De hantverksfirmor som avgav offert besvärade sig med ett besök för att få en väl underbyggd uppfattning om vad efterfrågat arbete innebar. Det var dock bara två firmor som kontaktade via Offerta vil... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb respons. Redigerar omdömet: hade i lördags morse besök av två representanter från Julia Bygg. Gav gott intryck. Angav 650kr/tim, tidsåtgång 1,5-2 arbetsdagar. Fick på kvällen offert på mail -... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag ville ha pris på flytthjälp och flyttädning. Jag fick snabbt svar från tre leverantörer. Att jag inte ger fem stjärnor beror på att ett par av offerterna kändes lite "röriga". Det var inte helt l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Offerta.se hjälper dig att jämföra offerter från kontrollerade företag i hela Sverige. Beskriv det du behöver hjälp med direkt på vår hemsida och få offerter från flera lokala proffs! Våra anslutna företag hjälper dig i hemmet, på kontoret eller i din BRF. Våra populäraste tjänster är inom renovering, flytt och städning. Vi kontrollerar alltid att våra anslutna företag uppfyller krav för F-skatt, moms och att de är skuldfria. Offerta har sedan 2008 samlat och kontrollerat tusentals tjänsteföretag i hela Sverige. Vi förmedlar årligen cirka 75 000 uppdrag inom framförallt bygg, flytt och städ.
Kungsbron 1, 111 22, Stockholm, Ruotsi
Jag har bara fått två svar, och de var betydligt dyrare än de företag jag anlitat tidigare.

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Underlättade väldigt i att finna entreprenörer som kontaktade oss själva.

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Det var dock bara två firmor som kontaktade via Offerta vilket får anses vara i underkant för att få en täckande bild av vad som erbjuds.

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Snabb och enkel hjälp samt väldigt användarvänligt

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Jag fick snabb återkoppling och offert men den sistnämnda var oerhört dyr i relation till arbetets omfattning

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Snabb respons på min annons om badrumsrenovering! Kunde raskt boka fler besök med visning inför offert. Det känns som att det rullar på!

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Fick en klar och tydlig offert vilket gjorde att jag valde detta företag samt trevligt kundbemötande.

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Fick flera offerter och hembesök via er. Fungerade utmärkt!

Vastaus yritykseltä Offerta.se
De svar vi fick var oseriösa, räknade på fel förutsättningar och det saknades kunskap om vad som berättigade till ROT avdrag. Vi kommer aldrig ödsla tid på att lägga ut något på Offerta igen

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Alla var trevliga och hjälpte oss att besvara frågor.

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Efter att ha varit kund Kund hos Offerta i ca 7 år har vi på Byggproffs Skåne AB valt att avsluta vårt samarbete. Detta då inte behovet finns på samma sätt. Men jag vill förtydliga att vi har varit nöjd med tjänsten. Jag vill samtidigt tacka en särskild person Michelle G som alltid varit där med positivt bemötande bra råd och tips. Hjälpsammare tjej får leta efter.

Vastaus yritykseltä Offerta.se
Kontrollera företagens ekonomi såsom omsättning, kassa, vinst och soliditet.