Autohuset Laursen ApS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Super god oplevelse at handle med Jonas. Købte en flot importeret EL-bil, havde aftalt betingelserne på forhånd. Bilen stod flot ved fremvisning og vi handlede af på en halv time. Et par småproblemer... Näytä lisää

5 meget velfortjente stjerner til både Jonas og hele hans team. Vi har fra første kontakt med Jonas fået den bedste behandling. Han lyttede til vores ønsker og fandt den helt rigtige bil til os. Vi ha... Näytä lisää

De fortjener 5 stjerner. Reparationer og vedligehold af vores 2 biler udføres til vores fulde tilfredshed. Jonas ( ejer ) Jacob ( service værksted ) er altid imødekomne og venlige, og aftales der en... Näytä lisää

Virkelig god kundebetjening. Ejeren selv kom udenfor vanlige åbningstid, supergod service tilbudt ift. den bil vi prøvekørte, som havde en lille skade, samt bød han højeste byttepris ift. byttebil.... Näytä lisää

1. Ajoneuvot & Kuljetus

Velkommen hos Autohuset Laursen Autohuset Laursen er et dedikeret og kvalitetsbevidst bilhus hvor kundens ønsker og krav altid er førsteprioritet. Autohuset Laursen rummer både salg af kvalitets biler samt eget professionel autoværksted, som hele tiden vil være efterudannet til de nyeste teknologier. Hos Autohuset Laursen sigter vi efter at have et bredt udvalg af kvalitets biler på lager. Skulle drømmebilen ikke være på lager, drager vi os nytte af vores udenlandske netværk og hjemtager drømmebilen lige efter kundens ønsker. Autohuset Laursen er certificeret 100% Autotjek forhandler og man kan derfor hos os købe sin nye bil med udvidet garanti, brugtvognstest, kilometer garanti og dermed handle med ro i maven. Vi håber du bruge et par minutter på at beskrive din oplevelse hos os. Venlig hilsen Autohuset Laursen

Erinomainen

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Værkstedsbesøg

Købte mig en golf 6 for nogle tid siden hos Jonas, den har haft lidt problemer i gearkassen (det er Automat gearkasse) det har jeg så vært ud med i dag, skrive stund, og hold nu kæft det køre bare!!!! 😍

Så vis du skal ha en ny bil så sving til Hedensted og tá en snak med Jonas, så finder han nogle til dig/jer! Mega dygtig og professionel

31. toukokuuta 2023

God oplevelse

Vores bilkøb hos Jonas har været en helt igennem god oplevelse.
Vi fik en god og rimelig pris for vores gamle bil, som ovenikøbet blev afhentet på vores adresse da den nye bil blev leveret. Rigtig god service.

Kommunikation med Jonas har været helt i top. Yderst behagelig person som er til at tale med. På mail og sms bliver der svaret hurtigt og ærligt.

Vi kan klart anbefale Autohuset Laursen.

10. tammikuuta 2023

Super oplevelse

Ærlig, imødekommende og serviceminded, det er ordene jeg ville sætte på Jonas og hans autohus. Stor anbefaling herfra 👍 Jeg tager gerne turen fra Sjælland til det Jydske næste gang igen.

17. joulukuuta 2022

Køb af brugt bil

Det har været et meget trygt forløb at købe vores første (brugte) bil gennem Autohuset Laursen. Op til købet blev bilen nysynet og serviceret. Jonas har overholdt alle vores aftaler undervejs herunder at udbedre en lille fejl på bilen, vi opdagede ved prøvekørslen. Kan klart anbefale andre at købe bil hos ham 😊

19. syyskuuta 2022

Salg af bil

Grundet familieforøgelse, skulle konen og jeg sælge vores bil.
Dette hjalp Jonas os med, og jeg kan kun sige at alt forløb fuldstændig glidende og let.
Stor ros til Jonas for at være professionel, imødekommende og vigtigst af alt ÆRLIG og HJÆLPSOM.
Bilen blev hentet på Sjælland og ude på mit arbejde, hvilket var en stor hjælp, og derudover kunne Jonas omregistrere bilen for os, så vi ikke selv skulle ordne det og alt bare generelt var ordnet i forhold til salg af bil, og de ting der normalt følger med.
Kan helt klart anbefale Autohuset Laursen.

7. elokuuta 2022

Anbefaling af bilkøb.

Pga. familieforøgelse skulle vi på jagt efter en VW Touran. Da den rigtig pludselig stod hos Autohuset Laursen i Hedensted tog vi ud og prøvede den. Inden besøget havde jeg haft sms korrespondance med Jonas som hurtigt svarede på spørgsmål og endda sendte video da jeg spurgte til funktionalitet i specifikt ekstraudstyr.
Det var en fornøjelse at handle bil med Jonas da han som mekaniker selv har haft fingre i bilen og selv klargjort den og derfor kan stå inde for hvad den indeholder og har af evt. fejl og mangler.
Jeg kan nemt anbefale at handle bil hos Jonas og mon ikke man får samme gode service og behandling når man bruger værkstedet :)

26. heinäkuuta 2022

Positiv oplevelse

Vi har lige købt en Skoda Fabia af Jonas og vi er meget tilfredse. Jonas er imødekommende og behagelig at handle med.
Vi fik god service og man kan mærke som kunde, at han ikke vil sælge en bil han ikke kan stå inde for.
Meget positivt, kan varmt anbefales!

7. heinäkuuta 2022

Vi har været så heldig at købe en…

Vi har været så heldig at købe en Peugeot af Jonas.
Utrolig god oplevelse! Imødekommende og var god til at gå igennem processen, samt god dialog og åben for spørgsmål.
5/5 stjerner, vil klart anbefale og købe bil derfra igen.

4. kesäkuuta 2022

God oplevelse ved bilkøb

Købte en VW Touran af Jonas, hvor han har overholdt aftalen "Bliver der noget med den, så kom ind med den og jeg tager mig af det". Det har været en fornøjelse at handle bil ved ham. God service og en ærlig og troværdighed Jonas

8. toukokuuta 2022

Pålideligt!

Jeg har anvendt værkstedet hos Autohuset Laursen af flere gange og alle gange med et upåklageligt forløb. Om det er service, skift af pærer eller reparationer på bilen, har den været klar til tiden og aldrig med ekstra udgifter (medmindre de har ringet først)
Jeg kører gerne de 20 km. ekstra for at få min bil ordnet her, for så har jeg ro i maven under hele forløbet.
De varmeste anbefalinger herfra 👍🏻

12. helmikuuta 2022

Jonas var utrolig imødekomme og flik i…

Jonas var utrolig imødekomme og flik i forbindelse med køb af bil. Han gav derudover også en fair pris for min egen.

Da der var nogle vinduesvisker som drillede en uge efter fixede han det med det samme.

Jeg kan klart anbefale at sælge eller købe vil igennem dem.

2. helmikuuta 2022

Rigtig god service og stor ærlighed

Autohuset Laursen købte min bil. Alt var positivt lige fra starten, han kom og kiggede bilen igennem, samt tog den med med det samme. Han sørgede for af bilen, det hele forløb flydende. Et autohus der er ærlig og pålidelig. Kan klart anbefales.

21. marraskuuta 2021

Rigtig god oplevelse

En meget imødekommende, ærlig og ordentlig sælger. Vi blev mødt på en rigtig god måde, og fik uden ekstra omkostninger fikset små mangler ved bilen, vi skulle købe. Rigtig god service. Skønt at møde en dygtig sælger, der er nede på jorden, og ikke prøver at overbevise os om noget, men er lyttende, lydhør og rigtig rar at kommunikere med. Kan virkelig anbefale Autohuset Laursen.
Vi har fået en rigtig god bil.

1. marraskuuta 2021

Ærlighed og godt håndværk

Ærlighed og godt håndværk når det er absolut bedst!

Om du skal have ny bil eller lavet den du kører rundt i oplever jeg en fantastisk service fra Jonas.
Det at vælge mekaniker er en tillidsøvelse, men der kan jeg kun anbefale Autohuset Laursen. Du bliver taget igennem hele processen, og får det forklaret i øjenhøjde.

Det er mig tydeligt at Autohuset Laursen faktisk gør en enorm ære i at være ærlige omkring deres arbejde. Du kommer bestemt ikke til at opleve at bremserne pludselig skal skiftes, selvom de sagtens kan køre lidt endnu.
Så leder du efter et sted hvor du kan ligge din tryghed og din bil, så behøver du ikke lede meget længere.

Tag mig gerne på ordet, oplever du det modsatte af hvad der er er beskrevet herover giver jeg en flaske vin!

29. lokakuuta 2021