1. Ohjelmistoyritys
  2. Tietoturvapalvelu
  3. Ohjelmistotoimittaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bitdefender is een leider in cyber beveiligingssoftware en antivirussoftware en die meer dan 500 miljoen systemen in meer dan 150 landen beschermt.

• undefined Strada Delea Veche, nr. 24, 024101, București, Romania

2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

Altijd goed tevreden geweest

Altijd goed tevreden geweest. Recent ik wilde verlengen van huidige abonnement met zelfde rechten. Dat kost € 100,-- . Na betaling bleek men niet het volledige abonnement verlengd te hebben . Partner kon dus niet meer met eigen account inloggen en met eigen wachtwoorden. Dit terwijl er een familypakket bestaat wat zelfde biedt maar stuk goedkoper. Slechte voorlichting dus .

18. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Arrivano DI CONTINUO notifiche di…

Arrivano DI CONTINUO notifiche di certificati scaduti anche su siti, ultrasicuri e che visito da tempo. Mi sono stancato sinceramente. Scrivo, ma non danno nessuna soluzione intanto il computer continua a essere pieno di notifiche di certificati di sicurezza scaduti, falsamente ripeto, si tratta di siti che non hanno un certificato scaduto.

17. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

paid the money today no code sent and…

paid the money today no code sent and they keep on saying something in german and and hey its a scam site ! they sent an email to confirm my email address but no protection given will give it 7 days then get bank to cancel ot this scam

19. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bit Defender is zelf malware.

Bit defender maakt het onmogelijk om je abonnement op te zeggen. Hun stappenplan werkt tot een bepaald punt en dan stopt het en staat er doodleuk dat volgende week betaald moet worden. Ook op geen enkele andere manier te bereiken. Ik lees op het net dezelfde verhalen van overal ter wereld.

21. maaliskuuta 2025

Ein Grund

Ein Grund, warum ich Bitdefender nicht mag, bestätigt sich mit jedem Anruf bei Support! Scheinbar bin ich zu blöd mein Anliegen so zu erklären, dass die mich dort verstehen!?!

7. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

al een contact formulier opgestuurd

al een contact formulier opgestuurd. Ik wil graag mijn geld zo snel mogelijk terug.
Ik kan heel bitdefender niet gebruiken waar je pas achter komt als je het gekocht hebt, Kan niet installeren.
Bitdefender beslist over mijn pc omdat er nog een spoor van een ander virusscanner op zit die er niet af gaat. Kaspersky jaren gehad, geen probleem.
Bitdefender zegt gewoon jammer, pech ik installeer niet. geld kwijt en zie maar.
Erg slecht!!!

26. lokakuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

scam alert......en toen?

Scam alert blijft waarschuwen voor een link in de mail waarvan ik zeker weet dat het goed is.
Maar de meldingen blijven binnen stromen, waar kan ik dit goedkeuren of uitschakelen.
Nu heb ik de hele scam alert uitgeschakeld en dat wil je dus zeker niet..

21. heinäkuuta 2024

TOCH GEHACKT!

Ik bezit 2 pc's. 1 ervan werd gehackt (dus met een actief abonnement van Bitdefender). Ik probeer in contact te komen met Bitdefender, maar... geen 1 middel om de diensten te bereiken! Al die jaren heb ik mij blauwbetaald aan abonnementen en toch wordt mijn pc gehackt bij het lezen van de krant? Waar blijft de service???

2. toukokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Prima maar prijzig

Bitdefender levert een prima product met Internet Security. Voor malware hoef je echt niet meer bang te zijn. De verdediging tegen virussen, ransomware etc. is meerlaags, veelzijdig en scoort vaker wel dan niet perfect.
Voor dit doel zijn echter goedkopere tools beschikbaar dan Bitdefender.

MAAR ER IS MEER!
Bitdefender Total Security heeft namelijk ook nog een File shredder, kwetsbaarheidsscan en 200 MB aan 'premium' vpntegoed per maand. (en Safepay maar dat stelt niet veel voor)
Een file shredder is leuk maar niet baanbrekend en hier zijn gratis programma's voor met identieke functionaliteit en die VPN...

Laat je niet verleiden om deze VPN te gebruiken. Er worden logs bijgehouden en - ondanks dat het prima bruikbaar is - zijn er goedkopere tools beschikbaar van gespecialiseerde partijen die ook nog eens een beter product leveren.

Conclusie: niet slecht maar je hard verdiende euro's zijn wellicht beter ergens anders besteed.

17. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een verlenging aangeschaft van…

Ik heb een verlenging aangeschaft van de antivirus plus van bitdefender. Het systeem blijft aangeven dat deze abonnement afloopt in mei. Er is geen Nederlandse klantenservice blijkbaar. Bij een service aanvraag wordt een ticket aangemaakt met mijn probleem, maar als je drie dagen niet reageert willen ze de aanvraag weer stoppen zonder oplossing. Vervolgens geef ik aan dat het nog steeds niet opgelost is. Ik heb wel een soort stappenplan gekregen hoe je dit goed kunt instellen, maar deze klopt van geen kant. Ik kan natuurlijk wachten tot de oude abonnement afloopt en kijken wat er gebeurt, maar als de nieuwe abonnement niet ingaat, heb ik voor niets een verlenging betaald. En kan ik alsnog achter een antivirus aan. De VPN ga ik zeker niet verlengen, teveel problemen en foutmeldingen, niets werkt meer waardoor ik bijna het hele jaar noodgedwongen uit heb staan.
27-4-2023 Alle pogingen om hulp te krijgen zijn niet gelukt. Maar ik moet dan een manier vinden om mijn geld terug te krijgen als ik de verlenging niet kan activeren. Ik heb wel een factuur, maar geen info hoe dit moet instellen. Als klap op de vuurpijl, sturen ze doodleuk dat mijn abonnement afloopt of ik wel even wil verlengen en natuurlijk opnieuw betalen.

5. huhtikuuta 2023

Slechte ervaring met Bitdefender. Betalen, geen service

Afzeggen verlenging werd niet geaccepteerd. Ik had al eerder bij de aankoop van een abonnement bij Bitdefender aangegeven dat ik geen automatische verlenging wilde. Anderhalve maand voordat mijn abonnement afliep dat nog eens herhaald. Ondanks twee meldingen werd toch automatisch verlengd en al v.t.v. het abonnementsgeld automatisch afgeschreven. Ik had bij Licence2go een nieuw ander soort abonnement Bitdefender gekocht en die werd gewoon door Bitdefender stopgezet. Gelukkig was Licence2go direct bereid mijn aankoopbedrag terug te storten. Een pluim voor Licence2go. Dat is service waar Bitdefinder nog wat van kan leren. Na melding van dit feit aan Bitdefender per chat werd beloofd de zaak in orde te maken en het bedrag terug te storten . Dit is niet gebeurd en vanaf toen zijn ze onbereikbaar/geen reactie. Wees gewaarschuwd en houd uw betalingen aan Bitdefender in de gaten. Bitdefender is blijkbaar niet te vertrouwen.

10. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin