Jag är glad att jag läste om er på polisen Facebook. Det var som jag fick en för frågan från er. Detta var det bästa jag har gjort. Jag känner mig otroligt trygg när det finns dom som håller ko... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Varnar direkt om det skulle upptäckas något på ens sida och känns både bra och tryggt att dem finns. Full förtroende för SKIMSAFE 👍👍👍👍👍
Jeg føler meg godt i vare tatt hos Skim Safe. Jeg er sikker på at de gjør en god jobb med å beskytte meg. Det er lett å kontakte de og de er raske med tilbakemeldinger, svarer alltid i en hyggelig ton... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Positiv:jag fick svar på min fråga mycket snabbt per mail,mycket vänlig o. Konstruktiv. Negativ.:det enda telefonnummer går till akuta ärenden,jag saknar möjligheten att komma till ”rådgivning ”direkt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SkimSafe är ett svenskt företag grundat 2016. Vi utvecklar innovativa produkter och tjänster som gör att du kan känna dig trygg i din vardag. Bedrägerier är ett av vår tids största samhällsproblemet och vi har bestämt oss för att göra allt vi kan för att stoppa de kriminella.
Du får alltid prata med en riktig människa
Surbrunnsgatan 32, 113 48, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kan inte betygsätta rätt ännu, varit med för kort tid. Men det känns tryggt.
Jag fick tips av johan som är chef på Euronics i Torsby för han har er också och jag tycker att ni är så jätte bra att ha

Vastaus yritykseltä SkimSafe
Okay jag är nöjd med SkimSafe
Jag tycker det är bra när ni
hör av er om bedrägerier det
är ett lyft.

Vastaus yritykseltä SkimSafe
Tycker att ni är så himla bra. Ni talar om när något händer. Tack för att ni finns. ❤️

Vastaus yritykseltä SkimSafe
Dom verkar vara väldigt på tårna och varningar går ut betydligt tidigare än andra liknande tjänster som finns.
Mycket nöjd

Vastaus yritykseltä SkimSafe
Jeg er veldig for nøyd med å ha kontakten med dere da føler jeg meg trygg. Mvh Bente

Vastaus yritykseltä SkimSafe
Har haft stöd från första kontakten, och nu fick jag Tack vare Er återbetalning 377,06 av 1100:- känns som erkännande av Ivita Sana! Mvh Lisbeth

Vastaus yritykseltä SkimSafe
Det känns tryggt att få besked om
det är något brottsligt på gång.

Vastaus yritykseltä SkimSafe
Jag har varit medlem förut och det var bra.
Allt fungerade som var sagt.