskap om de produkter man säljer. Otryggt och tidskrävande kontakt när det gäller både varan, betalning och returhantering.
Smidigt att beställa och mycket nöjd…
Smidigt att beställa och mycket nöjd med möblerna.
Saknade delar kompletterades som de skulle till slut
Edit:
Man har nu ändrat sitt tidigare beslut enligt redogörelse nedan, så jag har fått det som saknades utan att betala extra. Jag hoppas att man kom fram till detta utan påverkan från mitt tidigare omdöme, som inte var bra.
————-
Bra Sommarmöbler vill ha betalt för delar som saknades vid leverans. Det handlar om ett partytält som när jag öppnade förpackningen kunde konstatera att många rör saknades. Visst, det hade då gått ca 17 månader från köpet, men jag visat Bra Sommarmöbler att förpackningen visar tydlig tecken på att ha varit öppnad och sedan återförsluten med annan tejp.
Att konsumentköplagen ger mig tre års reklamationsrätt och säger att jag skall anmäla fel så snart jag upptäckt det ignoreras av Bra Sommarmöbler.
Jag har tidigare gett bra omdöme om denna affär. Synd att de bråkar om 400kr nu och får denna reaktion från mig tycker jag.
Snart helt uppgiven
Vi beställde 2st solstolar den 10 juni 2020 för att ha under vår semester. Enligt hemsidan skulle det vara 3-7 dagars leveranstid. Inga solstolar hade levererats efter 8 arbetsdagar så då kontaktar vi företaget via mejl och får svar att solstolarna skickades från deras lager dagen innan (på den 7:e dagen!?). Detta utan att vi fått någon som helst information om att vår leverans skulle vara försenad och vi frågar då hur man löser detta? Då hänvisar företaget att om vi beställt den 13 juni var det 5-10 dagars leveranstid på hemsidan och att vi nu var uppe i 7 arbetsdagar då man räknat bort midsommar men om vi vill avbryta ordern utgår returkostnad på 318kr (1st solstol kostar 570kr) . Men vi beställde den 10 juni vilket vi upprepar och får nytt svar att man då bjuder på fraktkostnaden (159kr). Ytterligare arbetsdagar gick innan solstolarna levererades.
Den 10 februari 2021 v.6 ska vi beställa en 1st solstol i present och är ute i god tid. På hemsidan finns den i grå färg och har en leveranstid på 3-5 dagar. Toppen! Men då får vi mejl att solstolar i grå färg kan levereras v.20 men om vi byter till blå färg kan dom leverera i tid. Vi väljer att byta till blå färg och vi ger förslag på att man bör se till att informationen man som kund möts av på hemsidan måste vara korrekt. Efter 6 arbetsdagar utan leverans av solstol kontaktar vi företaget igen. Då utlovas det att stolen ska levereras nästa dag och jag ber att få prata med någon lite högre upp inom företaget för att få föra fram min upplevelse. Jag ringer upp denna person som inte svarar dagen efter det att leveransen nu senast skulle ske då solstolen fortfarande inte dykt upp. Lämnar 2st röstmeddelanden under dagen utan att få återkoppling och har även bett om återkoppling via chattfunktionen med kundservice på hemsidan utan framgång.
Fortfarande utan solstol, återkoppling eller kompensation.
Snabb leverans och enkelt att beställa…
Snabb leverans och enkelt att beställa på nätet.
Har inte monterat möblerna än
Har inte monterat möblerna än. Gör det till våren. Leveransen bra.
Fantastiskt bra produkt
En riktigt fin produkt som motsvarar förväntningarna. Snabb och trygg leverans.
Mycket
Mycket nöjd med möblerna! Ska beställa fler! Lite synd att leveranstiden blev förlängd men samtidigt var det en speciell Advent. Antar ovanligt många som beställde utemöbler till denna jul. Så jag fick möblerna först efter jul men är nöjd med dem!
Beställde ett cafébord och fick en…
Beställde ett cafébord och fick en orderbekräftelse om order.
Efter ca. 2 veckor kom ett meddelande att de inte kunde leverera då bordet inte fanns kvar i lager.
Återkommande köpare
Snabba leveranser. Välemballerade varor. Hög kvalitet. Helt enligt förväntan.
snabb leverans
snabb leverans, bra respons från kundservice. Nöjd me köpet och servicen.
Hämtade på plats. Supersnabb leverans.
Beställde på morgonen och hämtade vid lunch. Fick supersnabb service.
Leveransen ankom perfekt till Donsö…
Leveransen ankom perfekt till Donsö hamn, dock ösregnade det, vilket gjorde att paketet var genomblött när det nådde huset, vilket gjorde att alla delarna ramlade ur när vi kom hem. Kanske läge inplasta vid ruskväder, annars är vi mycket nöjda. Ska bli kul längs dynor i boxen till våren.
Varan fanns inte.
Fick ett meddelande efter en tid att varan inte fanns, så jag stod utan julklapp.