Arvostelu koskien yritystä Bitdefender

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een verlenging aangeschaft van…

Ik heb een verlenging aangeschaft van de antivirus plus van bitdefender. Het systeem blijft aangeven dat deze abonnement afloopt in mei. Er is geen Nederlandse klantenservice blijkbaar. Bij een service aanvraag wordt een ticket aangemaakt met mijn probleem, maar als je drie dagen niet reageert willen ze de aanvraag weer stoppen zonder oplossing. Vervolgens geef ik aan dat het nog steeds niet opgelost is. Ik heb wel een soort stappenplan gekregen hoe je dit goed kunt instellen, maar deze klopt van geen kant. Ik kan natuurlijk wachten tot de oude abonnement afloopt en kijken wat er gebeurt, maar als de nieuwe abonnement niet ingaat, heb ik voor niets een verlenging betaald. En kan ik alsnog achter een antivirus aan. De VPN ga ik zeker niet verlengen, teveel problemen en foutmeldingen, niets werkt meer waardoor ik bijna het hele jaar noodgedwongen uit heb staan.
27-4-2023 Alle pogingen om hulp te krijgen zijn niet gelukt. Maar ik moet dan een manier vinden om mijn geld terug te krijgen als ik de verlenging niet kan activeren. Ik heb wel een factuur, maar geen info hoe dit moet instellen. Als klap op de vuurpijl, sturen ze doodleuk dat mijn abonnement afloopt of ik wel even wil verlengen en natuurlijk opnieuw betalen.

5. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu