Banner for SkimSafe

SkimSafe Arvostelua 1 731

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Jag är glad att jag läste om er på polisen Facebook. Det var som jag fick en för frågan från er. Detta var det bästa jag har gjort. Jag känner mig otroligt trygg när det finns dom som håller ko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Varnar direkt om det skulle upptäckas något på ens sida och känns både bra och tryggt att dem finns. Full förtroende för SKIMSAFE 👍👍👍👍👍

Saanut 5/5 tähteä

Jeg føler meg godt i vare tatt hos Skim Safe. Jeg er sikker på at de gjør en god jobb med å beskytte meg. Det er lett å kontakte de og de er raske med tilbakemeldinger, svarer alltid i en hyggelig ton... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Positiv:jag fick svar på min fråga mycket snabbt per mail,mycket vänlig o. Konstruktiv. Negativ.:det enda telefonnummer går till akuta ärenden,jag saknar möjligheten att komma till ”rådgivning ”direkt... Näytä lisää

1. Verkkokauppa
  2. Luottotietopalvelu
  3. Puhelin- ja internetpalvelu

Yrityksen kirjoittama

SkimSafe är ett svenskt företag grundat 2016. Vi utvecklar innovativa produkter och tjänster som gör att du kan känna dig trygg i din vardag. Bedrägerier är ett av vår tids största samhällsproblemet och vi har bestämt oss för att göra allt vi kan för att stoppa de kriminella.

Vi vill bara ha nöjda kunder

Du får alltid prata med en riktig människa

Vi vet hur frustrerande det kan vara att prata med chattbotar och AI-assistenter. Hos oss på SkimSafe får du alltid hjälp av en riktig människa!

4,7

Bra skydd .trygg

Bra skydd .trygg

6. huhtikuuta 2026

Hej Robert,

Tack för din fina recension! Vad bra att du känner dig trygg med vårt skydd 😊

Ni är bäst

Ni är bäst. Är så tacksam 🥰

13. huhtikuuta 2026

Hej Sonja,

Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra, vi är så glada att kunna hjälpa.

Inte drabbad av angrepp.

Inte drabbad av angrepp.

5. huhtikuuta 2026

Heh Per,

Tack för din recension! Det är precis så det ska vara, vi finns där i bakgrunden för att bidra till din trygghet!

Okej

Skickar avisering om något som inte är bra och hur man åtgärdar problemet.

5. huhtikuuta 2026

Hej Björn,

Tack för ditt omdöme, vi finns alltid här för dig!

En bra service

4. huhtikuuta 2026

Carina,

Tack för ditt omdöme, vad kul att höra att du tycker vi erbjuder en bra service!

Okay jag är nöjd med SkimSafe

Okay jag är nöjd med SkimSafe
Jag tycker det är bra när ni
hör av er om bedrägerier det
är ett lyft.

3. huhtikuuta 2026

Hej Gunnel,

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd!

Hej! Jag har SkimSafe kort är bra. Hälsningar

3. huhtikuuta 2026

Hej Mikael,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med SkimSafe-kortet 😊

Mer säkerhet!

Det känns tryggt att ha detta kort mellan andra viktiga kort

9. huhtikuuta 2026

Hej Maggie,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att kortet bidrar till en extra känsla av trygghet i vardagen.

Bedrägerier

Blir hela tiden uppdaterad om olika bedrägerier.

16. syyskuuta 2025

Hej Kertsin,

Tack för din fina recension! Vad bra att du uppskattar våra uppdateringar om olika bedrägerier, det är en viktig del av vårt skydd 😊

Saanut 5/5 tähteä

Tycker att ni är så himla bra

Tycker att ni är så himla bra. Ni talar om när något händer. Tack för att ni finns. ❤️

1. huhtikuuta 2026

Hej Lisbeth,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar våra notiser och känner dig trygg med oss ❤️

Snabba

Dom verkar vara väldigt på tårna och varningar går ut betydligt tidigare än andra liknande tjänster som finns.
Mycket nöjd

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar våra snabba varningar och jämför oss positivt med andra tjänster 😊

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er veldig for nøyd med å ha…

Jeg er veldig for nøyd med å ha kontakten med dere da føler jeg meg trygg. Mvh Bente

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hei Bente,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du føler deg trygg i kontakt med oss 😊

Med vennlig hilsen,

Saanut 5/5 tähteä

Har haft stöd från första kontakten

Har haft stöd från första kontakten, och nu fick jag Tack vare Er återbetalning 377,06 av 1100:- känns som erkännande av Ivita Sana! Mvh Lisbeth

7. huhtikuuta 2026

Hej Lisbeth,

Tack för din fina recension! Vad skönt att höra att du fått stöd hela vägen och att det ledde till återbetalning, det är precis så vi vill kunna hjälpa till 😊

Saanut 1/5 tähteä

Det känns tryggt att få besked om

Det känns tryggt att få besked om
det är något brottsligt på gång.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SkimSafe

Tack för din feedback! Vi ser att du har gett oss 1 stjärna, men samtidigt uppskattar tryggheten i att få besked vid misstänkt aktivitet, det värdesätter vi verkligen 😊 Har du något vi kan förbättra får du gärna höra av dig till oss.

Saanut 5/5 tähteä

Jag har varit medlem förut och det var…

Jag har varit medlem förut och det var bra.
Allt fungerade som var sagt.

2. huhtikuuta 2026

Hej Björn,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss tidigare och att allt fungerade som det skulle 😊

SkimSafe

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin