3,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Fantastiskt!

I egenskap av företagare och privatperson som kan använda och se BOVRA från båda hållen är detta ett fantastiskt koncept. Ersätt alla "huspärmar" med en digital servicebok för ditt hus. Enkel överlämning vid flytt, bra integreringar och enkelt gränssnitt för vem som helst att använda.
Plattformen är skalbar med diverse integrationer som jag tror kan bli vitala framöver men just nu har BOVRA precis vad som räcker och det som behövs.

Utöver det märker man att det finns en bra företagskultur när man pratar med personerna på kontoret, dom är glada och har mycket att göra, precis som sig bör.
5 av 5 helt klart, jag är spänd på vad som komma skall. Detta är bra och med styrningen på bolaget kommer det bara bli bättre!

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bovra

Tack Pim för ditt fina omdöme! Det gör oss otroligt glada att ni upplever nyttan av Bovra både som företagare och husägare, och uppskattar det bemötande vi alltid eftersträvar gentemot våra kunder och samarbetspartners.

Vi gillar Bovra

Tycker att själva idén att ha en digital brevlåda för fastigheten är kanon bra, att det är gratis är också bra, och att man kan se vilka företag levererat olika tjänster i området gillar vi!
Bra Bovra!!

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bovra

Tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att höra.

Väldigt smidigt och smart

Väldigt smidigt och smart, förstår inte att detta inte funnits tidigare👌👌

12. syyskuuta 2025

Hej Nicole,

Tack för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du har glädje av Bovra.

Saanut 1/5 tähteä

Could not even get started

Unfortunately I could not even get started.

Logged in with BankId (great). It found my address, and suggested to add this property (great). Then it got stuck. Our property is a completely normal house with no special conditions associated with it.

The service is not working yet.

7. syyskuuta 2025

Hi Johan,

Thank you for your feedabck and for reaching out to us. Our systems show that, unfortunately, you were affected by a service disruption in recent days. Your property is now accessible. We apologize for any inconvenience this may have caused and appreciate your patience during this time.

Don't hesitate to contact us if you have any further questions or feedback!

Best regards,
Bovra Customer Support
kundservice@bovra.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin